Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 13988

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - pepper,

0

Review:
de visuele interface is heel sterk. de populatie is leuk, maar best klein. ik had voldoende interactie en dates, dus ben tevreden met het resultaat. de zoekfilters en chat functie zijn echt meh. sleutel is de kleine groep mensen die er op zit, met een kleine populatie werkt het niet heel goed.

Sterke punten:
visuele interface

Zwakke punten:
kleine populatie
matige chatfuncties
matige zoekfilter

Pepper - Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

13

Review:
De commercials van Pepper beloven je perfecte match te vinden, Iemand die perfect bij je past, wie je ook bent.

Ik denk dat ze daar alleen maar fysiek aantrekkelijke mensen bedoelen.

Ik heb een tijdje een account gehad, ook betaald, een aanbieding waarbij ze je lidmaatschap verdubbelen. Had dus voor 3 maanden betaald, en kreeg daarbij drie maanden gratis.

Ik begon heel enthousiast met het maken van mijn profiel, zette mijn interesses etc. in, uiteraard allemaal met een beetje gevoel voor humor.

Daarna ben ik mijn matches doorgegaan, maar snapte al snel niet waarom bepaalde mensen een match waren voor mij. Zag eigenlijk geen dingen die ik met ze gemeen had. Maar er zaten wel een paar leuke mensen bij.
Ik likete hun profiel, of bepaalde interesses die ze hadden, in de hoop een gesprek te starten maar hoor nooit iets terug.

Zelf ben ik geen superknappe Don Juan, dus ik denk dat er op de site heel erg uitgegaan wordt van uiterlijk? En natuurlijk het feit dat betalende members niet gescheiden worden van de niet-betalende mensen.

In het begin (want was zelf erg nieuw met het daten via internet) was ik er zelfs een beetje kapot van dat er niemand was die contact met me wilde, en tot op de dag vandaag zit ik daar soms nog wel mee. Dus datingsites in het algemeen hebben uiteindelijk ook wel iets in me los gemaakt waar ik nu nog steeds mee zit...

Sterke punten:
mooie vormgeving

Zwakke punten:
geen contact
van niemand interesse
matches die nergens op gebasseerd zijn
geen scheiding tussen betalende en niet-betalende leden
duur
geeft je een gevoel dat je niet gewild bent

Devyaty beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - De reclame

7

Review:
De reclame van Pepper maakt het op het eind nog eens heel duidelijk. De donkere man met het kleine, blonde, slanke,blanke meisje. Dus geen blanke man met het mooie, slanke, donkere meisje. Dat kom je dus weer niet tegen of de blanke man moet geld hebben en dan nog.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als de andere datingsites.

Johan beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Mooi van opzet maar valt erg tegen in gebruik

0

Review:
De website is overzichtelijk en de profielen zijn mooi van opzet. Wanneer je net lid bent wordt je ook volop als match bij andere singles aangeboden. Zelf krijg je ook 50 mogelijke matches aangeboden. Er wordt hierbij niet echt naar de criteria gekeken. Er wordt alleen geselecteerd op geslacht (uiteraard), leeftijd en (deels) op woonplaats. Naarmate je lidmaatschap langer loopt krijg je steeds minder reacties. Soms wordt je profiel zelfs wekenlang door geen enkele persoon bekeken.
Wanneer je iemand een berichtje stuurt, is het maar de vraag of je een berichtje terug krijgt. Gratis leden kunnen namelijk geen berichten lezen of versturen. Maar je kunt niet zien of iemand gratis lid is, omdat deze personen een volwaardig profiel hebben. Mijn ervaring is verder dat ook betalende singles niet de moeite nemen om je een berichtje terug te sturen. Zelfs niet wanneer ze zelf contact met je gezocht hebben. Hierdoor verloopt het hele zoekproces erg traag.
Ook zijn er vaak maar één of twee personen online, en dat voor één van de populairste datingsites van Nederland.

Sterke punten:
Opzet van de website.

Zwakke punten:
Weinig (betalende) leden.
Je krijgt weinig reactie op berichten.

Rev beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Vreselijk slecht walgelijk slecht

0

Review:
Wat een rot site is dit! Toen ik ik in het kort wou invullen kreeg ik alleen maar dit: {{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}} verder reageerde de site ook nergens op hoe kan ik in hemelsnaam iets invullen als dit gezeik niet weggaat? Ik kon dus ook geen matches vinden omdat mijn profiel niet compleet was veel te duur voor zo'n matige site heb ook gezegd wat ik er van vond wedden dat ze hier gewoon NIKS aan doen......

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}
{{editPrefix}} Kan mijn gegevens niet invullen door dit gezeur.

Thomas beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Pepper is mijn eerste keuze

0

Review:
Ik vind Pepper een erg leuke site met veel potentieel dating materiaal. Heb ook al meerdere dates via deze website gehad. Aanrader!

Sterke punten:
Duidelijke website met veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Tot nu toe geen.

Lauren beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Wat een tegenvaller

0

Review:
Nou, pasgeleden maar eens lid geworden van Pepper.nl. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wel leuk uit en het idee van een fotocollage is op zich niet slecht. Toen maar eens betaald lid geworden om wat reacties proberen te verkrijgen en dat valt toch behoorlijk tegen. Je kunt niet zien of mensen betaald lid zijn of niet dus mocht je iemand leuk vinden kan diegene wel zien dat je hebt gereageerd maar kunnen geen reactie teruggeven. Best slim als je mensen wilt verleiden tot een abonnement maar mijn ervaring is dat de meeste (of eigenlijk allemaal) die moeite niet zullen nemen. Ook de matches die je krijgt beperken zich maar tot een paar gegevens. Echt op detail zoeken zoals de meeste sites dit aanbieden vind je niet op Pepper. Ook kwam ik erachter dat een aantal matches een niet-rokende man zochten. Zelf ben ik een roker dus dat is dan zeker een aandachtspuntje. Ze drukken de match nog wel uit in percentages maar onduidelijk is hoe ze daar aankomen. Eenmaal op de chat aangekomen valt op dat de meeste vrouwen eigenlijk niet de moeite nemen om fatsoenlijk antwoord te geven of lezen hun berichtjes niet. Ik heb al veel vrouwen aangeschreven zonder al teveel resultaat. Wel is het zo dat vrouwen die als online worden aangegeven een abonnement hebben.
Wat ook zeker een aandachtspunt is dat Explorer niet goed reageert op Pepper. De chatfunctie wordt niet aangegeven dus was noodgedwongen om Chrome te downloaden. Ook in Chrome werkt het niet goed want vrouwen van je profiel verwijderen (zoals wordt beschreven in de handleiding) kan niet dus je blijft een waslijst aan matches houden. Ook vind ik Pepper aan de behoorlijk dure kant voor hetgeen dat ze aanbieden. Ik begrijp dat de reclames eruit moeten maar € 25 voor één maandje is nogal aan de hoge kant.

Sterke punten:
Overzichtelijk, simpele bediening

Zwakke punten:
Geen uitgebreide zoekfunctie, Pepper toont bij Explorer en Chrome mankementen, duur, rare matches, weinig reactie van leden

Pepper - Pepper steelt je geld

0

Review:
Pepper steelt je geld! Ik had 1 keer betaald voor 1 maand abonnement wat al aardig duur was. Hadden ze me verwijderd van de website maar ze blijven automatische incassos sturen!!!!!! Pas ermee op het zijn oplichters

Jasper beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - niet doen. pure geldverspilling!!!

0

Review:
Zeer slechte site.
Je bent alleen afhankelijk van de (uitermate slechte) matches die pepper voor je maakt. Je kunt alleen zoeken op leeftijd en afstand. Verder niets!!!! Dus je kunt niet zoeken op raakvlakken zoals hobby's, niet op lichaamslengte, niet op andere zaken. De matches die pepper maakt slaan kant nog wal. Echt totaaaaaaaal geen enkele overeenkomsten.
ZEEEEEER SLECHTE SITE!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te schrijven maar de voornaamsten zijn:
Je kunt zelf niet naar je eigen voorkeuren zoeken
De matchen zijn nergens op gebaseerd
TE DUUR

esther beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - pepper

2

Review:
wat een kut site is dit zeg, alle leden zijn nep. je krijgt NOOIT reactie terug!

hans beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper