Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 13988

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - Veel leuker dan Lexa

3

Review:
Ik heb eerst een onbetaald profiel aangemaakt en mensen en foto's gelike'd om te zien of er reactie kwam. Toen er een reacties kwamen een drie maand abbo genomen. Nu twee weken onderweg en met 6 dames flink aan de chat , dates plannende en komen nog steeds nieuwe likes langs. Ik ben echt geen Don Guan, maar merk dat het even laten reviewen van je profiel door vriendinnen wel waardevol was. Veel creatieve types voor mijn gevoel, lijkt me sterkt dat die allemaal precies zo voor mij uit het filter komen rollen.

Fijn dat het geen vleeskeuring is doordat je niet kunt filteren, zo kom je nog eens iemand tegen die niet perse jouw favoriete haarkleur of lengte heeft, maar wel super leuk is. Chat functie is leuk omdat je in de chat een foto kunt aanklikken om vragen over te stellen of opmerkingen te maken.150 karakter geld alleen op direct reacties op foto's en vragen. Via de berichtenbox kun je ellelange stukken proza schrijven. Random chat is een mooimogelijkheid om mensen te zien/spreken die niet in je match lijst staan.

Anyway's ik ben er erg enthousiast over

Sterke punten:
Zeer helder hoe je de betaling stop zet.
Geen vleeskeuringsfilters.
Simpele heldere layout.
Facilliteert het stellen en uitlokken van vragen over elkaars interesse uitstekend, via het mood board en de roulerende mood board foto's binnen de chat.

Zwakke punten:
Site traag op spitsuren en chat werkt dan soms ook niet goed.

Karel beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - eindelijk een leuke datingsite!

0

Review:
Ik snap al die negatieve reviews niet. Ik vind Pepper echt leuk. Je krijgt dagelijks een aantal matches van levendige profielen; een soort wall van de persoonlijkheid. Op deze manier is het minder vleeshal en meer waar het om gaat. Bovendien is de website een stuk frisser en ook nog overzichtelijker. Vooral als het om betalen aan komt, dan kun je bv. automatisch verlengen echt uit zetten en staat het niet met kleine k- letterjes ergens op een lastig te vinden plekje, zodat je jezelf niet blauw hoeft te betalen. LEUK en eerlijk dus. Ik ben er blij mee.

Sterke punten:
vormgeving, overzichtelijkheid, mogelijkheid om echt te laten zien wat je leuk vindt (filmpjes, fotos, boeken), en leuke mensen (so far)

Zwakke punten:
website is een beetje traag soms

that70sman beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Geen klachten!

1

Review:
Ik ben eerst onbetaald lid geworden van Pepper. Je kunt dan alleen profielen en eigenschappen/foto's 'liken'. Op die manier is het mij toch gelukt een eerste date te regelen, zonder te betalen dus. (Communicatie door foto's heen en weer te plaatsen met bijv. een vraag/antwoord in de omschrijving ervan).

Daarna toch betaald lid geworden, omdat ik berichten die naar mij verzonden waren wilde lezen. Op die manier met een aantal mannen contact gehad, veel contact ontvangen ook. Zowel via chat, likes, als persoonlijke berichten.

Ik vind de profielweergave prettig. Je ziet vrij snel wat iemands interesses zijn en je weet sowieso meteen of het niks is of misschien wel wat kan zijn.

Iemand schrijft over een limiet van 150 karakters. Dit is niet waar. Ik heb gewoon lange mails kunnen schijven en ontvangen via pepper. Geen probleem hoor!

3 matches per dag vind ik perfect! Op andere sites zie je voor mijn gevoel door de bomen het bos niet meer. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het zoeken naar een leuke man niet tijdrovend is (per dag zie je zo of er wat leuks tussen die drie zit). We zitten er vaak mensen bij die TOTAAL niet matchen. Ik vraag me dan wel eens af hoe bepaald wordt wat een match is.

In tegenstelling tot wat anderen zeggen:
- heb ik wel veel online-contact gehad met mannen
- heb ik geen moeite gehad met het uploaden van foto's
- ben ik tevreden met 3 matches per dag

Tip:
- laat zien of een lid betaalt of niet. Dan weet je of je wel of geen antwoord kunt verwachten. Ik begrijp dat pepper niet vooraf wil laten zien of iemand betaalt (je moet immers uitgelokt worden om te betalen door berichten te ontvangen en dan te betalen zodat je het kan lezen). Maar nadat je een bericht hebt gestuurd is het wel erg prettig een notificatie te ontvangen wanneer iemand niet betaald lid is.

Opmerking:
- Ik denk dat veel mensen gemakzuchtig zijn en niet reageren als ze niet geinteresseerd zijn. Ik denk dat mensen vaker niet geinteresseerd zijn dan wel. Het wordt op pepper heel gemakkelijk gemaakt om berichten te negeren en iemand uit je matchlijst te gooien. Misschien lijkt het daarom dat er geen actieve leden zijn? (Die kritiek lees ik vaker). Maar ook komt dit doordat de zender niet krijgt te horen of de ontvanger betaald lid is. Pepper zou daar meer aandacht aan kunnen besteden.

Sterke punten:
Frisse look van de site, profielweergave, vriendelijk gebruik, foto's in chat, efficient que tijd

Zwakke punten:
Chat (ik zou liever zien wie er allemaal online zijn en dan zelf iemand aanklikken), matches kloppen niet altijd (liever minder matches, dan meer semi-matches)

BellaDonna beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Echt zo gek nog niet

0

Review:
Ik heb even de reviews hier zitten lezen, maar ik ben echt niet zo enorm ontevreden. Ik heb inderdaad elke dag drie matches, sommigen leuk, sommigen minder leuk. Er zijn nu, na een week of twee, een stuk of 5 mannen waarmee ik meerdere berichtjes heb uitgewisseld. Ook heb ik een leuk contact gekregen door de 'random chat'. Er stond ergens dat je maar 150 tekens kan gebruiken, dat klopt niet. Als je via je 'inbox' berichten typt kan je helemaal los gaan.

Het enige wat ik wel echt slecht vind is dat de chat vaak vast loopt en de telefoonapp het al helemaal slecht doet. Maar qua contacten leggen heb ik niks te klagen over pepper...

Sterke punten:
Creatief, hoop leuke, jonge mensen.

Zwakke punten:
Loopt vrij vaak vast, de app is waardeloos.

Tessa beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Matig

0

Review:
Ik ben 'n tijdje lid geweest van Pepper, maar ik ben toch niet ontzettend enthousiast. Het profiel aanmaken vond ik al tamelijk zenuwslopend, met name omdat het niet altijd goed werkt. Vervolgens kreeg je elke dag 3 matches van Pepper te zien. Je kon de heren in kwestie wel zien op hun profiel, maar op wat voor manier dan ook contact leggen was onmogelijk zonder eerst te betalen. Omdat ik toch wel nieuwsgierig was, besloten voor 3 maanden lid te worden. Het jammere is dat je berichten kunt sturen tot je een ons weegt, je krijgt gewoonweg zelden een reactie. Het zou prettig zijn als je kunt zien welke profielen ook lid zijn zodat je weet of je bericht uberhaupt gelezen kan worden.

Sterke punten:
Vrolijke site

Zwakke punten:
Lastig contact leggen zonder betalen
Limiet van 3 matches per dag.
Profiel maken, met name de foto's, gaat niet makkelijk of foutloos.

Marieke beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Geld verspilling

0

Review:
Door de reclames op tv dacht ik waarom niet.

Ten eerste vond ik het al lastig om mijn profiel samen te stellen en fotos erop te doen, dit omdat het 9/10 niet werkt, enorm frustrerend.

Als niet betalend member is het compleet nutteloos, geen berichten, geen chat, helemaal niets behalve je eigen profiel samenstellen maar dat heeft weinig nut als je er niks mee kan.

Uiteindelijk member geworden en mijn god wat een fout, ten eerste geen zoek functie, zoals al wordt gezegd is Pepper de gene die matches geeft, en dan kan je leuk een bericht van 150 letters stuuren... 150!!!! Voor een betaald member!?

Naast dat kan je chatten met vrouwen, alleen geven die nooit antwoord, zoals gewoonlijk lijkt het haast wel.

TJa iets positiefs probeer ik toch altijd te vinden maar helaas, kan niks vinden...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen zoekfunctie
150 letters per bericht voor members
Geen antwoord van vrouwen
Zwaar irritant manier van profiel maken

Guy Teerds beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Compleet waardeloos

0

Review:
Ik heb deze site zeer kortstondig bezocht.
het feit alleen al dat je zelf niet kan zoeken maakt het al compleet waardeloos want je bent helemaal afhankelijk van wat "de site" denkt dat je matches zijn.

Dat beslis ik uiteindelijk zelf dan wel weer.
Ook vind ik dat de activiteit ver te zoeken is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen zoekfunctie

Zealot beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Zeer slechte site....

0

Review:
....en dat zeg ik als vrouw, die normaal echt wel veel aandacht krijgt op sites als deze. De mannen waar je kontakt mee probeert te maken, zijn meestal niet betalend, dus ze kunnen je berichten niet lezen. Totaal nutteloos en 0 resultaat!
Eigenlijk wil ik mijn geld terug!

Sterke punten:
Vormgeving

Zwakke punten:
Krijgt te weinig mogelijkheden om kontakt te maken. Niet betalende leden zouden eigenlijk hun profiel moeten verwijderen.

Single wom beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - zonde van het geld, niet doen !

0

Review:
Pepper is echt zonde van mijn geld, het idee is helemaal geweldig met de foto's maar de uitvoering sucks. Je kunt niet zelf zoeken, Pepper bepaalt voor jou welke matches bij je passen en dan zie je er maar drie per dag.
Er komen totaal geen reacties, naar wie je ook een bericht stuurt.

Ik zou zeggen, zoek een datingsite waar je wél zelf kunt zoeken in de profielen.

Sterke punten:
Foto opzet

Zwakke punten:
Niet kunnen zoeken
Pepper bepaalt jouw matches met een max van 3 per dag

R. beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - leden zijn niet actief op pepper!

0

Review:
begin er niet aan jongens je weet niet eens of de vrouwen op pepper wel actief zijn want dat staat nergens .

volgens mij is deze site hardstikke dood

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper