zoutloos

Ik sta nu zo'n dikke 2 weken op Pepper. Betaald, want anders valt er niks te pepperen.
Ik ben er niet enthousiast over. Ik krijg voldoende matches maar ik heb geen idee waar dat op gebaseerd is. De persoonlijkheidstest gaat nl. he-le-maal nergens over. Het lijkt meer op de stemwijzer?!. Mijn matches zijn (bijna) nooit online (zorgt voor Remy gevoel). Verder wordt er gezegd dat uit privacy overweging, alleen matches mijn profiel kunnen zien. Maar ik krijg ook 'likes' en berichten van niet-matches. Als ik Pepper daarop aanspreek zegt men dat deze personen bijna-matches zijn en binnenkort in mijn match lijstje zullen komen te staan. Vage verklaring.
Ik vind het moodboard er best leuk uitzien maar het wordt allemaal wel heel happy en 'oh kijk ons toch allemaal eens intrigerende hobby's en interesses hebben'.
Dat staat me een beetje tegen. Ok, ik ben een beetje cynisch ;-). Pepper is het dus niet voor mij. Ik steek mijn licht in real life wel op bij het beoefenen van een nieuwe intrigerende hobby of ik ga nog eens een rondje speeddaten. Dat is naar mijn mening leuker en effectiever dan bij Pepper ingeschreven staan.

Sterke punten
leuk vormgegeven

Zwakke punten
match-systeem
privacy
niet zelf kunnen zoeken
aantal members niet duidelijk
matches nooit online en reageren niet op berichten (of zij hebben mij al gedisliked maar dat kan ik dus niet zien)

Bezoek Pepper Reviews over Pepper

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Pepper
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden