Selecteren kan ik zelf wel.

Selecteren kan ik zelf wel.

Nou. Overal zitten dezelfde mensen en ik was verbaasd dat de 5daters zelf een site zijn gestart. Ik heb het profiel van het "gezelligeitje" op RP gezien en dacht dat het een studentengrap was. Ik vond de geit eigenlijk wel leuk, maar die vrouwen en die mannen die bij 5daters horen een beetje nep. Leek ook alsof ze teveel gedronken hadden zoals studenten het wel eens doen. rnDat is dus bevestigd doordat de hele ophef een reclamestunt was en verder niets.rnSelecteren en zoeken kan ik zelf ook wel. Niet alle profielen mogen zien... vind ik minstens verdacht. Dan liever een openbaar profiel, maar met mogelijkheid om onzichtbaar te zijn of te maken. rnIk heb ooit een heel dure site proef mogen gebruiken en alleen daar heb ik een fake aangemaakt (van een boer met heel veel koeien en dus herkenbaar) om te kunnen bekijken hoeveel vrouwen er stonden. Dat waren er 5. Toen begreep ik waarom ik alleen maar niet passende reacties kreeg. Ik vond het wel sneu dat die mannen op die dure site zo'n enorm bedrag moesten betalen voor zo weinig kans op een match.
De clou van deze review: Op die dure site leek er ook iets niet goed te werken. Afhankelijk van je opgegeven zoek-criteria kreeg je een aantal profielen te zien, maar die leken niet geïnteresseerd. Het was ook ondoorzichtig hoe die selectie werd uitgevoerd. Dat er een tekortkoming in de query zat, was mogelijk. Maar na een tijdje geëxperimenteerd te hebben met allerlei combinaties, kon ik alleen maar concluderen dat het een commerciële actie was. Bewust zo geprogrammeerd om zo te laten lijken dat er meer leden stonden dan er werkelijk waren. Dat vond ik het hoge bedrag niet waard.

Zwakke punten
Als niet doorzichtig is hoeveel profielen er werkelijk zijn dan heb ik er geen zin in. Dat lijkt een beetje veel op "onder curatele stellen" en geef de mannen dan maar een maximaal aantal berichten per dag. De serieuze mannen komen dan toch wel aan hun trekken.

Bezoek Pepper Reviews over Pepper

3 reacties

Hoi Dina,

Ik begrijp je wantrouwen, ik heb zelf RP 2 jaar gebruikt en dat is behoorlijk aan het aftakelen. Ik heb dus sinds vorige week Pepper geprobeerd en ben momenteel nog erg enthousiast (volgende week 2 dates, dus kan je laten weten of ze van karton waren of van vlees en bloed).
Het feit dat je zoals bij RP niet eindeloos over profielen hoeft te struinen (of in het geval van de dames overvallen wordt met stortladingen aan emails) scheelt vind ik.
Daarnaast krijg ik op Pepper meer reacties terug (ook; "Geen interesse, sorry") in die week tijd, dan ik een maand bij RP kreeg.

Maargoed, ik zie ook genoeg minpuntjes (zie mijn review).

Gr. Brian.

Brian,

Dat zou natuurlijk mooi zijn, maar ik geloof dat ik op het moment even voor lange tijd geen zin meer heb in daten via internet. Heb vanmiddag mijn profiel definitief verwijderd. Maar toch bedankt.
Ik heb gezien dat bij RP toch wel wordt geschoond, maar het is dan meestal te laat en het plezier is al bedorven.
Ik geniet op het moment van het prachtige weer. Dat blijft nog wel even en wordt alleen maar beter. :-)

Groet,
Dina.

Wat goed dat ik er geen gebruik van heb gemaakt. De site is gehackt volgens bepaalde berichten op daten.nl. Maar de onzin die daar op staat.... Maar dit soort berichten is het wel waard om voor waar aan te nemen.

Bezoek Pepper Reviews over Pepper

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Pepper
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden