Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 14098

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - Ernstige twijfels

0

Review:
Over de opzet van Pepper kan je niet echt klagen. Het ziet er mooi en verzorgt uit. Je kunt een profiel aanmaken met foto´s, teksten, youtube, boeken etc. En het geeft je op een aparte manier indruk van een match. Een app voor Android is er nog steeds niet. Daar wordt aan gewerkt kreeg ik als reactie. Maar dat is al maanden geleden. Je krijgt per dag 3 profielen gestuurd. De manier van matchen is via een simpel computer programma. Op grond van leeftijd, wel of geen kinderen, opleidingsniveau, roken en een simplistische psychologische test. Redelijk waardeloos. Ik heb onderhand meer dan 60 matches bewaard. Het gekke is dat op prime time uren vrijwel nooit iemand online is. Chatten met hen is dus onmogelijk. Ik kreeg ook matches toegestuurd die ik 1,5 jaar geleden, als niet betalend lid, ook al eens had gehad. Dus in mijn beleving klopt er niets van. Zijn profielen oud, niet bestaand en/of niet actief. Dus lieve mensen. Niet doen. Ook hier draait het om geld. Nog steeds vinden de meesten hun aanstaande partner binnen een cirkel van 800 meter van hun woonhuis. Gewoon in een winkel of op straat. Misschien moeten we eens wat minder op onze smartphone en wat meer om ons heen kijken. Oh en chemie gaat nog steeds niet door een koperdraadje maar zit wel in oogcontact.

Sterke punten:
Verzorgt uiterlijk

Zwakke punten:
Een fijne partner, uitzonderingen daar gelaten, is hier onvindbaar. Absoluut zonde van je geld en moeite. NIET DOEN.

René beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - pepper is niks !!!

1

Review:
Via groupon bij pepper terecht gekomen. Je kan niet zelf zoeken , wat raar is want de matches die je toegestuurd krijgt matchen voor mijn gevoel helemaal niet. Je krijgt matches van mannen die aan andere kant van het land wonen.

De computer bepaald wie je te zien krijgt, Chatten is vrijwel onmogelijk want er zijn weinig mensen online.
Hier een leuke date vinden is echt heel moeilijk

Sterke punten:
de site ziet er heel mooi uit , reclame is ook mooi
trap er niet in

Zwakke punten:
je kan niet zelf zoeken of aangeven waar je specifieke voorkeur ligt op bepaalde thema's
de kans dat je matches goed overeenkomen is zeer klein
je ziet niet wie er gratis lid is en wie er betaald



therese beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - De beste ooit

0

Review:
Ondanks alle slechte ervaringen hierboven, ben ik, of zijn wij, heel erg tevreden over de site. Beide hebben wij gekeken uit pure interesse, dit nu 1.5jaar geleden.

Doordat je je eigen foto's met verhaaltjes kan toevoegen in je profiel, krijg je al snel een eerste indruk. Ook de button just Coffee vind ik erg goed.

Dat de profielen betaald zijn vind ik een pluspunt. Dit voorkomt vooral fake profielen.
Een nadeel van Pepper is dat je geen daadwerkelijk waarde voor je geld krijgt.

Al met al, voor ons een echte aanrader

Sterke punten:
Foto's met bijschrift
Just Coffee button
Chatten
Betaalde site=> minder fake profielen

Zwakke punten:
Geen waar voor je geld qua abonnementskosten

Kevin beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - tv reklame pepper

1

Review:
Als je reclame op tv doet zorg dan dat alles klopt.
De kapster knipt met de schaar in zijn linker oor en gaat dan zijn rechter oor met een doekje af deppen.
Erg slordige reclame hoor.

Pepper - NEP

0

Review:
ik vind dat Pepper meer Idee heeft voor TV reclame, want 90% is een robot, ze schrijven bijna allemaal het zelfde,

Sterke punten:
Snel een account
Simpel in handelingen
Veel Profiellen

Blijf daar weg,

Zwakke punten:
ABBO
je betaalt erg veel en je krijgt NIETS
Nep Profiellen
Bedrijf heeft meer Nut voor TV als HULP

Martijn beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Prutsite NIET DOEN !!

0

Review:
Wat een spijt !
Kreeg tip van iemand over een groupon ....tja...en dan toch nieuwsgierig...maar wat een tegenvaller...Je komt sowieso met bijna niemand in contact..omdat ZIJ bepalen met wie het eventueel zou mogen matchen...en er is NOOIT iemand online..dus chatten is uitgesloten...en daarnaast....de site werkt amper....moet elke keer minuten lang laden....zowel op mn laptop, ipad als iphone....kortom...Zonde van je geld en energie...

Sterke punten:
NIKS !

Zwakke punten:
ALLES !

Mona beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Bedroevend slecht en teleurstellend...

0

Review:
Vinden jullie het ook niet een beetje vreemd dat je niet zelf kan bepalen welk profiel je leuk vindt? Maar gewoon maar wat mensen krijgt toegewezen... Ik vind het zonde van het geld, naar mijn mening absoluut niet doen.

Iemand2 beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Kromme tenen

0

Review:
Domdom als ik ben heb ik mij aangemeld bij Pepper zonder vooraf de ervaringen te lezen..
Alleereerst was ik toch best wel wat tijd kwijt aan het fabriceren van mijn moodbord e.d.. Op zich niet erg, maar toen ik mijn eerste reacties hierop ontving kon ik deze niet eens lézen!!??
Dat vond ik zo ontzettend asociaal dat ik last kreeg van plaatsvervangende schaamte. Dom en sociaal heb ik om te antwoorden dan ook een tijdelijk abonnement genomen. Tevens in de veronderstelling dat ik dan helemaal los kon.
Niet dus.
De eerste 50 matches sloegen (met uitzondering van 3) helemaal nergens op en toen ik deze had verwijderd kwamen er geen nieuwe... HUH?! Mocht ik dus niet ZELF bepalen wie ik mogelijk leuk vind...

Ga in Vredesnaam niet op Pepper!
Ik heb vrij lang op Ematching gezeten. Een heerlijke site. Beetje droog misschien (daarom besloot ik eens bij het fleurige Pepper te gaan kijken), maar daar zijn tenminste duizenden profielen die je zelf kunt zoeken met echte zoekfuncties (jawel).
Daarbij zien de moodbords er wel gezellig uit, maar zegt het bar weinig over de personen achter de plaatjes. Dan maar liever een goed verhaal.

Op E-matching mag je als niet betalend lid wél antwoorden op reacties. Wel zo netjes!


Sterke punten:
Goede advertenties

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

iemand beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Waardeloos

2

Review:
De reclame van pepper op tv sprak me wel aan. Toen er op groupon een aanbieding van full membership voorbij kwam, besloot ik die dan ook te kopen. Nou probeer ik me al 4 dagen in te schrijven op allerlei verschillende computers maar ik krijg maar geen bevestigingsmail. Al een aantal keer de helpdesk gevraagd maar die zijn niet in staat om handmatig een bevestigingsmail te sturen. Nou kreeg ik de laatste keer wel mailtje maar toen kreeg ik een foutmelding dat iemand zich probeerde aan te melden met mijn e-mailadres en dat ze dit niet hadden toegestaan. Wat heb ik daar nou aan!!!! Echt een kat in de zak dus en ik vind het een waardeloze service die ze bieden. Toen ik begon over dat ik mijn geld terug wilde werd daar niet meer op gereageerd...

Ellen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Oplichters

0

Review:
Berichten heb ik nog niet ontvangen. Alleen likes. Aantal woorden in de berichten is zeer beperkt. Zonde van je geld.

Jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper