Reviews van deze auteur

3 suggesties per dag!

Review over Pepper

Pepper.nl

Tja, wat kan ik hiervan zeggen. Oogt lekker, uniek concept en dus vernieuwend. Daar wilde ik best wel 1 maand proef op draaien.

Een mooi profiel gemaakt, interesses en een paar foto's. Testje ingevuld om mijn karakter in kaart te brengen. Klinkt lekker!

Maar dan?? Dan krijg je slechts 3 profiel suggesties per dag....van mannen door heel Nederland. Nu sta ik best open om te reizen voor de liefde maar 100 km+??
Helaas worden wensen niet geïnventariseerd, je wordt aan elkaar gematched door de site die alleen moet faciliteren. Want daar betaal je toch voor?

Leuk om even gezien te hebben maar ik raad hem niet aan.

Sterke punten
- Uniek concept
- Van deze tijd
- Gevoelig voor visueel ingestelde mensen

Zwakke punten
- 3 voorstellen per dag
- Geen zoekfunctie
- Ontbrekende wensen inventarisatie
- Best prijzig

Flirts

Review over Lexa

Als (betalende) lid stroomde mijn email box over met flirts die ik zogenaamd zou hebben gekregen. Zogenaamd omdat als ik in mijn flirts-overzicht ging kijken er helemaal geen flirts te zien kreeg.

Wat lexa namelijk doet is je een email sturen met daarin de melding dat je een bericht/flirt hebt ontvangen maar daarin zeggen ze niet van wie (dit in tegenstelling tot Relatieplanet). Als je vervolgens op de site gaat kijken is 90% van de flirts niet zichtbaar. Na telbare meldingen te hebben gemaakt, wordt er niet of vaag op gereageerd door de helpdesk met als melding dat er een storing was. Nou, die storing was er heeeeel regelmatig! Wat ze daarmee willen bereiken is alleen maar dat je regelmatig inlogt op hun site.

Als je vervolgens die irritante mailtjes wilt stopzetten kun je dit volgens hun online hulpgids bij de notificaties doen. Mooi niet dus. Dit kan alleen een helpdesk-medewerker voor je regelen.

Ik had helaas een 3 maanden abonnement afgesloten en wilde deze verkorten door deze vage praktijken. Nou, dat ging mooi niet door.

Mensen, als je je geld waardeert, ga naar Relatieplanet!

Sterke punten
- Strakke lay out
- Oogt zeer professioneel
- Internationaal
- Goede reputatie (van vroeger)

Zwakke punten
- Heel commercieel
- Teksten/fotos die goedgekeurd moeten worden wat dagen duurt
- Slechte helpdesk
- Geen garantie (geen geld terug in geen enkele geval)
- Mailspam (minimaal 6 mailtjes per dag)!

reacties: