Flirts

Als (betalende) lid stroomde mijn email box over met flirts die ik zogenaamd zou hebben gekregen. Zogenaamd omdat als ik in mijn flirts-overzicht ging kijken er helemaal geen flirts te zien kreeg.

Wat lexa namelijk doet is je een email sturen met daarin de melding dat je een bericht/flirt hebt ontvangen maar daarin zeggen ze niet van wie (dit in tegenstelling tot Relatieplanet). Als je vervolgens op de site gaat kijken is 90% van de flirts niet zichtbaar. Na telbare meldingen te hebben gemaakt, wordt er niet of vaag op gereageerd door de helpdesk met als melding dat er een storing was. Nou, die storing was er heeeeel regelmatig! Wat ze daarmee willen bereiken is alleen maar dat je regelmatig inlogt op hun site.

Als je vervolgens die irritante mailtjes wilt stopzetten kun je dit volgens hun online hulpgids bij de notificaties doen. Mooi niet dus. Dit kan alleen een helpdesk-medewerker voor je regelen.

Ik had helaas een 3 maanden abonnement afgesloten en wilde deze verkorten door deze vage praktijken. Nou, dat ging mooi niet door.

Mensen, als je je geld waardeert, ga naar Relatieplanet!

Sterke punten
- Strakke lay out
- Oogt zeer professioneel
- Internationaal
- Goede reputatie (van vroeger)

Zwakke punten
- Heel commercieel
- Teksten/fotos die goedgekeurd moeten worden wat dagen duurt
- Slechte helpdesk
- Geen garantie (geen geld terug in geen enkele geval)
- Mailspam (minimaal 6 mailtjes per dag)!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Beste Susanne,

ik begrijp uit uw bericht dat u flirts ontvangt en deze vervolgens niet terug kunt zien op uw profiel.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.

Graag wil ik u meer duidelijkheid geven, waarom u sommige flirts of berichten niet kunt terugvinden op uw profiel, ondanks dat u hier een melding van heeft ontvangen. De hoofdreden voor het verdwijnen van een bericht of flirt, is dat het profiel van de member waarnaar u het bericht gestuurd heeft of van ontvangen heeft, gesloten is. Wanneer een profiel gesloten is, worden alle persoonlijke gegevens (persoonlijke omschrijving, foto's, ontvangen en gestuurde berichten, flirts, lijst met vrienden, chat geschiedenis) automatisch verwijderd van de server.

Hetzelfde zal gebeuren wanneer een moderator een profiel van een member gesloten heeft. Wij doen ons uiterste best om de veiligheid van onze members op de website te garanderen. Hiervoor moeten wij soms profielen verwijderen die verdacht worden van fraude.

Wanneer u liever geen notificaties meer wilt ontvangen, dan kunt u deze zelf uitvinken door de volgende handeling te doen:

Via "Mijn account" gaat u naar "Mijn instellingen".
- Onderaan de pagina vindt u "Mijn notificaties".
- Onder "Mijn meldingen per e-mail" heeft u een aantal opties die u aan kunt vinken. Zo heeft u de keuze om een melding of email te ontvangen wanneer een member u een flirt stuurt of wanneer u een nieuw bericht op de site heeft ontvangen. Vergeet u niet op "Bewaar" te klikken om uw veranderingen op te slaan.

Ik hoop dat deze informatie het een en ander voor u verduidelijkt. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Grote onzin wat hier boven staat.
Je krijgt inderdaad zeer veel flirts, en als je vervolgens de link aanklikt staat er niets over op je profiel of in je inbox.
Lexa moet eens goed nagekeken worden, het zijn gewoon een groot stel oplichters!!

Ik ben al geruime tijd member van Lexa en ik herken de klacht. Eigenlijk elke avond krijg ik zo"n 6 of 7 flirts van voor mij te jonge vrouwen, die zeggen in Nederland woonachtig te zijn, terwijl de foto"s anders doet vermoeden. Ze hebben allemaal geen profielomschrijving en de volgende dag zijn de flirts verdwenen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden