Reviews van deze auteur

Als het dan toch online moet, dan via Pepper!

Review over Pepper

Geen idee of online daten dé manier is om een leuke vriend of vriendin te vinden, maar als het dan toch online moet, dan zeker via Pepper. Het ziet er goed uit, handig te gebruiken. Normale mensen, in plaats van freaks. Veel reacties en een makkelijk te gebruiken systeem met die likes, doet je denken aan Facebook ;)

Sterke punten
Makkelijk te gebruiken, leuke mensen.

Zwakke punten
Matchingopties wat mager (lengte, woonplaats, etc.)

reacties:

Review: Je moet vooral lang lid blijven en veel betalen!

Haha, leuk om dit te lezen. Waarschijnlijk mensen die in het echte leven ook geen date kunnen regelen. Zowel een vriend van me als ik hebben meerdere dates gehad via Pepper. Werkt prima, bijna net zoals in een kroeg. Je kijkt of je iemand leuk en aantrekkelijk vindt. Daarna praat je wat over koetjes en kalfjes en al snel ga je whatsappen/facebooken of afspreken. Ik denk dat Rb hierboven het wel begrepen heeft. De anderen die reageren, tsja, waarschijnlijk een paar keer tegen de lamp gelopen en gefrustreerd geraakt... Wel schattig :)

Review: blijf erbij weg, bij alle datingsites, het is niets, niets, en nog eens niets!!!!!!!!!!!!!!

Nee hoor, helemaal niet het geval. Krijg je te weinig reacties en ben je daardoor gefrustreerd geraakt? En op een bepaalde leeftijd moet je gewoon niet meer gaan (online) daten. Dan moet je een partner zoeken op de ouderensoos...

Review: leugens

Ik weet niet waar u naar op zoek bent, maar 65 plus 5-10 jaar is 70-75?? Mannen van die leeftijd mogen niet eens op internet...

Lieve dame, ga alstublieft naar de ouderensoos... Internet is niet van uw generatie.

Review: zo veer niets

Ben bang dat het echt aan jou ligt. Genoeg dates gehad. Wellicht niet meteen over je collectie action figure beginnen?

Review: Erg Saai

Ik denk toch echt dat het aan je spellingscapaciteiten ligt...

Review: Reviews

Heel benieuwd hoe je er nu over denkt!

Review: Aangifte politie gedaan

Waar heb je het precies over? Niet echt een duidelijk verhaal... Wat is er gebeurd? Hebben ze teveel afgeschreven, zonder reden afgeschreven, heb je je nooit aangemeld en is er geld afgeschreven? Snap er niks van!

Review: this is a no no

Komisch om dit te lezen. Waarom zou een vrouw niet naar een man mogen kijken, zonder getrouwd te zijn? Waarop is een huwelijk dan gebaseerd? Niet op liefde in ieder geval. Sommige mensen begrijp ik echt niet. En zoals Dirk al zegt, waarom staan deze websites dan überhaupt?