Je moet vooral lang lid blijven en veel betalen!

Je moet vooral lang lid blijven en veel betalen!

Denk zelf eens goed na over het business model van dit soort commerciele dating websites. Het is niet in het belang van de eigenaren dat leden een partner vinden via hun sites. Dan stopt het betalen van 2 leden immers meteen, zodra zij elkaar gevonden hebben en is het over met de pret voor de site eigenaren.

Die site eigenaren hebben er dus alle belang bij om jou financieel helemaal leeg te trekken en je zo lang mogelijk te frustreren, net zo lang, tot jij het opgeeft. Dat is precies de reden waarom geen enkele commerciele dating website werkt. Tenminste, niet voor de goedgelovige betalende leden.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
pure commerciele oplichting

Bezoek Pepper Reviews over Pepper

5 reacties

Op alle betaalsites ben je maar van een ding zeker : Je centen kwijt

Goed gezegd, Frits! Dit zou van mij gewoon in de krant mogen!
(Maar dat gebeurt dus niet, want die verdienen weer teveel aan de reclame van die oplich...ik bedoel sites).

Ik ben het niet eens met deze reactie. Het is wat simpel geredeneerd. Ik zou juist het omgekeerde willen stellen: het is /wel/ in het belang van een dating site dat "leden", oftewel klanten zo snel mogelijk een partner vinden. Want dat levert positieve feedback op van twee mensen en leidt dus weer tot nieuwe klanten. En uiteindelijk zijn er altijd genoeg singles in Nederland en een goed werkende dating site waar mensen elkaar ook echt op vinden zal dus nooit gebrek aan klandizie hebben.

Met een business model zoals geschetst in deze review trek je uiteindelijk aan het kortste eind als ondernemer. Immers, klanten raken gefrustreerd, lopen weg en verkondigen dat ook vooral luid en duidelijk tegenover iedereen die het maar wil horen. Dan heb je misschien op de korte termijn wat meer verdiend, maar op de lange termijn helemaal niets.

Ik kwam er na een totaal misgelopen contact op Lexa inderdaad achter dat diverse mailtjes die we naar elkaar hadden gestuurd nooit bij de ander waren aangekomen. Omdat er bijvoorbeeld een URL of mailadres in stond. Bizar natuurlijk, want het uiteindelijke doel van zo'n datingsite zou toch juist moeten zijn dat je met elkaar in contact komt!

Pepper doet dat soort dingen niet. En inderdaad ga je dan al vrij snel buiten de site mailen, sms'en of whatsappen met elkaar. Maar dat is toch ook normaal? En als mensen elkaar uiteindelijk vinden is Pepper inderdaad twee klanten kwijt, maar misschien ook wel een paar klanten rijker uit de vrienden- en kennissenkring van hen!

Ik heb vooralsnog hele goede ervaringen met Pepper! En zoals het er nu uit ziet is Pepper inderdaad binnenkort twee klanten kwijt. Maar ik zal mijn goede ervaringen zeker ook delen met anderen en ze dus ook aanraden!

Datingsites online en datingsbureaus, zijn slechts op 1 ding af, je centen en niets anders. Slechts in de krant staan helpt niet, ze zouden net zoals MSN chat allemaal aan de ketting moeten leggen. Mensen aan een partner helpen wat een illusie en tijdverspilling, maar ja het is Anno Nu....

Haha, leuk om dit te lezen. Waarschijnlijk mensen die in het echte leven ook geen date kunnen regelen. Zowel een vriend van me als ik hebben meerdere dates gehad via Pepper. Werkt prima, bijna net zoals in een kroeg. Je kijkt of je iemand leuk en aantrekkelijk vindt. Daarna praat je wat over koetjes en kalfjes en al snel ga je whatsappen/facebooken of afspreken. Ik denk dat Rb hierboven het wel begrepen heeft. De anderen die reageren, tsja, waarschijnlijk een paar keer tegen de lamp gelopen en gefrustreerd geraakt... Wel schattig :)

Bezoek Pepper Reviews over Pepper

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Pepper
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden