Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 14275

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - Pepper slechtste datingsite ooit

0

Review:
Zit er nu aantal weken op, vriendinnen van me hebben mijn profiel verbeterd en op en aanmerkingen gegeven mbt hoe je tegenwoordig date.
Like je iemand, vaak geen reactie terug. Soms wordt je terug geliked en vervolgens hoor je nooit meer wat op jou chat verzoek of mailtje.

Kan je dus daardoor concluderen dat er veel ongeïnteresseerden opzitten of fake profielen.

Ik vind ook door die nutteloze vragen waar je persoon uit naar voren komt dat je jezelf ook echt niet goed kan profileren.

Tja lexa is dan een dure site, en verschrikkelijk ratterig in hun opzeg systeem. Maar wel effectiever dan deze pepper, nieuwe naam zou moeten zijn futter of smaakloos.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Heel veel, traagheid vd site. De hoeveelheid matches (maar 3 per dag) kwaliteit vd matches. Chat en mail functie tergend traag. En app is helemaal bagger. Ronduit slechtste site van Nederland

Johan beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - je kunt je geld beter in de prullenbak gooien

1

Review:
Sinds 1.5 maand ben ik ingeschreven bij pepper. Ik kan het iedereen afraden. Je kunt je geld beter aan iets zinvols uitgeven. In die maand heb ik een aantal berichten verstuurd en geen enkele reactie terug gekregen. Het lijkt er op dat ze fictieve profielen of dat niet betalende leden geen berichten kunnen ontvangen. Ook kun je nergens achterhalen wie betalend lid is en wie niet.
Conclusie: niet aan beginnen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur
Niet te achterhalen wie betalend lid is
Matches kloppen niet

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Niet aan beginnen

0

Review:
Foto's zeggen enorm veel en daarom leek me pepper een ideale datingsite. Het tegendeel is echter waar. Waarom het niet werkt:
- alleen 3 aangeboden matchen per dag en geen goede zoekoptie
- de aangeboden matches matchen niet
- gratis leden kunnen je bericht niet lezen
- je kunt niet zien wie betaald of gratis lid is
- je kunt niet zien wanneer iemand het laatst online is geweest (dus actief is of niet)

"gemaakt door daters" maar dan zo aangepast dat er zoveel mogelijk geld binnengehaald wordt.

Sterke punten:
veel foto's zodat je in één opslag kan zien wat iemands interesses zijn en wat diegene belangrijk vindt

Zwakke punten:
- alleen 3 aangeboden matchen per dag en geen goede zoekoptie
- de aangeboden matches matchen niet
- gratis leden kunnen je bericht niet lezen
- je kunt niet zien wie betaald of gratis lid is
- je kunt niet zien wanneer iemand het laatst online is geweest (dus actief is of niet)

Dirk beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Matig

0

Review:
Slechte techniek.
Zeer matige matchingmogelijkheden.
Te duur voor wat je krijgt.
Amper lokaal aanbod, en ik woon in een grote stad.
Free account is echt volledig nutteloos.

Enige voordeel tot dusver is dat ze minder hard je geld proberen af te troggelen (in vegelijking met de lexas van deze wereld)

Pepper - Ben het er niet mee eens!

0

Review:
Vind het jammer dat dit soort sites nog bestaan.

Pepper - Date garantie kan dat?

0

Review:
Pepper biedt een dategarantie. Ze doen er alles aan om jou binnen 100 dagen aan een date te helpen. Mocht het niet lukken dan mag je op hun kosten het op een andere site proberen. Geen enkele datingsite kan je aan de ware liefde helpen, ook Pepper, Parship of Relatieplanet niet. Als dat wel zou kunnen dan zou een datingsite alwetend moeten zijn en alle alleenstaanden van de wereld door en door moeten kennen. Dat is voorlopig nog onmogelijk, totdat we een superkwantumcomputer hebben met alle kennis van de wereld en van alle mensen. De NSA is al met iets soortgelijks bezig. Ik durf in ieder geval te wedden dat Pepper geen lijst zal tonen van mensen bij wie het wel gelukt is en bij wie niet, na afloop van de aktie. Onbegrijpelijk dat ze lid zijn van Thuiswinkel Waarborg met zo een misleidende aktie. Eenzame mensen valse hoop geven. Meer kan ik niet over Pepper vertellen omdat ik mij daar niet zal inschrijven. Ik wilde dit even kwijt vandaar mijn review. Desondanks zal ik Pepper niet afraden, maar ook niet aanraden.








Sterke punten:
Veel mogelijkheden.

Zwakke punten:
Zoals geen enkele datingsite kunnen ze niet garanderen dat ze jou aan een man of vrouw kunnen helpen die bij jou past. De 100 dagen van de liefde is een loze belofte.

Pepper - Al een tijdje lid en nu veel meer functionaliteite

0

Review:
Ik heb al een tijdje een abonnement op Pepper, soms ben ik actief, soms niet, heb wel al een aantal leuke dates gehad. Ik twijfelde wel al een tijdje om mijn lidmaatschap op te zeggen, want ik ontving een tijdje weinig matches en kreeg ook bijna geen berichtjes. Maar sinds kort is de site vernieuwd en krijg ik opeens een stuk meer mailtjes en chats. Je kunt nu ook zoeken naar mensen, ipv afwachten totdat Pepper je jouw matches stuurt. Dit is denk ik een grote verbetering. Ik blijf nog wel even een tijdje daten op Pepper.

Sterke punten:
nu ook zelf zoeken. Leuk profiel van jezelf kunnen maken

Zwakke punten:
eerst erg weinig contacten, maar denk dat dat nu beter gaat worden

Elanore beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Pepper - Zonde van mijn geld

0

Review:
In het begin enthousiast. Geen onnodig gezoek, maar gewoon matches toegewezen krijgen.

Maar:

1e dag - 50 matches
2e dag - 3 matches. ok,kan ik mee leven

maar na 6 weken, soms 1 match per dag, soms geen.
En betalen om geen matches toegestuurd te krijgen gaat me te ver.

Profielen die je niet meer wil zien blijven toch in je chatlijst rechts op pagina verschijnen.
Waarom??

Ben tegen een paar scammers opgelopen. Deze worden geblokkeerd, maar niet verwijderd. Huh???
Leden tekort ofzo??

Natuurlijk ook een paar leuke contacten gehad, maar weegt niet op tegen de andere vreemde zaken.

Sterke punten:
Profiel ziet er leuk uit, foto's etc. Anders dan op andere sites.

Zwakke punten:
- weinig of geen matches op een dag.
- scammers worden geblokkeerd, maar blijven op de site staan
- profielen die je niet meer wil zien, komen toch bij je chatlijst/lijst full members naar voren.
- weinig leden, waarom anders zo weinig matches

CONCLUSIE: ZOEK EEN GOEDE DATINGSITE

Pepper - Pepper was erg leuk

0

Review:
Ik ben sinds Pepper naar Nederland kwam lid geweest en heb eigenlijk weinig klachten. Als je enige tijd lid blijft van een datingsite kom je wel vaak dezelfde personen tegen, maar Pepper ververst naar mijn mening snel genoeg.

In Pepper vind je zeer veel soorten mannen. Dit is zowel een voordeel als nadeel. Ik kreeg extreem veel verzoeken vanuit mannen die ik totaal niet zag zitten. Pepper heeft relatief veel foute paupers en desperado nerds. Hierdoor werd het alsnog een dagtaak om de leuke verzoekjes er tussenuit te vissen. Het vissen was echter de moeite waard, want hoewel ik mijn profiel liet staan heb ik er wel 2 leuke relaties van een half jaar aan over gehouden.

Inmiddels weer vrijgezel, dus nu ga ik eens andere datingsites proberen om te zien wat er nu op de markt is. Er zijn zoveel datingsites bijgekomen dat ik waarschijnlijk even door de bomen het bos niet meer vind. Sites als datingwebsites.nl zijn dan toch wel handig.

Sterke punten:
Groot aanbod single mannen en genoeg verversing in het ledenbestand.

Zwakke punten:
Iets teveel mannen buiten mijn doelgroep. Ik zoek succesvolle veertigers die tijd hebben om van het leven te genieten en die zitten er sporadisch tussen.

Jeanine beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Discriminatie...

0

Review:
Ik kreeg een promotiemailtje met een code om drie dagen full-member te zijn... Profiel aangemaakt, alle vragen beantwoord, foto's bij elkaar gezocht en: AFGEKEEURD. Omdat ik als single op zoek ben naar meerdere vriendschappen, ik ben sinds lange tijd dan ook PolyAmorist. Nu beweren ze dat hun site alleen voor singles is die één partner zoeken... huh? Waar staat dat? En ik ken zoveel daters, die niet één maar meerdere vriendschappen in hun leven hebben. Geen vreemdgangers, maar gewoon mooie mensen die vaak na een scheiding niet meer één relatie willen. Dus Pepper loopt achter en is op deze manier aan 't discrimineren. Alle andere datingsites accepteren gewoon mijn profiel... Ben benieuwd hoe lang ze dit ouderwetse beleid vol gaan houden...

Sterke punten:
Vooralsnog géén, want ik heb niet de kans gekregen om lid te worden en 't te beoordelen...

Zwakke punten:
Discriminerend toelatingsbeleid...

JvG beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper