Reviews van deze auteur

Wat een tegenvaller

Review over Pepper

Nou, pasgeleden maar eens lid geworden van Pepper.nl. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wel leuk uit en het idee van een fotocollage is op zich niet slecht. Toen maar eens betaald lid geworden om wat reacties proberen te verkrijgen en dat valt toch behoorlijk tegen. Je kunt niet zien of mensen betaald lid zijn of niet dus mocht je iemand leuk vinden kan diegene wel zien dat je hebt gereageerd maar kunnen geen reactie teruggeven. Best slim als je mensen wilt verleiden tot een abonnement maar mijn ervaring is dat de meeste (of eigenlijk allemaal) die moeite niet zullen nemen. Ook de matches die je krijgt beperken zich maar tot een paar gegevens. Echt op detail zoeken zoals de meeste sites dit aanbieden vind je niet op Pepper. Ook kwam ik erachter dat een aantal matches een niet-rokende man zochten. Zelf ben ik een roker dus dat is dan zeker een aandachtspuntje. Ze drukken de match nog wel uit in percentages maar onduidelijk is hoe ze daar aankomen. Eenmaal op de chat aangekomen valt op dat de meeste vrouwen eigenlijk niet de moeite nemen om fatsoenlijk antwoord te geven of lezen hun berichtjes niet. Ik heb al veel vrouwen aangeschreven zonder al teveel resultaat. Wel is het zo dat vrouwen die als online worden aangegeven een abonnement hebben.
Wat ook zeker een aandachtspunt is dat Explorer niet goed reageert op Pepper. De chatfunctie wordt niet aangegeven dus was noodgedwongen om Chrome te downloaden. Ook in Chrome werkt het niet goed want vrouwen van je profiel verwijderen (zoals wordt beschreven in de handleiding) kan niet dus je blijft een waslijst aan matches houden. Ook vind ik Pepper aan de behoorlijk dure kant voor hetgeen dat ze aanbieden. Ik begrijp dat de reclames eruit moeten maar € 25 voor één maandje is nogal aan de hoge kant.

Sterke punten
Overzichtelijk, simpele bediening

Zwakke punten
Geen uitgebreide zoekfunctie, Pepper toont bij Explorer en Chrome mankementen, duur, rare matches, weinig reactie van leden

reacties: