Pepper Review - 100% oplichting

Pepper - 100% oplichting

2

Review:
geen reacties terug zoals op alle websites van dating omdat steeds meer sites worden overgenomen door oplichters zoals superdudes dat eerst een normale chatprofiel site was een aantal jaar geleden. en zo gaan er nu steeds meer worden.


en de waslijst aan eisen die een man moet hebben is hoger dan de was met wasgoed die ik in mijn tuin heb hangen.

en zelf omschrijven bijna alle vrouwen zich heel arrogant als lief, spontaan, leuk etc.

een relatie krijgen op een dating site is alleen voor senioren weggelegd .

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Datum: 15 juli 2016 - 7:59

Geschreven door: Johan

Senioren, oudere mannen hebben het op een datingsite juist heel moeilijk omdat zowel het aanbod als de kwaliteit van vrouwen van zijn leeftijd veel minder is als jongere vrouwen. Desondanks hebben de oudere vrouwen nog hogere eisen als de jongere vrouwen. Als je als oudere man het gemaakt hebt en veel geld hebt bieden zelfs meer als 20 jaar jongere vrouwen zichzelf aan. Die mannen zie je niet op een datingsite omdat ze de vrouwen voor het uitkiezen hebben. Jongere vaak mooie blonde vrouwen willen nog wel eens voor een donkere macho stud vallen. Zelfs enkele algemeen bekende vrouwen hebben een donkere vriend. Blanke mannen hebben hier het nakijken. Once you go black...... Andersom zie ik het zelden. Niet dat ik speciaal een donkere vrouw zoek maar als ik een mooie en slanke zou treffen? Er wordt beweert dat de meeste blanke mannen geen donkere vrouw aan kunnen omdat donkere vrouwen nogal dominant zijn, een attitude hebben, luidruchtig en moeilijk handelbaar zijn. Jandino heeft een treffende en vooral herkenbare sketch hier van. Pepper doet zich voor als een datingsite voor jongeren, dus als oudere jongere heb je hier niets te zoeken. Met het maken van reclames voor TV hebben ze nog steeds niets geleerd. Alleen met acteurs van in de twintig. Iemand van in de twintig heeft nog alle kans of de vrouwen moeten golddiggers zijn. Ze hebben dan meer kans bij een man van in de 40 of 50. Rijke twens zijn er niet zoveel en bovendien hebben die vrouwen bij de vleet. Iedere dag een ander schatje. Een stuk oudere man is meestal wel trouw in tegenstelling tot een jongere man of een man van je eigen leeftijd. Die mannen willen nog wel eens met een jonge vrouw vreemd gaan. De oudere man heeft al een mooie jongere vrouw maar geen oudere klagende zeurpiet, dus waarom zou hij dan vreemd gaan? Hij heeft de vrouw die hij wenst en wil die beslist niet kwijt. Er is door de media een toenemend aantal Cougars, maar die vrouwen zullen wel wat te bieden moeten hebben, of in uiterlijk of in geld. Dit vergeten de minder bedeelde vrouwen nog wel eens en denken dat het ze zo wel lukt. De jonge mannen die Cougars hebben gevangen zijn meestal niet for keeps, die gaan vroeg of laat weer verder.

Datum: 15 juli 2016 - 9:16

Geschreven door: Johan

Donkere vrouwen moeten het boven genoemde gedrag wel aan donkere mannen tonen omdat de donkere mannen anders over haar heen walsen. Als donkere vrouwen dit op de automatische piloot ook tegen blanke mannen tonen stoot dit geweldig af. Als je tegen een blanke vrouw glimlacht, glimlacht ze bijna altijd terug, ook de veel jongere vrouwen. Een donkere vrouw steekt haar neus in de lucht en kijkt weg alsof ze je niet gezien heeft. Dit wordt mede met attitude bedoeld, de blanke man is haar niet waardig, hij is lucht.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review