RelatiePlanet - 866 Reviews

Last updated: 16 januari 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 866 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39228

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 866

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (865):

RelatiePlanet - Zo wordt je opgelicht..

2

Review:
Na mijn ervaringen met de FAKE PROFIELEN op Relatieplanet.. heb ik in mijn profiel gezet: “DIT IS EEN 100% FAKE WEBSITE MET NEP PROFIELEN. De webmaster heeft de teksten op mijn profiel zitten wijzigen.. en daarna mij proberen te bespelen met 2 SEXY DAMES FAKE PROFIELEN MET BEIDEN 3 FAKE FOTO’S waarop de nep dame naar beneden kijkt of naar rechts kijkt of naar links kijkt op de foto’s en de beide profielen zijn voor 30% ingevuld. Dus manipulatiespelletje van deze GROTE OPLICHTER.
Deze oplichter heeft inmiddels al zoveel mensen opgelicht.. en hij gebruikt ook nog de foto’s van de mensen op zijn website. Ook zijn al die FAKE PROFIELEN online. Dus fictieve profielen die online zijn waarmee hij jou bezig houdt. Het is een uitgekookte OPLICHTER!!!

Sterke punten:
Na mijn ervaringen met de FAKE PROFIELEN op Relatieplanet.. heb ik in mijn profiel gezet: “DIT IS EEN 100% FAKE WEBSITE MET NEP PROFIELEN. De webmaster heeft de teksten op mijn profiel zitten wijzigen.. en daarna mij proberen te bespelen met 2 SEXY DAMES FAKE PROFIELEN MET BEIDEN 3 FAKE FOTO’S waarop de nep dame naar beneden kijkt of naar rechts kijkt of naar links kijkt op de foto’s en de beide profielen zijn voor 30% ingevuld. Dus manipulatiespelletje van deze GROTE OPLICHTER.
Deze oplichter heeft inmiddels al zoveel mensen opgelicht.. en hij gebruikt ook nog de foto’s van de mensen op zijn website. Ook zijn al die FAKE PROFIELEN online. Dus fictieve profielen die online zijn waarmee hij jou bezig houdt. Het is een uitgekookte OPLICHTER!!!

Zwakke punten:
Na mijn ervaringen met de FAKE PROFIELEN op Relatieplanet.. heb ik in mijn profiel gezet: “DIT IS EEN 100% FAKE WEBSITE MET NEP PROFIELEN. De webmaster heeft de teksten op mijn profiel zitten wijzigen.. en daarna mij proberen te bespelen met 2 SEXY DAMES FAKE PROFIELEN MET BEIDEN 3 FAKE FOTO’S waarop de nep dame naar beneden kijkt of naar rechts kijkt of naar links kijkt op de foto’s en de beide profielen zijn voor 30% ingevuld. Dus manipulatiespelletje van deze GROTE OPLICHTER.
Deze oplichter heeft inmiddels al zoveel mensen opgelicht.. en hij gebruikt ook nog de foto’s van de mensen op zijn website. Ook zijn al die FAKE PROFIELEN online. Dus fictieve profielen die online zijn waarmee hij jou bezig houdt. Het is een uitgekookte OPLICHTER!!!

Opgelicht beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - veel eisen / weinig te bieden

0

Review:
Wanneer je met een nuchtere bril de profielen eens doorbladert dan zul je moeten concluderen dat met name vrouwelijke profielen bol staan van allerlei eisen. Bij veel profielen waarin dat niet het geval is zul je merken dat je wanneer je een bericht stuurt er geen enkele respons volgt; je voldeed niet aan het ongeschreven eisenpakket.

Wanneer iemand het nodige te bieden heeft is er niks mis mee om wat eisen te formuleren om zodoende een gelijkwaardige partner te vinden. Mits je dit een beetje vriendelijk inpakt uiteraard.

Maar op datingsites zie je vooral vrouwen die helemaal niet zo bijzonder zijn maar wel een mega-eisenpakket hebben.
Onderzoek laat zien dat vrouwen zich enkel richten op de top 20% van de mannen; de overige 80% is onzichtbaar. Vrouwen kijken dus omhoog als het op dating aankomt.

Ben je bereid als man naar beneden te kijken en te gaan voor een minder aantrekkelijke (dan jijzelf) vrouw met een groot eisenpakket dan is een datingsite wat voor jou.

Alle andere mannen blijven weg van datingsites. Hoogstens voor wat vermaak. Een vrouw die heel veel eist maar weinig kan bieden is een last, een parasiet.

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
duur, weinig leden, vreselijke en veeleisende vrouwen die niet eens aantrekkelijk zijn

MGTOW beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Wat maakt een goede datingsite?

3

Review:

1. Dat er per leeftijdsgroep niet meer 5% meer mannen als vrouwen ingeschreven staan. Dat verdere inschrijving dan gesloten wordt, eerst meer vrouwen erbij of mannen er af. Dat gratis leden niet worden meegeteld.
2. Beslist geen zelf door de website aangemaakte profielen van mooie vrouwen om het aantal vrouwen kunstmatig te verhogen om zo de website aantrekkelijker voor mannen te maken.
3. Niet liegen dat er vrouwen interesse voor je hebben terwijl dat niet zo is, dit is verzonnen en bedoeld om je betaald lid te maken. Als je betaald hebt zijn deze vrouwen spoorloos.
4. Dat er goede representatieve foto’s op staan. Niet op afstand, zonnebrillen of weggedraaide hoofden. Minstens één pasfoto en één profielfoto. Dat dit goed wordt gecontroleerd.
5. Dat je gemiddeld minstens één maal per week inlogt en een email beantwoord. Eerst twee waarschuwingen, nog geen actie dan verwijdering omdat je dan als niet serieus wordt aangemerkt.
6. Een beperkte tijd (bijvoorbeeld twee weken) gratis lidmaatschap. Hierna betaald lid worden of je profiel wordt verwijderd, ook van vrouwen.
7. Controle of je je niet gelijk onder een andere naam weer als gratis lid aanmeld.
8. Dat er goed op scammers wordt gecontroleerd.

RelatiePlanet - MGTOW 80/20% regel

2

Review:
Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen en niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt niet aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

Dus vrouwen die via een datingsite een afspraak met een man uit de 20% groep maken wees gewaarschuwd, dit zal enkel om de sex gaan. Mannen op datingsites worden dan over een kam geschoren en die vrouwen stoppen uit teleurstelling met daten terwijl ze zelf de verkeerde types hebben uitgezocht. Er staan heel veel goede mannen op datingsites maar die worden niet gekozen.

RelatiePlanet - Datingsites in het algemeen

11

Review:
Ik schrijf deze tekst als zijnde een "revieuw" van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

Gisteravond wederom naar het tvprogramma " Opgelicht" gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij "Opgelicht" ; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden "eruit gepikt" door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financieële afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

Sterke punten:
Veel vrouwen

Zwakke punten:
Veel mensen die nergens op reageren, zichzelf als "super interessant" presenteren, torenhoge eisen hebben aan een man ( als vrouw zijnde), maar zelf niets te bieden hebben, omdat ze er vanuit gaan dat ze toch wel veel te kiezen hebben dan enkel jou.

RelatiePlanet - teleurstellend en tegen oplichting aan

7

Review:
Ik heb de twijfelachtige "eer" al wat langer mee te lopen hier. Was pas weer even full member geworden, a 25 euro (!) Kom je vrouwen en foto's tegen die er tien jaar geleden ook al opstonden. Kreeg een bericht van een meid van 32 jaar, ja hoor, die valt op mij, pure oplichting. eenmaal je emailadres en ze blijven je bestoken met nepmail. Om je automatische incasso op te zeggen moet je de meest gekke toeren uithalen, het wordt op alle manieren gefrustreerd om je maar betalend lid te houden. Zeer irritant. Vervolgens lees je zelden een bericht terug, of liever gezegd helemaal niets. Ben hoog opgeleid zie er redelijk uit, heb geen buik van hier tot Tokyo, maar je net nooit "goedgenoeg" (95% van de vrouwen zit op deze site voor hun ego te laten strelen, "ben ik nog in beeld" etc. Nee, voor mij nooit meer deze site. Ematching is echt de alllerbeste site, al de kans daar ook klein iemand te vinden.

Sterke punten:
geen, en veel te duur.

Zwakke punten:
zie boven

peter beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - No golddiggers; ga MGTOW

7

Review:
Vrouwen zijn in het algemeen enkel geinteresseerd in mannen met een hogere status. Dit wordt hypergamie genoemd. Op datingsites is dit gedrag zeer herkenbaar omdat vrouwen verplicht zijn in te vullen wat ze van zichzelf vinden en wat ze willen (eisen).Je kunt die vrouwen ook golddiggers noemen. Alleen zijn het wel heel slechte golddiggers. Golddiggen is namelijk een werkwoord en vereist activiteit. Een bekend voorbeeld zijn russische vrouwen die een uiterlijk hebben om door een ringetje te halen. Deze prinsesjes kunnen zo op de voorkant van een tijdschrift en met hun uiterlijk kunnen ze een rijke westerling in de val lokken. De vrouwen die je op relatieplanet ziet doen die moeite echter niet. Ongekamde haren (als het al niet kortgeschoren is), slecht gekleed, een vadsig lijf in een te strakke vale spijkerbroek (cup-cake effect), geen enkele moeite om er appetijtelijk uit te zien. Een jonge meid van 20 kan met een hoop wegkomen, maar vrouwen op middelbare leeftijd niet en als die zich zo laten gaan worden het ma flodders. Onaantrekkelijke vrouwen die een hoop eisen maar weinig te bieden hebben. Meer gold-expecting dan golddigging dus.
Vrouwen komen hier mee weg door de volstrekt scheve man/vrouw verhouding waardoor zelfs op zn best matige vrouwen bedolven worden onder de aandacht en sterallures verkrijgen.

Check de filmpjes van sandman MGTOW over online dating maar eens. Ook MGTOW101 heeft er leuk materiaal over gemaakt.

Sterke punten:
MGTOW is nog nooit zo aantrekkelijk geweest

Zwakke punten:
te veel om op te noemen

MGTOW beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Alert: Wees voorzichtig op deze site

4

Review:
Relatieplanet pleegt valsheid in geschrifte.
Men stelt dat alle profielen op echtheid worden gecontroleerd. In de praktijk meerdere mensen tegengekomen die liegen in hun profiel, bijvoorbeeld leeftijd, maar ook grovere zaken, en Relatieplanet maakt een notitie, en de mensen kunnen verder daten.

Als men al een klacht in behandeling nemen. Ze zijn naar Amsterdam verhuist? Je krijgt het gevoel geholpen te worden door een stel uitzendkrachten die het geen ruk kan schelen.

Je wordt door sommige medewerkers niet serieus genomen, sterker nog je hebt er maar mee te doen.

Ze besteden veel geld aan reclame. Toch hoor ik veel vrouwelijke dinnen klagen over het slechte match gehalte, dat ze lastig gevallen worden, dat mensen profielen niet lezen, en overspoeld worden met reacties. Ook iets waar Relatieplanet NIKS aan doet,

Een meta irrititante site wat dat betreft.

Er zijn ook positieve ervaringen, en heb zelf ook leuke mensen tegen gekomen.

Inmiddels worden juridische procedures tegen deze site ondernomen en sommige leden, waaronder contact met de politie. Misschien dan dat het gelieg in profielen een keer ophoudt!!!

Relatieplanet stelt dat ze geen legitimatie mogen vragen, tegelijkertijd stellen ze dat ze profielen op echtheid controleren. Dat is valsheid in geschrifte. Tevens tegen hun eigen gebruiksvoorwaarden sommige dingen.

Ik roep een ieder op die vergelijkbare ervaring heeft om binnen de wet actie te ondernemen, zoals naar Kassa en
de pers te stappen, juridische actie te ondernemen, en melding bij de politie te doen. Tevens bekenden te waarschuwen uitermate voorzichtig te zijn op de site.

En dat dit soort sites stoppen met het uitmelken van singles, en daadwerkelijk goede dienstverlening leveren. Spuugzat deze fraude en oplichting. Relatieplanet stond erbij en keek er naar. Men heffe het glas, doet een plas, en gaat verder zoals het was.

Sterke punten:
Sommige mensen vinden liefde hier

Zwakke punten:
Klantenservice,
Veiligheid,
Leden die niet matchen die schrijven,
Onbetrouwbaar,
Laks,
Geldklopperij,
Geen prettige omgeving om te daten,
Word te weinig met klachten gedaan,
Leden die liegen, en waar te weinig mee gedaan wordt

Model beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Tevreden

13

Review:
Ik zie veel zure reacties over RelatiePlanet hier maar die zijn naar mijn mening niet terecht. Ik krijg de indruk dat deze zure reacties vooral zijn ingegeven door slechte ervaringen met daten in het algemeen. RP is een fatsoenlijke site met echte mensen. Ik heb regelmatig serieuze dates gehad. En dat er er vrouwen op zitten die een waslijst aan eisen hebben is natuurlijk niet de schuld van RP. Ik vind dat RP een goede service biedt voor wat je er voor betaald.

Sterke punten:
- Uitgebreide zoekmogelijkheden (afstand, religie, opleidingsniveau, uiterlijk, etc.)
- Duidelijke foto's (meestal)
- Schappelijke prijs

Zwakke punten:
- Automatische verlenging (ook geen berichtje dat je abonnement afloopt) - maar deze praktijk schijnt normaal te zijn in deze bedrijfstak.
- Ledenbestand bevat sterk verouderde profielen (mensen die een half jaar niet mee op de site zijn verschenen blijven wel in het leden bestand zitten). Heb je een leuk profiel gevonden blijkt die al een half jaar niet meer op de site te zijn geweest.

Piet beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Eén jaar later

19

Review:
Bijna een jaar geleden heb ik ook al eens een review geplaatst hier, tijd voor een update.

Afgelopen voorjaar is er weer een dame de revue gepasseerd, maar na twee overigens verder leuke ontmoetingen kwamen we toch beiden tot de conclusie dat we niet zo goed bij elkaar passen. Kan gebeuren.

Heb toch ook maar eens geprobeerd in contact te komen met niet-betalende leden door een email adres te verstrekken. Er was zowaar sprake van contact, maar uiteindelijk verspilde moeite. Eén dame bleek opeens in Brazilië te wonen in plaats van de opgegeven stad in het midden van het land. Geen zuivere koffie waarschijnlijk. Twee anderen waren dusdanig passief in de communicatie dat het wel uit moest doven, en waren duidelijk met heel andere zaken bezig.

Zelf ben ik inmiddels zeer selectief geworden in waar ik wel en niet werk van maak. Profielen met de beruchte lijstjes negeer ik nu standaard. Niet-betalende leden ook. Dames die een relatie en soms zelfs het krijgen van kinderen zien als een extra aanvulling op hun leventje van reizen, uitgaan en yoga begrijpen het echt niet en kunnen niet meer rekenen op toenaderingspogingen van mijn kant.

En dan blijft er dusdanig weinig over dat ik m'n abbo waarschijnlijk maar niet meer verleng binnenkort.

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet