RelatiePlanet - 869 Reviews

Last updated: 21 maart 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 869 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39487

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 869

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (868):

RelatiePlanet - Relatieplanet is 100% Fake

2

Review:
Ik ben verscheidene keren betaalde member geweest op Relatieplanet.nl en constateerde daar dat ik nog nooit iemand daar had ontmoet desondanks alle berichten die ik naar leuke vrouwen stuurde en nooit eens een bericht(je) terug kreeg desondanks alle talloze betalingen die ik via de bank had overgemaakt vond ik deze site zeer ver van betrouwbaar, want zo betrouwbaar was Relatieplanet.nl niet eens en hun zijn nog niks geen steek veranderd sinds 2007...

Denk dat de crew van Relatieplanet.nl denkt "Als ik mijn geld maar krijg, dus naaien hun van alles wat los en vast zit.

Ook zulke sites als Relatieplanet.nl moeten in mijn ogen als internetcriminaliteit en internetoplichting worden beschouwd en strafbaar worden gesteld met torenhoge boetes en gevangenisstraffen.

Klinkt misschien hard, maar wie het keihard (zoals Relatieplanet.nl) speelt moet dan dus ook keihard worden gestraft...!

Ik vindt dat hun net zo erg zijn als bankrovers en phisingcriminelen die anderen hun geld stelen van rekeningnummers op een vieze en slinkse doortrapte manier

Sterke punten:
Geen sterke punten...

Zwakke punten:
Nog erger dan bankrovers en phisingcriminelen.

Alles vrijwel fakeprofielen.

Vrouwen op Relatieplanet spelen allemaal onder één en hetzelfde hoedje.

Bertus beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet: Feiten van een 10-daagse ervaring.

4

Review:
Ik kreeg van Relatieplanet als Free Member een gratis 7-daagse als Full Member in het vooruitzicht gesteld indien ik op hen zou stemmen als beste datingsite. Omdat ik ook zeer negatieve ervaringen had met Lexa ben ik hierop ingegaan ook om weer eens te zien hoe het is om Full Member te zijn bij RP. Deze termijn is zojuist beëindigd en ik heb zelfs 10 dagen gekregen omdat in eerste instantie de belofte van 7 dagen niet werd ingelost.

Zojuist heb ik wat reviews gelezen van andere RP-gebruikers en veel negatieve zaken als arrogante dames of nep profielen kan ik wel beamen. Ook als normale goed uitziende man op HBO-niveau zonder kinderen of alimentatieverplichtingen met een leuke baan en inclusief een attractieve profielfoto maak je geen enkele kans op zelfs maar belangstelling van een vrouw uit mijn doelgroep (50 tot 55 jaar). Veel vrouwen in deze leeftijdscategorie stellen de eis dat hun toekomstige partner niet meer dan 1 of 2 jaar ouder mag zijn dan zij zelf. Ik herinner mij in dit verband nog een geval van ongeveer een jaar geleden waarin ik belangstelling had getoond voor een aantrekkelijke dame uit mijn regio, maar zij dit bericht na 10 dagen nog niet had gelezen terwijl ze geregeld online was. Ik heb toen zelf mijn interesse-berichtje weer verwijderd. Omdat dit soort zaken niet alleen bij mij maar ook bij anderen veelvuldig voorkomt, komt de gedachte aan veel fake profielen natuurlijk wel weer naar voren.

De feiten zijn dat ik gedurende de 10 gratis dagen 75 interessante profielen heb bekeken uit mijn eigen en de twee omringende provincies die matchten met mijn matchprofiel. Van deze 75 dames waarvan ik er 12 bij mijn Favorieten had gezet heeft niemand nadien ook mijn profiel bezocht. Netto resultaat dus 0.

Heeft dan niemand mijn profiel bezocht gedurende deze 10 gratis dagen?
Jawel, ongeveer 1 per dag maar geen vrouwen die beantwoorden aan mijn profiel. Vaak veel te oud en afkomstig uit de andere kant van het land.

Na bovenstaande ervaring zit een betaald abonnement er vanzelfsprekend niet in. Uiteindelijk heb ik op de laatste dag nog een mailtje gestuurd naar een leuke vrouw waar ik een goed gevoel bij had. Afwachten maar, edoch er is niets veranderd sedert een jaar geleden toen ik ook korte tijd van het Full Membership kon profiteren.

Sterke punten:
Overzichtelijke site die er best goed uitziet en die ook wel gebruikersvriendelijk is met genoeg aantrekkelijke profielen.

Zwakke punten:
Schijn bedriegt. Op grond van wat ik heb gelezen is de verhouding man-vrouw 20: 1. In dat geval zijn de kansen voor mannen erg klein een partner te vinden en kunnen vrouwen inderdaad torenhoge eisen stellen wat ze in veel gevallen ook doen. Vreemd is dan wel dat ze na enkele jaren nog gewoon op de site staan. Blijkbaar nog nooit iets gevonden!

Ton beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - fakeprofielen !!

1

Review:
Ik kreeg een profiel bezoek van een aantrekkelijke dame, toen ik een kort berichtje stuurde, werd er niet geantwoord en de profiel verwijderd. Ook een andere profiel werd verwijderd, nadat ik een aantal berichtjes had gestuurd, zonder een persoonlijk antwoord.
Natuurlijk wil RP het damesaanbod vergroten, maar om dit zelf met fake accounts te doen, is echt beneden peil. (Ja , ik reageer enkel op de aantrekkelijke dames, zo ben ik er snel achter gekomen).
Die 3 gratis dagen waren leerzaam, ik ben blij dat ik geen cent heb uitgegeven.

Sterke punten:
De site is verzorgd.

Zwakke punten:
Fake profielen aanbod, en de prijs is erg hoog.

RelatiePlanet - Gratis vs Full Membership

0

Review:
RelatiePlanet lijkt een leuke site , ze hebben zelfs de mogelijkheid van een gratis membership. Maar maak je geen illusies dat je hier iets mee kunt, je mag op de profielen van de dames alleen de profielfoto zien, je mag alleen een interesseberichtje versturen ( max 5 per dag).

Wil je met de dame in contact komen om een berichtje te versturen ?

Ja, dat wil ik !!!!!!! Maar, ......

Eerst betalen, en je membership omzetten in Full Membership.

Doei Doei , RelatiePlanet, ik ga geen directeur met 12 fte's sponsoren.... ik ben gekke Henkie niet

Sterke punten:
Pas op RelatiePlanet kost geld.

Zwakke punten:
Gratis Membership is waardeloos, net als mijn aandelen SNS Bank....

Arend beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Te veel eisen

6

Review:
Ik heb wel een tijd op relatieplanet gezeten en wat mij opviel is dat de hedendaagse vrouwen wel enorm veel eisen van een man.
Zelf ben ik een doodgewone man die zijn vrouw is verloren aan een ziekte en ik kan zeggen het was een schat van een vrouw die totaal geen kapsones had.
Maar wat ik op deze en ook andere datingsite,s zie is dat een man moet voldoen aan een heel scala van eisen voordat je maar enigszins in aanmerking komt op een ontmoeting met een vrouw hier een paar eisen,

je moet sportief zijn , veel van wanddelen houden , het liefst met een bezoek aan de sauna , Mevrouw heeft ook een scala vriendinnen die af en toe ook willen shoppen , of je moet van stedentrips houden , en natuurlijk vakantie naar warme exotische oorden in een vier sterren hotel , in bezit zijn van een jonge liefst een nieuwe auto , graag een eigen huis zonder een hypotheek , je moet van haar kinderen houden al waren het je eigen kinderen , en een lul hebben van 21 cm en min 5 cm dik die hem er gemiddeld 3x per week insteekt voor spetterend droomnacht , enz enz........

Kun je aan die simpele voorwaarden niet voldoen dan kun je opzouten loser!!!!.
Maar wie zijn eigenlijk die vrouwen die dit eisen ? nou daar kan ik een simpel antwoord op geven namelijk het volgende.
Het zijn voor het grotendeel uitgedroogde in scheiding liggende verwaande vrouwen die de hoofdprijs willen om hun eigen sores op te lossen met het geld van een eenzame man op te kunnen maken/opteren en dat die ziellepoot enorm veel geluk heeft om met hun een date te hebben en denken met zo,n leuke knappe vrouw nog eventueel een toekomst te kunnen hebben en hopelijk samen nog een leuke oude dag te kunnen hebben, nou heren vergeet het maar!!!!!.
Heren als je behoefte hebt aan seks ga dan naar een leuke sexclub gegarandeerd de hele avond sex tot dat je er bij neervalt oke het kost wat maar altijd nog voordeliger dan een wurgrelatie met een vrouw die het niet goed met je voor heeft. Op dit moment ben ik nog alleen en ben gelukkig met af en toe een bezoek aan een sexclub of een paydate het voordeel is geen gezeur , rust ,en geen geldzorgen om het shopgedrag van een omhoog gevallen drol.
En een ander voordeel is dat je ze zelf kan uitzoeken de ene keer een blondje de andere keer een lekkere brunette. En het enige wat ik vroeg was een leuke en vooral een lieve vrouw maarja die bestaan niet meer!!.

Groetjes van Fred.

Sterke punten:
Goed website duidelijk en niet te duur.

Zwakke punten:
Zie mijn betoog!

RelatiePlanet - Het succes hangt af van de gebruikers zelf!

2

Review:
het zou zo mooi kunnen zijn als iedereen gewoon eerlijk is over zichzelf en goede bedoelingen heeft.

Veel reviews bevatten commentaren van gefrustreerde gebruikers die geen antwoord krijgen op hun welgemeende mail of een afwijzing of iets anders negatiefs.Dit zijn vaak mensen met de beste bedoelingen en gefen de site een slechte beoordeling omdat ze slechte ervaringen hebben opgedaan.

Ik denk,dat met relatieplanet ZELF weinig mis is.Het was 1 van de eerste en is constant verbeterd.nu is de site weer opgefrist en de zoek mogelijkheden zijn weer uitgebreidt.

Het probleem echter is de gebruiker zelf:die bepaalt het succes van de site.''Vandaag 500 nieuw'' - ja-maar slechts 10 goede profielen ,de rest is ''Hallo'' zonder tekst.Dit zijn alleen maar lieden die rondkijken willen.Helaas het grootste gedeelte van de gebruikers.Heb je dus niets aan.

De grootste betekent helaas ook:de meeste actieve oplichters.Wees eens eerlijk:wie heeft geen Engelse mail gehad met het doel geld af te troggelen?

De site zelf is prima en overzichtelijk.Niets op aan te merken.

De vraag is:hoe houd je oplichters en fakers(60%)tegen?Wie het weet mag het zeggen.Een lastige vraag.Zelfs RP krijgt van de actieve gebruikers slechts 1 ster,waardeloos dus.Dit komt echter door de gebruikers zelf!Wij maken de site zelf kapot met leugenaars,valse profielen,fakers en oplichters.En de liefde heeft 1 grote vijand:liegen en bedriegen.En dit is nu juist waarom iedereen zo negatief is,erg jammer!Alleen wijzelf kunnen het verbeteren.......het zou zo mooi kunnen zijn....!

Sterke punten:
Met de site zelf is niets mis!Gebruiksvriendelijk en steeds verbeterd door de tijd.

Zwakke punten:
de gebruikers ZELF bezorgen het internet daten een slechte naam.Jammer en niet nodig.De eerlijke dames en heren sneeuwen onder door de fakers neppers en oplichters helaas.

RelatiePlanet - De Don Juan en Claudia Schiffer op rp

5

Review:
Ik ben nu een tijdje lid bij relatieplanet. Ik denk dat ik snap waarom er hier zoveel mannen en vrouwen negatief over zijn. Ik zal eerst beginnen met de dames. Dames voor ;). Dames vraag jezelf eens af waarom superknappe mannen of rijke mannen op rp zitten? Juist ja. Voor alleen sex, je op te lichten, loverboys, vreemdgaan naast hun huwelijk enz. Heren waarom denken jullie dat superknappe dames op rp zitten? Ze zoeken niks serieus, aandacht, egotrip, golddiggers, oplichting, narcisten, mannenhaters enz. Heel goed ;). Nu is het typisch dat zowel de vrouwen als de mannen voor dat soort types gaan en in hun trucs trappen. Ik persoonlijk beschouw me als medium man dus ik verwacht van een vrouw ook niet meer. Ik ben geen prins op het witte paard. Eerder een boer met 2 honden x). Dus een vrouw hoeft geen princes te zijn. Een boerin vind ik prima. Ik denk dat hierdoor veel mannen en vrouwen teleurgesteld zijn omdat ze juist de verkeerde types uitkiezen. Wat ik jammer vind voor de wel goed bedoelende, serieus naar een relatie zoekende mensen. Ik leef met jullie mee, maar laat het je niet verbitteren, want uiteindelijk zijn jullie degene die deze keuze maken. Ik vind dat soort types altijd meteen heel verdacht. Deze types hebben het namelijk geen datingsite nodig en kunnen uit genoeg partners selecteren in hun dagelijks leven. Uiteindelijk is het doel oud worden met elkaar en schoonheid is toch vergangkelijk. Dan liever met de boerin met humor, waar je plezier mee hebt en kan praten. Dan de princes met hoogheidswaanzin, egotrip, kapsones en waar je totaal niks mee samen hebt. Maar goed dat is mijn mening. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden.

Sterke punten:
Zitten ook goede mensen op

Zwakke punten:
Het is wel een speld in een hooiberg vinden

RelatiePlanet - website relatieplanet

1

Review:
Erg slechte website, je word meteen verbannen om niks. Ik wou mijn mailadres versturen, mag niet! Nummer? Mag ook niet..

Mensen trap er aub niet in

Zwakke punten:
Alles

de krekel beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - weinig keus

5

Review:
Op zich een goed opgezette site.
Alleen ik kom geen leuke mannen tegen en kom je ze tegen krijg je niks terug.
Ben blij dat het een paar dagen gratis full member ship was scheelt weer.
Zoe je uitgebreid krijg je hooguit 16 matches waardeloos

Zoe beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Redelijk tot goed

9

Review:
Eigenlijk een van de betere datingsites die ik heb geprobeerd. Onhandig dat je per provincie moet zoeken, maar als betalend lid kan je ook op 10, 25 etc. km van huis zoeken, dat is veel beter. Beetje veel bloemetjesjurken en omatypes in mijn leeftijdsgroep (60+) maar ja dat zal wel onontkoombaar zijn. Toch een aantal leuke dates gehad.
Tja, dames die niks in je zien nemen doorgaans niet de moeite op je bericht te reageren. Ik denk dat dat in mijn geval niet aan het bericht ligt, het is gewoon de tijdgeest, pech gehad.
Er zijn erg veel oude accounts waar duidelijk niemand meer naar kijkt, die zou de redactie eens op moeten ruimen lijkt me. Mogelijk denken ze dat dat negatief werkt voor de site, maar heus het omgekeerde is het geval: wat je dan overhoudt zijn de accounts waar iemand achter zit die écht een contact wil.
Ik weet niet wat de redactie doet als iemand aangeeft specifiek seksuele interesse te hebben, maar een zin met "erotische interesse" blijft staan, en is een duidelijke hint naar wat voor contact gezocht wordt - dat is rechtdoorzee en duidelijk. (ja er zijn ook specifieke seks-datingsites maar die zijn allemaal ongelofelijk nep, RelatiePlanet werkt wél!)

Sterke punten:
-filteren op afstand (voor betalende leden)
-goede filtering op leeftijd mogelijk

Zwakke punten:
-veel overjarige accounts
-gratis leden zijn nogal beperkt in hun mogelijkheden (ja logisch maar toch...)
-standaard berichtteksten zijn erg vervelend
Ze zouden die hele filtering op provincie overboord moeten gooien. Daar heeft vrijwel niemand wat aan (hooguit Utrechters).

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet