RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40802

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Daten?

0

Review:
Recent ingeschreven bij Relatieplanet, 3 maanden betalend lid geweest.
Nooit weer! Vooral als je de magische grens van 50 bent gepasseerd, schijnen de heren de indruk te hebben dat je zit te wachten op een snelle wip. Als ik dat zou willen, zijn er genoeg andere sites waar ik daarvoor terecht kan.
Voordat je betalend lid bent, krijg je veel reacties op je profiel en als je vervolgens aangeeft, dat je geen automatische verlenging van je lidmaatschap wilt, krijg je alleen nog maar zooi. De profielen waar ik zelf op heb gereageerd ( je probeert toch wat, niet dan ) reageren gewoon niet terug.
Relatieplanet is echt waardeloos!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Fakers.
De site maakt zijn uitgangspunten niet waar.

Pandora beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Advies

2

Review:
Als je als man in het gewone leven al moeite hebt om een vriendin te vinden, misschien omdat je bepaalde communicatieve eigenschappen mist en bepaalde technieken niet goed beheerst, probeer het dan niet op een datingsite. Mocht het je lukken een date te krijgen heb je hierbij hele goede communicatieve eigenschappen nodig, als je te serieus en te eerlijk bent brand je af. Als je in het gewone leven bij de vrouwen niet opvalt, doe je dat op een datingsite ook niet. Voor de gemiddelde man levert een datingsite enkel maar veel teleurstellingen op en je bent nog een hoop geld kwijt ook. Europese vrouwen zijn zeer kritisch, willen enkel het beste van het beste en doen geen concessies. Mannen zijn veel eerder geneigd concessies te doen. Binnen een relatie kan je ook zien dat een vrouw altijd zal proberen haar zin door te drijven. Lukt het haar niet linksom, dan probeert ze het rechtsom. Mannen zullen op een gegeven moment ze haar zin geven om van het gezeur af te zijn. Een man moet dit, een man moet zo, maar een vrouw moet niets.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - 'verwende' vrouwen op Relatieplanet

4

Review:
Al dikwijls op RP een origineel bericht aan een aantal vrouwen gestuurd. En niet zo'n standaard bericht dat je gewoon knipt en plakt en naar alle vrouwen stuurt maar bij elke dame een berichtje waarin ik intresse toonde in hun hobbies etc en specifiek op hun profiel gericht was.
Zit je voor hen veel moeite te doen krijg je van een 'standaard' sorry geen intresse berichtje terug.
En dan kun je deze ook niet eens om uitleg vragen wat voor hen de reden was.
Bij 1 van hen paste haar profiel precies bij de mijne, zelfde intresses en karakter dus ik extra moeite doen voor een leuk bericht.
Nee hoor: sorry geen intresse.

Soms vraag ik mij weleens af of de dames op RP echt op zoek zijn of alleen Brad Pitt, George Clooney, Jan Kooyman voor hen goed genoeg is.
Terwijl een groot deel van de dames nou ook niet de mannen voor het uitzoeken hebben anders schrijf je je niet in op een datingsite?

Sterke punten:
Vraag me af of de dames voor zichzelf niet de lat te hoog leggen.

Zwakke punten:
-

RelatiePlanet - veel danks aan mijn LORD

3

Review:
heb net faker getroffen. die is ook'' christian'''volgens hij.
Gelukig dat ik die persoon niet ontmoeten.
Maar ik ondekt dat hij nep profiel had in RP.
wat zal je een faker ondekken?1 bel waar hij werkt op.dan kan je weten die persoon echt of nep is.vragen ''mag ik met haar even spreken''dat is niet netjes.Maar voor een goede persoon,vind dat niet erger.2kijk naar zijn rijbewijs of pass

fakers doe 1 praten 2 ontmeoten 3 sex 4 geld vragen.

ga google[ fakers] dan misschien zijn wij slimmer.

Sterke punten:
weet ik nog niet

Zwakke punten:
lellijk website

RelatiePlanet - Kansloos

3

Review:
Ook hier een tijdje betalend lid geweest.
En net als bij Lexa ed. Is het lastig om er weer vanaf te komen. (Dat dit ook mag.verbaast mij trouwens)
Net als bij alle Nederlandse dating sites. Klopt de verhouding aantal mannen vrouwen niet. Denk aan minimaal 10 keer meer mannen dan vrouwen. Vrouwen kunnen daarom heel selectief zijn. En als je als man gewoon normaal middelmatig bent. Maak je hier nooit en te nimmer een kans. Zelfs niet bij een onaantrekkelijke vrouw.
Is dus echt zonde van je geld.
Mannen als je een leuke aantrekkelijke vrouw wil zal je toch naar het buitenland moeten. Hier in Nederland en op dit soort dating sites is het echt een kansloze missie.

Sterke punten:
Leuke voor vrouwen. Mannen voor het uitzoeken.

Zwakke punten:
Voor mannen volstrekt kansloos. Geen vrouw ziet je staan en kost klauwen met geld. En het is lastig om er nog vanaf te komen

John beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet

1

Review:
Ben nu enig tijd lid en ik vraag me daadwerkelijk af of de vrouwen op deze site daadwerkelijk op zoek zijn naar een man of dat er willekeurig een aantal dames op deze site staan.
Geen enkele normale reactie terug, ja zo standaard geen intresse berichtje.
Maar niet de moeite nemen om aan te geven waarom niet.
1 dame spant de kroon: in haar reactie liet ze weten dat ik teveel op haar ex leek, dan vraag ik mij serieus af of zij wel over haar ex heen is want dan denk ik persoonlijk van niet.

Het plaatsen van foto's is ook een crime...tig keer geprobeerd en steeds dezelfde standaard adviezen die niet werken.

Zou ik deze site aanraden: absoluut niet

Sterke punten:
*Mooi uiterlijk
* Veel keus in dames

Zwakke punten:
* Blijkbaar voelen de meeste dames zich te goed, dan is het niet verbazend dat deze nog vrijgezel zijn)
* Plaatsen van foto's bij je profiel werkt erg slecht

Richard beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Belabberde Profielen censuur

1

Review:

Schijnbaar bestaat de bevolking van deze site uit tere zieltjes die om niets een klacht indienen..... niets mis mee, je kunt het immers niet iedereen naar de zin maken denk je dan, de mensen die afknappen op m'n profieltekst zijn immers niet "mijn soort" mensen. Goed filter dus!

Alleen wanneer je om bepaalde teksten geblokkeerd word, account disabled dan gaat het wel wat ver.

Zo werd ik vanwege een passage waarin ik op komische wijze omschreef dat ik niets heb met dames die vinden dat sex er niet bij hoort geblokkeerd.

Sterke punten:
Veel leden
Direct respons van RP management als je gekwestst bent door een stouterd die een botte tekst heeft

Zwakke punten:
veel inactieve leden
flexibele gebruikersvoorwaarden
Helaas, geld weg
geen discussie mogelijk

DeMonnnik beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima site

4

Review:
Een positief bericht over RP. Ik heb er uitstekende dates aan over gehouden. Lieve vrouwen, die niks mankeren. Ja, er zijn er ook die eindeloos mailen en niet tot een ontmoeting te krijgen zijn, maar die moet je op een gegeven moment vriendelijk gedag zeggen. Ik zocht overigens geen vaste relatie maar een vriendin. Daar was ik heel duidelijk in en heeft misschien geholpen.
Overigens ben ik er 2 jaar geleden mee gestopt, maar dat om andere redenen.

Bob beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Gelijk seks bij eerste date?

1

Review:
Ik lees hier veel verhalen van mannen die herhaaldelijk bij hun eerste date seks hebben. Ik vraag me toch af wat voor type vrouwen dit zijn. Hebben die daar een datingsite voor nodig? Ze kunnen toch gewoon uitgaan en daar een man oppikken? Keus en vrijwilligers genoeg. Of zijn het stoere verhalen van die mannen? Ik ga toch voor een vrouw die monogaam is geweest. Ik hoef geen afgelikte boterham. Ik heb zelf ook niet de ene na de andere gehad. Hoe kan een vrouw die dit doet ooit trouw aan je zijn?

Ook lees ik hier succesverhalen. Ik krijg sterk de indruk dat er verhalen bij zijn die zijn geschreven door medewerkers van RP. Als gemiddelde Nederlandse man win je nog eerder 100.000 Euro als dat je via een datingsite een vrouw vindt die bij je past.

Johan beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Liegen

1

Review:
Een paar x op RP gestaan en alleen de ervaring dat vrijwel alle mannen liegen over hun leeftijd. In hun profiel staat dan: sorry, foutje, kon het niet meer veranderen. Dat je niet kan veranderen staat toch duidelijk naast het vakje waar je leeftijd staat. En aangezien die mannen allemaal dat zelfde zinnetje hebben, pikken ze ook nog elkaars tekst. Hoe creatief! Waarom niet gewoon eerlijk melden dat je jonger hebt ingevuld ivm de zoekmachine? denken jullie echt dat de vrouwen geloven dat jullie allemaal een 'foutje' maken? Sjesus, wat triest. Ook heb ik een behoorlijke tekst in mijn profiel. Wat dat al voor opmerkingen gegeven heeft. Zonde van hun energie. Ik doe dat bewust, zodat jullie al kunnen filteren en in eider geval een beetje kunnen weten wie en hoe ik ben. Ikzelf wordt niet wijs van profielen waarin staat: 'volgt' en 'vertel ik later'. Als ik
dan alleen op een foto moet afgaan en 4 mailtjes verder ben.....zonde van mijn tijd. Ik ben op zoek naar een relatie....niet naar penvrienden.

Sterke punten:
Duidelijke, makkelijke site, veel mogelijkheden als je full member bent.

Zwakke punten:
Veel dezelfde koppen en veel gefrustreerde mannen.

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet