rp

de site is al jaren van de telegraaf.rnrndat is niet nieuws.rnrnmensen die betaald hebben voor 3 maanden kunnen hun geld terug eisen wegens onvemogen van rp om aan hun eigen voorwaarden te voldoen.rnrner komt een nieuwe site van de oprichters van RP Zij hebben het jaren geleden verkocht aan de telegraaf en mochten door een beding geen nieuwe site oprichten. Dit termijn is nu verlopen en op 1 december lanceren ze weer een nieuwe site relatie.nl als je je nu aanmeld krijg je van hen 3 maanden membership. rnrnrp is geweest waardeloze siternrngroetjes een kwade niet lid meer van RP

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

8 reacties

Ja, leuk! Komen we elkaar allemaal weer tegen op die nieuwe site ;-)

Ja, en ook hier is het oppassen.Heb voor de aardigheid maar weer eens hun voorwaarden gelezen, en als je betaald lid bent,wordt het stilzwijgend verlengd als je betaalde periode voorbij is en je zegt niets..

Wat ik nogal vreemd vind aan relatie.nl is dat de vormgevind van de site enorm doet denken aan rp. Die rode kleuren. Maar het is waar wat Guus zegt, er zijn nauwelijks nog echt nieuwe aanmeldingen op nieuwe datingsites, je komt overal "oude bekenden" tegen. Misschien moet er nog eens een site worden opgericht voor mensen die bij niemand lijken te passen, die alles al hebben geprobeerd. De overblijvers site ;-)

Haha!
Goed plan, Agnes!
Zullen wij een site opzetten?? Maar dan geen gratis lidmaatschap, want wij blijven toch over.. ;-)

Nou, die overblijvers......
Zijn dat al die mannen die er al jaren op staan en waar alleen af en toe een lampje gaat schijnen waaraan je kunt zien dat ze "online!" zijn? De rest verandert echt niets aan. Van mij mogen die blijven staan daar.

Een grote farce is deze site. Niet alleen deze datingsite. Maar soms ligt het ook niet echt aan de site zelf. Als je ziet hoe bang vele mensen zijn om uberhaupt te reageren, vraag ik me af waarom mensen in Godsnaam toch proberen om zich daar te registreren.

Zo'n singlefeest als van 19 november, is dat nou echt wat? Zijn er mensen al geweest? Op zaterdag 19 november as. organiseert Relatieplanet een bruisend Singlesfeest in roemrijke Claus Event Center te Hoofddorp. Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen met special act. Charly Luske en Boston Tea Party! Dit is de kans om kennis te maken met vele andere leuke singles. Deur open vanaf 21:00 tot 03:00 uur.

Ik heb eind september betaald voor 6 maanden en heb er tot 3 oktober gebruik van kunnen maken. Daarna niks meer wegens onbereikbaar zijn van de website, geen problemen met inloggen en dergelijke, gewoon niet eens de website kunnen opvragen. Ik heb bij RP al schriftelijk aangegeven dat ik mijn lidmatschapsgeld teruggestord wil krijgen. Krijg daar standaard antwoorden op die niets met mijn probleem te maken hebben. Is er een andere manier om je geld terug te krijgen?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden