RelatiePlanet - 874 Reviews

Last updated: 3 april 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 874 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40621

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 874

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (873):

RelatiePlanet - Het geheim tot succes

23

Review:
Ik lees hier veel negatieve berichten over RP. Bijna alle berichten gaan over het feit dat mannen geen reactie terug krijgen van de vrouwen, waardoor hun ego telkens gekraakt wordt en het zelfvertrouwen daalt en hierdoor de datingsite een negatieve beoordeling krijgt, NEE, het ligt niet aan deze datingsite, maar aan jullie beperkte kennis wat een vrouw zoekt en denkt in een man. MANNEN uiterlijk staat op een derde plek op de ranglijst bij vrouwen, uiterlijk helpt, maar op de eerste plek staat ZELFVERTROUWEN. Als je dit niet gelooft, hou dan maar op met daten. Onthou altijd -> Vrouwen zoeken een alpha mail, een man met veel zelfvetrouwen, die succes heeft in het leven. Een vent met het maakt me niet uit wat je van me denkt houding en humor. Berichtjes versturen naar vrouwen werkt slechts maar 1 op de 10. Een goed uitziende vrouw ontvangt overigens heel veel berichten per dag! Het overgrote deel van de berichten zijn te serieus en vaak komt het al "needy" voor ze over. Een vrouw wil fun. De reden waarom vrouwen niet reageren om een bedankje te sturen is dat ze hiervoor geen tijd hebben en een slecht gevoel door krijgen. Vrouwen willen FUN en niet continu mensen afwijzen. Geen reactie terug betekend geen interesse voor een vrouw, dit werkt ook in een bar of cafe. Betekend verder echt niet dat ze je poging niet waarderen!

De beste aanpak op onlinedating sites is een goed profiel maken waarin je duidelijk maakt wat je zelf wil en wat je zoekt en wat je NIET zoekt, geef gewoon aan WAT voor vrouw je zoekt, heel gedetailleerd. kleur ogen, haar etc etc.. Vrouwen lezen dit en worden juist hierdoor nieuwsgierig of ze wel aan jou profiel voldoen! Lok ze naar je toe.

Om succes te hebben op dit soort datingsites, moet je zorgen dat de vrouw eerst op jou profiel reageert, met een goed profiel doen ze dat wel. De vrouw moet achter jou aan en niet andersom. Regel vervolgens zo snel mogelijk een afspraak met haar, wees duidelijk en direct tegen vrouwen en leer ze alleen kennen in de persoonlijke ontmoeting niet via berichten of tekst!

Succes en mannen leer echt iets meer over vrouwen er is hierover genoeg te vinden online!

Sterke punten:
Werkt prima, zolang je maar weet hoe vrouwen werken!

Bikey beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Onderzoek naar REACTIES als je vrouw bent!

0

Review:
Een tijdje terug heb ik account aangemaakt als vrouw zijnde om te kijken hoeveel en wat voor soort reacties er komen. Omdat ook is als man het idee kreeg dat er iets niet klopte bij Relatieplanet. Wat schets mijn verbazing. Binnen 24 uur ongeveer 30 reacties! Bijna 90% hiervan was van mannen die ECHT met een slecht verhaal of profiel aankwamen of leeftijd die te hoog lag. Het lijkt ook wel alsof de meeste mannen gewoon niet snappen wat wel en wat niet handig is om te schrijven in een reactie of in een profiel te plaatsen. En mannen, met name die slechte reacties zijn echt dooddoeners. Conclusie we moeten beter ons best doen en dat betekend niet zo gaan zitten jagen en nadenken over de reacties. Less is more. Vrouwen hebben ruim te kiezen en doen dit ook en veel reageren maakt de kans op deze manier niet groter.

RelatiePlanet - verwaantde

0

Review:
Wat zitten hier een zooitje verwaande wijven op.opzouten die hap.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
teveel om op te noemen

johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - mijn review

1

Review:
Terwijl de maatschappij verdiept is in zijn/haar smartphone is het gehalte aan sociale contacten al minimaal, dan eens rondkijkende in de datingwereld op internet (ook op een smartphone?). Vrouwen die geloven in sprookjes (teveel bepaalde films gezien dames?).
Veel mannen die hun libido willen testen.
De goedbedoelende mannen die iedere keer maar naast de pot pissen.

Tja relatieplanet goed (of juist niet?) voor de mooie exemplaren onder de dames, lekkere aandacht van mannen fout voor de goedbedoelende man/vrouw.

Sterke punten:
Gezien het aantal leden is er toch een kans voor de goedbedoelende man/vrouw.

Zwakke punten:
Mentaliteit van de massa (voornamelijk de dames) en de groep foute mannen

Ruud beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Moeizaam

2

Review:
Na vele reviews hier te hebben gelezen valt me één ding op: er word niet veel gereageerd op berichten. Door vrouwen, en kennelijk ook mannen.
Die ervaring heb ik ook. Veel vrouwen vragen om een leuk mailtje en geen interesse berichten.
Goed, dat doe je dan en vervolgens hoor je niks meer..
Dat terwijl ik echt niet lelijk ben, een leuk profiel heb aangemaakt. (vind ik zelf!)
Maar goed ik begrijp dat ook veel mannen niet reageren. Snap ik echt niks van. Wanneer iemand de moeite neemt om een leuk mailtje te sturen reageer je daar toch even op?
Las ergens dat vooral gescheiden mensen de lat voor de volgende relatie wel erg hoog leggen, die persoon moet en zal perfect zijn. Helaas bestaat de perfecte mens volgens mij niet.
Zelf ben ik niet gescheiden maar weduwnaar. Is toch even anders en dat vermeld ik ook eerlijk in mijn berichtjes.
Toch weinig reacties, behalve dan de bekende 'geen interesse'.

Sterke punten:
Mooi opgezette site, leuke, en veel profielen.

Zwakke punten:
Zeer weinig reacties

Albert beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - rare vrouwen

8

Review:
Tjeemig ik ben best wel een goeduitziende vent leuk profiel aangemaakt.Maar wat zijn die vrouwen arrogant zeg bij elk berichtje wordt er op de GEEN INTERESSE button gedrukt.Wat ik ontzettend flauw vind. Als man zijnde is het niet goed voor je eigen ego om je op deze site te vertonen.Ja misschien als advocaat of dokter of dat je uiterlijk hebt van Brad Pit in zijn jonge jaren.
Kortom dames zijn te hoog in bol misschien moet ik het in buitenland zoeken want deze heksen heb ik geen goed woord voor over.

Sterke punten:
veel mooie vrouwen

Zwakke punten:
Arrogante vrouwen met torenhoge toe
latings eisen.
Te duur ,Lid geworden geen enkele reactie
Heel makkelijk met de sorry geen interesse knop.
Je krijgt wel vage mailtjes van buitenlandse hoertjes kortom dikke bende.

Harold beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - positief

2

Review:
Mijn ervaringen is eigenlijk best positief met relatieplanet. In de eerste week kreeg ik zoveel berichten dat ik iedere dag bijna de hele avond bezig was met berichten beantwoorden. Uiteindelijk heb ik in een maand tijd 6 dates gehad, heb er geen relatie aan overgehouden maar het waren over het algemeen wel leuke dates en met sommige vrouwen heb ik nog vriendschappelijk contact. Ook fijn dat je kan zien wanneer iemand je bericht heeft gelezen of kan zien of iemand een betaald member is. Wat ik wel jammer vond was dat ik na een paar weken duidelijk minder bezoekers kreeg dan in het begin en dat er geen optie aanwezig is om je profiel opnieuw in de picture te zetten. Wat mij ook af en toe verveelde waren alle standaard verhaaltjes op profielen, maar dat is natuurlijk niet de fout van de website. De website is technisch geen hoogstandje, maar het voldoet verder wel.

Sterke punten:
- Leuke dates gehad
- Mijn profiel werd in het begin goed bezocht
- Geen restricties met abonnement zoals bij lexa.

Zwakke punten:
- Mobiele applicatie heeft wat bugs
- Website is technisch gezien geen hoogstandje
- Na een tijdje krijgt je profiel steeds minder bezoekers
- Niet kunnen zoeken op plaatsnaam

Tim beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Zelden tot nooit een reactie

2

Review:
Ik moet mij aansluiten bij het merendeel van de reviewers. Dit is een website van niets. Vandaag loopt mijn gratis proefabo af en dan is het over. Ik keek het laatste jaar om de paar maanden op RP, waarna ik weer een gratis 3 dagen abo kreeg, maar het heeft me niet meer aangezet om er weer voor te betalen. En de reden is simpel, zelden of nooit een reactie. Ik heb inmiddels ontelbare malen mijn profieltekst en foto's. veranderd, waarbij ik probeer aan te geven wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik zoek (inhoud dus) en reageer vaak met originele reacties op de profielen van vrouwen. En af en toe bekijken ze dan je profiel, maar vervolgens hoor je niets meer. En ik ga er dan maar vanuit dat geen reactie, geen interesse is, maar erg beschaafd vind ik het niet. Ik knap ook af op dit soort personen. Men vraagt om een originele reactie en vervolgens reageert men niet eens.
Als normaal uitziende man heb je op deze site helemaal niets te zoeken, ook al heb je een goede baan met vooruitzichten zonder crisis en verdien je goed. Vrouwen hebben bijna allemaal onrealistische eisen en willen dan ook nog dat jij hun kinderen erbij neemt (die per definitie altijd lief zijn), zonder dat ze er 1 van jou willen (dat kan natuurlijk dat je geen kinderen meer wilt).
Misschien is het anders als je er goed uitziet of een bodybuilder bent. Die hebben in het dagelijks leven ook logischerwijs een voorsprong, al lopen ze bij de sociale dienst of voedselbank.

Ik heb 1 keer een reactie gehad van iemand over een paar jaar gezien, dat leidde tot een leuk gesprek, maar vervolgens hoorde ik daar ook niks meer op.

Al met al vind ik het een teleurstellende ervaring. Ik ben ook lid geweest van Meetic en daar heb ik verschillende vriendinnen, reacties, chats en dates aan overgehouden met dezelfde profielteksten en reacties. Op RP echter helemaal niks. Pure geldverspilling. En natuurlijk zullen vrouwen wel zeggen dat ze tientallen reacties per dag krijgen. Dat kan, maar als je niet eens een reactie kan geven op oprechte reacties ben je geen knip voor de neus waard.

Sterke punten:
* Marketingmachine

Zwakke punten:
-Zelden tot nooit een reactie
-Niet kunnen zoeken op woonplaats
-Vrouwen met ellenlange eisenlijstjes

Rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - jagers

0

Review:
We streven onszelf nabij.
Vrouwen zijn heel gevoelig voor sociale controlle mannen zijn daar anders in en dit is wat je duidelijk zie op dating sites.

Zeg maar is tegen een vrouw in je bericht dat wat zij op de foto draagt echt niet kan in deze tijd. ik geef je 90% kans dat je een bericht terug krijg.
Helaas is dit dan wel een negatieve vorm van contact maar hey... we zijn jagers en een prooi kan je op meerdere manieren lokken..

Blijf proberen zal ik zeggen de aanhouder wint.
De jager zijn is een stuk leuker geef nou is toe achterna gezeten worden wilt toch niemand


RelatiePlanet - Onmacht

1

Review:
Dames en heren,

Wij denken allemaal zo geforceerd...
En daar loopt het op stuk.

mannen.. zodra wij kontact hebben denken we direct dat ze van ons zijn... NOT de overwinning is pas als ze verliefd op je is en ze belt je midden in de nacht en ze weet in vredesnaam niet waarom ze dat doet...
Doe en blijf moeite voor haar doen!!

Vrouwen... jullie streven zo n ideaal beeld na, dat jullie de man die jullie zo gelukkig kan maken en echt een prins voor jullie is geen schijn van kans geven.
Jullie vergeten wat het is om verliefd te zijn op de kleine dingen.

En Love the game Liefde is iets wat zo fijn kan zijn..

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet