klachten plus [eventuele] rechtzaak tegen rp

klachten plus [eventuele] rechtzaak tegen rp

Goedemiddag dames en heren ! mijn nickname is vrolijk op rp , kom uit n h en ben 39 jr . ik heb rp een half uur terug [alweer] aan de telefoon gehad en m,n klachten ingediend . plus heb ik aangegeven dat ik serieus over een rechtzaak zit na te denken . ik heb daar voldoende argumenten voor .

1 : als je inlog blijft je lampje gewoon op oranje staan , vervolgens log je uit en daarna weer in , en dan sta je opeens wel ingelogd en je lampje op groen , bizar ! temminste , zo was/ is het bij mij .

2 : Waar ik net achter gekomen ben : als je je zoek gebied naar leeftijden intoets en je gaat scrollen gaat dat op zich goed , maar..als je even in je menu kijkt en je schakelt weer terug staat er opeens weer : leeftijd 18 tm 99 ! moet je dus weer opnieuw invoeren .

3 : wat ik bij de oude versie veel beter vond is dat als je ging scrollen rechts netjes omlaag ging en links netjes bleef staan . bij de nieuwe versie gaan ze beiden omlaag , ik vind dat persoonlijk volkomen k.u.t .

ik heb in al die tijd gerust wel [leuke] afspraakjes gehad maar vraag niet wat voor moeite me dat heeft gekost . rp spontaan ? een regelrecht lachertje [ jammer genoeg ] ik heb ongev 2 maanden terug al een oproep geplaatst om met meerderen een rechtzaak aan te spannen en reakties van jullie op te vragen , maar als vrijwel niemand reageert probeer ik het zelf wel . het minste wat ik wil doen is behoorlijk wat geld terug eisen . je kunt het altijd proberen . je kunt alsnog reageren , ik ben benieuwd .









ik heb tot dusver een aantal [leuke] dates gehad maar vraag niet wat voor moeite ik daarvoor heb moeten doen . een maand of twee geleden heb ik al eens een oproep gedaan om met meerderen een rechtszaak aan te spannen en om vervolgens minimaal behoorlijk wat geld terug te eisen . ik wil gerust geld voor een datingsite betalen maar dan moet de kwaliteit gewoon goed zijn .

Zo heb ik nog wel meer argumenten . we betalen wel e 27.50 maar de kwaliteit is sinds de zogenaamde opschoning van okt vorig jaar veel slechter geworden .

Sterke punten
ik vond de oudere versie iets overzichtelijker .

Zwakke punten
heb je een uurtje ?!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden