RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40843

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - rp : alleen maar geld uit de broeken van leden klo

4

Review:
Ik ben een man van 39 en heb een tijd[ je ] op rp gestaan . enige tijd geleden is mijn account opgezegd , terwijl ik zelf van niets wist . ze zeiden oa dat ze niet gediend waren van mijn beoordelingen op een site als deze , terwijl ik gewoon de waarheid [ gebaseerd op ervaringen ] spreek ! rp is schijnheilig , oneerlijk , willen alleen maar geld verdienen over de ruggen van onschuldige mensen die op zoek zijn naar een leuke afspraak . vrouwen hebben het makkelijk en krijgen over het algemeen vaak berichtjen , mannen moeten veel meer hun best doen . het grootste gros van de vrouwen , zoekt , [ helaas] alleen maar mannen die nagenoeg perfect zijn [ een regelrecht lachertje ] anders zijn ze niet goed genoeg voor de vrouw in kwestie . ik heb veel van deze k## site geleerd , ik ben bezig om iets op touw te zetten , evt aan te klagen . mocht je me [ man of vrouw ] willen steunen omdat je hetzelfde gevoel hebt dat je ook beetgenomen / oneerlijk behandeld of wat dan ook was of bent mail of bel me dan . [email protected] of 0641325547 . van de mannen weet ik zeker dat ik zeker niet de eerste ben die dit op rp heeft meegemaakt heb , van de vrouwen ben ik ook benieuwd . dank alvast voor je reaktie of reakties .

* ik heb er geen problemen mee om voor een [ leuke ] datingsite ] te betalen , maar dan moet de kwaliteit er wel naar zijn en dat is het bij rp al lange tijd niet meer .

Sterke punten:
Veel echte [?! ] , leden , vrij overzichtelijk .

Zwakke punten:
oneerlijk , schijnheilig , vrijwel nooit reakties , geldklopperij , een site die ooit na een grote , opschoning , nooit meer de oude is geworden , veel , heel veel fake leden , een redaktie die [ ik van meerdere members heb gehoord ] waarschijnlijk [ 100 pct kan ik natuurlijk nog niet bewijzen ] members betaald om met leden op stap te gaan en vervolgens niets meer laten horen aan die onschuldige man of vrouw , zo kan ik nog wel even doorgaan...

marcel beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Alcoholist uit Emmen, 61 aar en zwaar verslaafd...

2

Review:
Het is jammer dat er mensen zijn die niet eerlijk zijn. Zo staat er een 61 jarige man uit emmen ingeschreven die beweert 1-2 glazen alcohol te drinken.
Van de 61 jaar is deze man 40 jaar alcoholist. Hij houdt inderdaad van reizen en zal zich in april in Peru in gezelschap ook redelijk inhouden. Toch is hij een zwaar verslaafde man die veel ellende heeft aangericht in de relaties met vrouwen en met zijn kinderen.
Het is een stiekeme drinker die zijn leven voor de buitenwereld goed op orde lijkt te hebben. Buitensporig drinken doet hij wanneer hij alleen is.
Zoals de meeste verslaafden, is deze man een aardsleugenaar.

Sterke punten:
laagdrempelig

Zwakke punten:
te laagdrempelig om

RelatiePlanet - Werkt met handicaps

0

Review:
Heb geruimde tijd op RP gestaan . Voldoende leuke en ook serieuze vrouwen op deze site. Ik heb zelf ontdekt maar ook van vrienden en vriendinnen gehoord dat er wordt gemanipuleerd door RP.
Leden met foto op aanvraag hebben geen foto op hun profiel maar bij de zoekopdrachten ( bijvoorbeeld foto zoeken) verschijnt de verborgen foto wel in beeld. Gevolg: opmerkingen over uiterlijk in reacties bij leden zonder foto...!
Ik vind dit zeer onprofessioneel van Rp maar dit fenomeen wordt ten stelligste ontkend door RP. Wat verder in het plaatje past van , zeker als je nog geen of net lid bent, is het door RP ophogen van de teller met aantal bezoekers op je profiel , bij mij is dit op 1 dag met 60 opgehoogd zonder identificeerbare bezoekters...Daarnaast worden er regelmatig door Fake dames berichtjes geplaatst waar niet op wordt geantwoord bij reactie van mijn kant. Memberdesk kan worden opgeheven want men ontkent glashard alle bevindingen. Genoeg echte vrouwen op deze site en het is geen enkel probleem om afspraken te maken ( dates).Beleid van Rp is er duidelijk op gericht om traffic op je profiel te krijgen: dit streelt het ego en het beeld van de waarde van het lidmaatschap.....

Sterke punten:
Veel actieve leden

Zwakke punten:
Manipulatie met persoonlijke instellingen door RP

Hulp/ memberdesk totaal overbodig : RP papegaaidesk...

Sfinx beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - RP, goed overwegen of je hier een profiel aanmaakt

4

Review:
Ik heb al eerder op RP gestaan (zo'n 5 jaar terug). Ik heb toen een profiel aangemaakt met een leuke tekst en leuke foto's. Ik heb toen ongeveer in 2 jaar tijd zo'n 3 positieve reacties gehad en ontelbare gebroken hartjes of nog meer, helemaal geen reactie. Het was zo erg dat ik aan mezelf begon te twijfelen of ik wel normaal was of te lelijk. Nu 5 jaar later heb ik weer een profiel en de geschiedenis herhaalt zich. Het leeuwendeel van de vrouwen op RP vallen alleen op mannen met het uiterlijk van een filmster en iig WO opgeleid en niet ouder dan ongeveer 40 a 42 jaar. Dat deel van die vrouwen zijn ook te arrogant om een bericht terug te sturen als je niet in hun perfecte beeld past. Als je dus gevoelig bent hiervoor, schiet je zo een depressie in. Aan de andere kant wil je wel iets met zo'n arrogante golddigger beginnen.

Conclusie:
Als je niet superknap bent, lager opgeleid bent dan HBO en ouder bent dan ongeveer 42, vergeet het dan maar dat je op RP contact krijgt met een leuke vrouw.

Sterke punten:
je kan wel heel goed filteren wat voor partner je zoekt.

Zwakke punten:
Profielen van personen die al meer dan een jaar niet meer op RP zijn geweest.

RelatiePlanet - RelatiePlanet

1

Review:
Ik zou relatieplanet niet aanraden.
Ze maken je lekker met leuke profielen en fotos
maar met een gratis profiel kan je bijna niks.
De stap om een full membership te nemen is dan snel gemaakt.
Ik heb niet het idee dat ze graag mensen koppelen, maar liever veel geld verdienen aan singels.

Sterke punten:
duidelijke profielen, goede foto's

Zwakke punten:
weinig tot geen mogelijkheden met een gratis membership
verleiding tot een full membership is opzetterlijk erg groot gemaakt

vera beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Fata Morgana

0

Review:
Het op zoek zijn naar een partner, denk daar eens over na....

Je vind never nooit wat je zoekt, hebben jullie wel eens de jackpot gevonden?

Je zichtbaarheid en kwetsbaarheid is je kracht, het vermogen iemand waar te nemen en elkaars zichtbaarheid op te merken, gewoon op straat, supermarkt, op de markt......


Op datingsites vind je eerder de "dames" die je even zien staan, bij gebrek aan beter, aandacht en bewondering. Maar twijfelen niet om je zo weer in te ruilen....

Labiele wezens, met Narcistische trekjes genoeg op datingsites, de beste manier is deze te negeren!

Sterke punten:
Mooie url?

Zwakke punten:
None!

Klukkluk beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - internetdating, niet doen!!!

2

Review:
als je het uiterlijk hebt van een filmster en 85 miljoen op je bankrekening hebt staan, wordt het een succes, maar als je een normalen jongen/man bent ,is het 100 procent kansloos!!!!!

Sterke punten:
geen

kees beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Blokkeren full member na betalen full membership

0

Review:
Ik ben enkele weken geleden lid geworden van RP. Toen ik een aanbieding kreeg om full member te worden heb ik mijn oude account laten verwijderen en heb gebruik gemaakt van de aanbieding en een nieuw account geopend.
Nadat ik betaald had en mijn overige gegevens had ingevuld wilde ik eens kijken wat het full membership mij allemaalte bieden had. Tot mijn verbazing was mijn account geblokkeerd. Na diverse e-mail te hebben verzonden naar RP (enige manuer om RP te benaderen) heb ik tot op heden nog geen reactie ontvangen. Ik heb dus betaald voor een geblokkeerd account waar ik dus niets mee kan. Voor mij geen Relatieplanet.nl meer.

Sterke punten:
Marketing

Zwakke punten:
Bij vragen krijg je geen reactie.

RelatiePlanet - relatieplanet heeft nieuw beleid

3

Review:
ik heb ruim 2 jaar ervaring met rp, zal ze hier opnoemen:
- meeste profielen zijn gedateerd of deze leden staan al jaren op deze site,
- profiel foto's worden in verschillende groottes geplaatst; dan weer origineel, dan weer uitvergroot; geen eenduidig beleid door memberdesk medewerkers,
- 1 foto van mij, die ooit op rp heeft gestaan, staat tegenwoordig een kwart slag gedraaid bij het opnieuw plaatsen op rp als profielfoto, maar ook bij msn of andere datingsites, en dit gaat mij toch echt wel iets te ver, bij navraag aan de memberdesk weet niemand hier iets vanaf hoe dit kan en ligt het niet aan Rp en... bla bla bla...., ach op internet kun je als 'dater' van alles uithalen, niemand die je kent, maar ook rp zelf kan er wat van.... privefoto's worden gewoon gecodeerd door rp, en niemand kan worden aangesproken omdat de personen/eigenaren buiten beeld blijven...
- op mijn laatste profiel kon ik plotseling niet meer inloggen, gebruikte de juiste inlogcode en het juiste wachtwoord, maar nee hoor mijn profiel is gewoon weg, ik kan ook geen nieuw profiel meer aanmaken omdat ik dan de melding krijg dat dit email adres al in gebruik is, ja ja......bij 2x navraag aan rp hoe het kan dat ik niet meer kan inloggen krijg ik geen reactie meer terug.... je zult maar betaalt hebben voor deze site.....nooit doen dus,
..... en nee Rp ik hoef nu ook geen reactie meer, die hadden jullie mij tot 2 x toe, binnen de gestelde 24 uur kunnen geven, zoals in jullie ontvangstbevestiging stond...

- wat betreft de opgedane contacten op Rp maar ook andere datingsites, altijd leuk geweest, maar mijn dates bleken nooit iemand waar ik in het echt/real life op zou vallen, een foto blijft maar een foto, teksten zeggen uiteindelijk ook niet veel, vaak leken de mannen niet eens op de foto, leeftijden klopten vaak niet, mannen waren veel ouder dan op hun profiel stond, ook zijn er veel mannen die alleen maar sex zoeken of een maatschappelijk werker, en dit is dus niet wat ik zoek.
Mijn advies, laat een mogelijke partner/relatie gewoon lekker op je pad komen en betaal vooral nooit voor een datingsite...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie bovenstaand

Maria beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Raar!

0

Review:
Ik vind RP een prima datingsite, heb best goede en leuke contacten opgedaan, natuurlijk zijn er fakers tussen, maar die pik je er toch echt wel uit hoor, net als in het echte leven! Toch ben ik nu op zoek naar een andere datingsite, omdat RP nu ineens heel moeilijk doet met het accepteren van een andere profielfoto van mij, heel raar, ik heb er al 8 opgestuurd, allemaal afgewezen, te wazig, te klein, te ver af, pffff, terwijl een maandje geleden toen ik begon alles is geaccepteerd!
Ook nadat ik contact zocht met de helpdesk, lukte het niet, dus toen maar besloten mijn account te verwijderen!
Te gek voor woorden, ik heb bij andere de fotootjes vergeleken, en er waren een heleboel leden met veel onduidelijker en kleinere profielfotootjes, dus ra,ra....
ik vind het heel vreemd, heeft iemand ook deze nare ervaringen met RP?

Toch blijft het wel een feit dat mannen (en vrouwen) eerst kijken naar een plaatje, en dan pas het profiel gaan lezen, tja, mensen, het is niet anders, we zijn gewoon oppervlakkige wezens, dat blijkt maar weer! En ik denk zeker dat dat geldt voor een relatiesite, maar goed, het is ook een feit dat er best een hoop mensen zijn die een goede relatie hebben gevonden via zo:n site!!!

Sterke punten:
Duidelijke site, zit goed in elkaar

Zwakke punten:
vervelend gedoe met foto"s is mijn slechte ervaring!

Vinnie beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet