RelatiePlanet - 866 Reviews

Last updated: 16 januari 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 866 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39232

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 866

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (865):

RelatiePlanet - Advies

18

Review:
Wordt eerst gratis lid en kijk eerst goed rond of er genoeg vrouwen van je interesse opstaan. Meestal blijkt het als je gaat filteren dat er maar weinig vrouwen overblijven en dan moet nog blijken dat je in haar interessegebied valt. Als je geen positieve reacties krijgt of helemaal geen e-mails, beslist niet betalen. Als je enthousiaste e-mails van hele mooie en jonge vrouwen krijgt weet je dat het fake is. Ook niet intrappen in zielige verhalen. Het beste zou zijn dat je als nieuw lid minstens een week met alle rechten de website kan uitproberen en daarna kan bepalen of je betalend lid wil worden. Ik vermoed dan wel dat er een heleboel hevig teleurgestelde mannen zullen zijn die het voor gezien houden. Van het geld van zoveel mogelijk mannen moeten ze het juist hebben. Een datingwebsite met een no cure no pay voorwaarde bestaat niet, dan zouden ze maar weinig verdienen. Het zou wel makkelijk zijn. Als je geen vaste relatie hebt gekregen hoef je niet te betalen.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplaneet misleidende en met trukjes bezig

3

Review:
Tweetal had interesse getoond via ze berichten en ik ook. Op dat moment was ik geen full membership en na nemen van full membership zijn opeens berichten veranderd dat ze geen interesse hebben. Hier uit kan ik op maken dat zijn false profielen zijn door de beheerder aangemaakt en toch heb ik opnieuw bericht gestuurd en gaven ze reacties hoewel ze full membership zijn(vermeld).

Alle je verstuurde berichten haast nooit gelezen en komen ze online ook full members.

Zal nooit meer full membership van deze aannemen.

Kortweg trap dus niet.

Sterke punten:
overzichtelijk en met goed zoek moegelijkheden

Zwakke punten:
interesse optie worden mensen om de tuin geleid.
Alle je verstuurde berichten haast nooit gelezen en komen ze online ook full members

Kaan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Blanke mannen

13

Review:
Blanke mannen hebben er een hekel aan dat een blanke vrouw halfbloedjes heeft. Blanke mannen waren vroeger toch niet interessant voor die blanke vrouwen, het moest toch zo nodig een donkere man zijn? Waarom zouden blanke mannen nu dan wel interessant zijn? Om de hete kolen uit het vuur voor hen te halen? Die donkere man is allang weggelopen of weggestuurd. Het hebben van meerdere vrouwen is onder bepaalde bevolkingsgroepen nog steeds een normale zaak en pakken wat ze pakken kunnen. Veel van die blanke vrouwen zullen door haar halfbloed kinderen alleenstaande ouder blijven. Een blanke man zal door hun donkere ex geen interesse meer voor hen hebben. Ze verkeren in dezelfde positie als de Nederlandse vrouwen die het in de oorlog met een Duitser hielden en met de bevrijding hiervoor werden gestraft. Een slimme vrouw laat zich niet door zoete praatjes of stoer en hanerig gedrag verleiden. Verstand komt met de jaren maar meestal is het dan te laat. Sommige vrouwen leren het nooit en kiezen tot hun ongeluk elke keer weer voor die stoere verkeerde man. Een bad guy is blijkbaar aantrekkelijk voor hen. Donkere mannen hebben er ook een hekel aan dat donkere vrouwen halfbloedjes hebben. Ze vinden het wel normaal dat ze kinderen van verschillende donkere mannen hebben. Mannen zullen vrouwen van een ander ras accepteren maar niet de mannen van een ander ras bij vrouwen van hun eigen ras. Het lijkt op het veroveren van een ander dorp, het doden van de mannen en jongens en hun vrouwen en meisjes in bezit nemen. In ieder geval zoveel mogelijk vrouwen versieren en daarbij de andere mannen buitenspel zetten. De dominante mannetjes krijgen de vrouwtjes. Als man zal je moeten opvallen en je niet laten overbluffen en aan de kant laten schuiven door de andere mannen. Op datingsites ken je je concurrenten niet, dit maakt het moeilijker om op te vallen. Als je in real life niet opvalt val je op een datingsite ook niet op. Er zijn veel boeken geschreven hoe je vrouwen moet versieren en bij de vrouwen positief kunt opvallen. Theorie is leuk maar je moet het wel kunnen uitvoeren. Als het een geforceerd toneelspel wordt val je door de mand. Het enige wat een datingsite doet is je horizon verbreden maar contact maken is op een datingsite veel moeilijker dan in real life. Je hebt geluk als een vrouw je terugschrijft, meestal blijft het stil. Met de social media is de kans op contact ook veel groter. Met der tijd worden datingsites zo overbodig.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Contactgegevens

3

Review:
Het verbod om je e-mail adres of telefoonnummer in een e-mail aan iemand te vermelden zie ik niet. Bij mijn dates gaven we elkaar ons telefoonnummer in een directe e-mail aan elkaar. Dit voor het geval we bij een date wat later zouden zijn dit zouden kunnen melden.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De gratis leden

4

Review:
Je schrijf als betalend lid een goed verzorgde e-mail aan een vrouw waar je veel tijd aan hebt besteed. De vrouw antwoord niet. Wat zou er aan de hand zijn? Zou het kunnen dat je een e-mail hebt gestuurd aan een gratis lid die je e-mail niet kan beantwoorden? Het zou zo moeten zijn dat wordt aangegeven dat het een gratis lid is en dat je van te voren weet dat gratis leden geen e-mails kunnen beantwoorden zodat het schrijven van e-mails aan gratis leden verloren moeite is.

RelatiePlanet - De vrouwen van RP zijn een stelletjes amateurs.

4

Review:

Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op RP staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet. Internet daten was denkt ik zo makkelijk terwijl het allemaal een test was.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten:
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten:
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

mohabout beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De beste

5

Review:
RP was de beste tot nu toe. Hier kreeg ik tenminste wel regelmatig standaard afwijzingen en af en toe een berichtje terug, niet dat er echt interesse voor me was. Hier ook veel berichten geschreven maar zelden iets terug, dat is weer precies hetzelfde als bij de andere. Het kan zijn dat ik juist berichten stuurde naar dames die gratis lid waren die niets terug konden schrijven, dan kan je lang op een bericht terug wachten. RP, graag aangeven wanneer iemand gratis lid is of al een maand niet ingelogd is geweest. De mogelijkheid om in het zoekfiiter aan te geven dat je enkel betalende leden zoekt zal er wel niet komen, dan krijg je door enkele andere wensen erbij maar een paar of misschien wel helemaal geen hits. De datingsites willen juist dat je heel veel hits krijgt om te laten zien dat ze veel leden hebben al klopt er van die hits geen hout van. Als je twee weken lang niet inlogt ben je niet serieus of je hebt op het moment iemand. Om te weten of iemand gratis lid is bespaart mannen een hoop moeite met het schrijven van nutteloze e-mails omdat de dames toch niet in staat zijn te antwoorden. Op geen enkele datingsite bestaat de mogelijkheid dat bij het zoeken wordt gekeken of je bij de ander wel binnen de gewenste leeftijd valt zodat je het profiel moet openen om dan pas te ontdekken dat je er buiten valt. RP geeft geen gewenste leeftijd, dat moet in het profiel vermeld worden, dus ook geen mogelijkheid e-mails te blokkeren van iemand die buiten de gewenste leeftijd valt. Gratis leden worden wel eens aangezien voor fakeprofielen maar dit hoeft niet zo te zijn. Op deze website kan je als gratis lid in ieder geval wel e-mails ontvangen wat op Lexa niet zo is. Lexa geeft aan dat er een bericht is maar om het te lezen moet je betalen. Een scammer breekt wel eens in maar die wordt wel weer verwijderd. Ik heb de indruk dat er wel eens door inbrekers e-mailadressen worden gestolen om iemand rechtstreeks een scambericht te sturen. Hoe komen ze anders aan mijn e-mailadres en weten ze dat ik een vrouw zoek? Berichten op deze website worden echt wel door de datingsites gelezen maar ze doen er niets aan. Ze doen of hun neus bloed en blijven op dezelfde voet doorgaan. Niet klantvriendelijk omdat het om geld gaat.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen vermelding of iemand betalend lid is zodat je moeite kan nemen een email te sturen.

RelatiePlanet - Was perfect

1

Review:
Door RelatiePlanet kreeg ik een relatie. Wij trouwden en kregen een dochter.
Maar nu na de scheiding wilde ik weer eens na RP gaan.
Heb me ingeschreven als betaald lif.
Maar de site is veranderd. Minder profielen op de site, en minder overzicht dan vroeger.
RelastiePlanet is en blijft toch een zeer goede dating site.
Ondanks de vele negatieve berichten.
Als betaald lid heb je meer rechten, en zie je ook meer.
Maar de site was jaren geleden DE SITE . Helaas loopt het leden aantal terug.
Bij problemen kun je altijd rechstreeks bellen, en proberen ze je probleem op te lossen.
Al met al blijft RP een ZEER GOEDE site, ondanks de andere neg. berichten.

Ralf.

Sterke punten:
Veel zoek functies die andere sites niet hebben.
Als betaald lid kun je o.a zien wie betaald lid is, laatste keer ingelogd, wie momenteel online is.
En je hebt een goede zoek functie als betaald lid.

De meeste negatieve reacties komen denk ik van leden die geen betaald lid zijn.

Ralf. ==> Het is in ieder geval beter dan; Lexa,Pepper. Want dat zijn nu echt shit dating sites. Ook als betalend lid.

Zwakke punten:
Vul zelf maar in.

Ralf beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - achterhaald door Tinder

8

Review:
Na een poos weggeweest nam ik eens een kijkje bij relatieplanet (RP). Tot mijn verrassing kreeg ik een 3 daagse 'full-membership' cadeau, hetgeen overigens ruim voldoende bleek te zijn om kennis te nemen van de vrouwelijke members.

Het aantal leden is namelijk sterk achteruit gegaan. In een radius van 50km rond Utrecht zijn er tussen 36 en 43 jaar ongeveer 130 profielen. Hiervan zijn er slechts 19 die net als ik een WO diploma hebben. Uit eerder onderzoek blijkt slechts 40% een betaald lidmaatschap te hebben. Tel maar uit. Kwantitatief gezien stelt de site dus weinig meer voor. Het enorme aantal inschrijvingen dat de redactie presenteert op de homepage ontstaat door creatief boekhouden en staat in geen enkele verhouding met het aantal actieve leden dat zich nu op de site bevindt. In die zin is er sprake van bedrog.

De kwaliteit van de profielen is niet te best. Ik zag nauwelijks profielen die met enige originaliteit waren geschreven. Dit maakt het lastig om een origineel bericht te sturen, omdat er weinig (origineels) is om op aan te haken. Men heeft het vooral over het maken van verre reizen (of de reeds gemaakte verre reizen), een wijntje drinken op het terras; men wil vermaakt worden door een man met humor. Ook veel vrouwen met wensenlijstjes. Wanneer je als man de profielen zo doorleest slaat de verveling en ook de irritatie snel toe. Zo schreef ik een vrouw met een behoorlijke wensenlijst dat ze nog even geduld moest hebben eer het weer 5 december was. Ik weet het, het is kinderachtig en fout, maar dit is wat men los maakt bij mij. Ik heb ook wel een aardig berichtje gestuurd, welke wel door de vrouw gelezen was maar waarop geen enkele reactie volgde, dus ook geen standaard afwijzing. Overbodig om te zeggen dat er (behoudens degene die ik een plagerig berichtje stuurde met betrekking tot hun suffe profiel) geen profielbezoekers waren en ook geen berichten. Op ematching kreeg ik wel reacties.

Ik swipe dus vrolijk verder op de gratis app Tinder. Het aantal leuke vrouwen op Tinder is vele malen groter dan op RP. Ik krijg daar ook meer aandacht dan op de betaalde site RP.
RP biedt dus geen enkele meerwaarde boven de graties app Tinder

Sterke punten:
een 3-daags gratis full membership is ruim voldoende om het zeer beperkte aanbod te oordelen

Als je even niets te doen hebt kan het heel amusant zijn om de schrijfsters van die arrogante profielteksten te plagen met je ongezouten mening

Zwakke punten:
zowel kwantitatief als kwalitatief volledig achterhaal door Tinder

mmmm beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Bagger tot en met

1

Review:
ik heb RP getest.
Ik heb al 4 nep profielen gevonden die van relatieplanet afkomstig zijn in regio Gelderland. Dus je chat met dames die medewerkers zijn van RP. Dat heet veilig daten, haha. Hoe verzinnen ze 't. Je kan net zoveel nepprofielen aanmaken als je wilt. Zelfs 10 lukt makkelijk. Waarom hebben ze dan certificaat veilig daten? Allemaal wasse neus, geloof Hans nu maar...

Sterke punten:
Je kan net zoveel accounts aanmaken als je wilt.
Dat heet veilig daten

Zwakke punten:
Knap van RP dat ze randdebielen erin laten trappen in de shit

Hans, de r beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet