RelatiePlanet - 871 Reviews

Last updated: 20 augustus 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 871 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40073

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 871

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (870):

RelatiePlanet - leegloop

3

Review:
Ik krijg nu een bericht van relatieplanet dat er geen nieuwe matches meer voor mij zijn. Hoe kan dat toch. De grootste datingsite van Nederland en keer op keer verkozen tot beste datingsite van het jaar heeft niks meer in de aanbieding??

De waarheid is dat er voornamelijk mannen zijn ingeschreven. Hier tegenover bevinden zich per provincie slechts enkele tientallen vrouwen met een betaald lidmaatschap. Uit navraag blijkt dat een beetje vrouw meer dan honderd berichten binnen enkele dagen ontvangt. Voor vrouwen is dit niet leuk. Voor mannen ook niet, zij krijgen nooit bericht.

Niet voor niets geeft relatieplanet geen informatie over hun ledenbestand (man/vrouw-verhouding, actief/passief etc. Als klanten dit vooraf zouden weten zouden zij zich niet inschrijven.

Sterke punten:
ik heb echt geen idee

Zwakke punten:
man/vrouw verhouding
duur
rommelige inbox

RelatiePlanet - Prima dating site

7

Review:
Relatieplanet vind ik een prima site, wel dan als betalend lid zodat je berichten kunt ontvangen maar ook kunt reageren. Lidmaatschap is redelijk geprijst. Klantenservice ben ik heel erg over tevreden, steeds netjes te woord gestaan en netjes antwoord op al je vragen, compliment !

Ik heb echt niet het gevoel dat er fake mannen op staan, althans ik heb dit echt nog niet ervaren ? Ik heb al een aantal leuke dates gehad helaas nog niet de droomprins. Maar dat ligt waarschijnlijk ook aan mijzelf haha.

dikke 10 voor relatieplanet

Sterke punten:
duidelijke profielen
technisch ok
makkelijke zoekfuncties

Zwakke punten:
?

Carla beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Joop met ijdele hoop

3

Review:
Voor zover RP er iets aan kan doen. De 50+ dames uit Gron-Dren en vooral Frs zijn niet op zoek naar een relatie. Het bekende oude kleurplaatjes is precies ingekleurd zoals zij het kennen en daar dien je aan te voldoen.

Een rotsblok heeft meer dynamiek. Wil je fungeren als kok, sponsor, chauffeur, klusjesman en tuinman. Ga door!

De dames hebben meestal door hun verleden uit vorige relaties een flinke "kras over de plaat". Waar ze het vandaan halen weet ik niet maar ze zijn carrièregerichter dan een jonge acadeem van 25 die net afgestudeerd is. Deze carrière wordt gecombineerd met de kinderen (20+) , al dan niet, nog steeds inwonend, het werk (altijd interessant???), het oppassen op de kleinkinderen, lange vakanties naar landen waar je echt niet heen wilt, paarden (huh?) en noem nog wat op. Uiteindelijk willen ze met jou ook nog wel leuke dingen doen in de weekenden als de dames zin hebben in iets "leuks".

Krijg je meer contact dan hebben de meesten vreemde ziektes, medische problemen en zijn ze contactueel vergelijkbaar met een grotbewoner uit Papoea.

Echt jongen: De kinderen (hebben zo goed contact mee)- de kleinkinderen- het werk-de hond-het paard- het huis- de tuin- de leuke vrienden- hun zelfstandigheid (een vrouw zelfstandig???) - ja dan mag jij: Leuk met een wijntje op de bank. Oh ja een "goed" gesprek gaan ze niet uit de weg. Nee, moet je eens zeggen dat ze gevangen zijn in burgerlijke truttigheid!

Snel overgaan op telefooncontact zodat je snel de dame live aan de lijn krijgt!
Het stikt van de fakers!
Sterkte!
ps:
Oh ja samen koken.................................hoe kun je samen koken? Er is een kok en er is een kapitein op het schip! Zij wil gewoon zien wat er in de pan gaat!






Sterke punten:
technisch goed

Zwakke punten:
Veel fakers die je aan de lijn willen houden met nepprofielen en lange 'berichten-sessies' Krijgen geld per berichtje. Snel over op telefooncontact. Je wordt genaaid waar je bij staat. "Ik wil de kat uit de boom kijken" My ass!

Joop beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Ok

7

Review:
5 jaar geleden stond ik op Relatieplanet... Ik voel me verplicht om een reactie hier achter te laten, omdat ik nl. geweldig succes had: Bij de tweede date op deze site heb ik mijn huidige vriendin leren kennen. We hebben nu een kind van 4 jaar.
Zowel mijn vriendin als ik stonden erg serieus in onze zoektocht, en dat maakt heel veel uit. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel onserieuze vrouwen tegenkwam, en vaak werd afgewezen. Door mijn zoekacties te verscherpen, dus door zélf veeleisend te gaan wezen kwam ik bij vrouwen terecht die er net zo in stonden als ikzelf: En zo zie je: Soort zoekt soort, je bent echt niet alleen en op ieder potje pas echt een deksel. Je moet er alleen wel wat tijd in willen steken en realistisch zijn: Ga af op uiterlijkheden in de zin van: Die persoon lijkt me een leuk persoon, ipv ik zoek een lekker ding... Het is echt waar, ik heb er een dochter aan overgehouden en woon nu samen met mijn vriendin. Mijn hele leven is compleet veranderd sinds 5 jaar.

Sterke punten:
Goede overzichtelijke site.

Zwakke punten:
Die zijn er niet als je dat niet wilt.

Peter beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Arrogant en afwijzend

1

Review:
De mooie negroïde en Islamitisch vrouwen doen arrogant en afwijzend tegen blanke mannen. Wat dat betreft hebben de negroïde en Islamische mannen geen enkel probleem met de mooie Nederlandse blondjes. Kijk maar eens even hoeveel mooie Nederlandse VIP blondjes geen blanke man of vriend hebben! En dan de onbekende blondjes nog.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Advies

18

Review:
Wordt eerst gratis lid en kijk eerst goed rond of er genoeg vrouwen van je interesse opstaan. Meestal blijkt het als je gaat filteren dat er maar weinig vrouwen overblijven en dan moet nog blijken dat je in haar interessegebied valt. Als je geen positieve reacties krijgt of helemaal geen e-mails, beslist niet betalen. Als je enthousiaste e-mails van hele mooie en jonge vrouwen krijgt weet je dat het fake is. Ook niet intrappen in zielige verhalen. Het beste zou zijn dat je als nieuw lid minstens een week met alle rechten de website kan uitproberen en daarna kan bepalen of je betalend lid wil worden. Ik vermoed dan wel dat er een heleboel hevig teleurgestelde mannen zullen zijn die het voor gezien houden. Van het geld van zoveel mogelijk mannen moeten ze het juist hebben. Een datingwebsite met een no cure no pay voorwaarde bestaat niet, dan zouden ze maar weinig verdienen. Het zou wel makkelijk zijn. Als je geen vaste relatie hebt gekregen hoef je niet te betalen.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplaneet misleidende en met trukjes bezig

3

Review:
Tweetal had interesse getoond via ze berichten en ik ook. Op dat moment was ik geen full membership en na nemen van full membership zijn opeens berichten veranderd dat ze geen interesse hebben. Hier uit kan ik op maken dat zijn false profielen zijn door de beheerder aangemaakt en toch heb ik opnieuw bericht gestuurd en gaven ze reacties hoewel ze full membership zijn(vermeld).

Alle je verstuurde berichten haast nooit gelezen en komen ze online ook full members.

Zal nooit meer full membership van deze aannemen.

Kortweg trap dus niet.

Sterke punten:
overzichtelijk en met goed zoek moegelijkheden

Zwakke punten:
interesse optie worden mensen om de tuin geleid.
Alle je verstuurde berichten haast nooit gelezen en komen ze online ook full members

Kaan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Blanke mannen

13

Review:
Blanke mannen hebben er een hekel aan dat een blanke vrouw halfbloedjes heeft. Blanke mannen waren vroeger toch niet interessant voor die blanke vrouwen, het moest toch zo nodig een donkere man zijn? Waarom zouden blanke mannen nu dan wel interessant zijn? Om de hete kolen uit het vuur voor hen te halen? Die donkere man is allang weggelopen of weggestuurd. Het hebben van meerdere vrouwen is onder bepaalde bevolkingsgroepen nog steeds een normale zaak en pakken wat ze pakken kunnen. Veel van die blanke vrouwen zullen door haar halfbloed kinderen alleenstaande ouder blijven. Een blanke man zal door hun donkere ex geen interesse meer voor hen hebben. Ze verkeren in dezelfde positie als de Nederlandse vrouwen die het in de oorlog met een Duitser hielden en met de bevrijding hiervoor werden gestraft. Een slimme vrouw laat zich niet door zoete praatjes of stoer en hanerig gedrag verleiden. Verstand komt met de jaren maar meestal is het dan te laat. Sommige vrouwen leren het nooit en kiezen tot hun ongeluk elke keer weer voor die stoere verkeerde man. Een bad guy is blijkbaar aantrekkelijk voor hen. Donkere mannen hebben er ook een hekel aan dat donkere vrouwen halfbloedjes hebben. Ze vinden het wel normaal dat ze kinderen van verschillende donkere mannen hebben. Mannen zullen vrouwen van een ander ras accepteren maar niet de mannen van een ander ras bij vrouwen van hun eigen ras. Het lijkt op het veroveren van een ander dorp, het doden van de mannen en jongens en hun vrouwen en meisjes in bezit nemen. In ieder geval zoveel mogelijk vrouwen versieren en daarbij de andere mannen buitenspel zetten. De dominante mannetjes krijgen de vrouwtjes. Als man zal je moeten opvallen en je niet laten overbluffen en aan de kant laten schuiven door de andere mannen. Op datingsites ken je je concurrenten niet, dit maakt het moeilijker om op te vallen. Als je in real life niet opvalt val je op een datingsite ook niet op. Er zijn veel boeken geschreven hoe je vrouwen moet versieren en bij de vrouwen positief kunt opvallen. Theorie is leuk maar je moet het wel kunnen uitvoeren. Als het een geforceerd toneelspel wordt val je door de mand. Het enige wat een datingsite doet is je horizon verbreden maar contact maken is op een datingsite veel moeilijker dan in real life. Je hebt geluk als een vrouw je terugschrijft, meestal blijft het stil. Met de social media is de kans op contact ook veel groter. Met der tijd worden datingsites zo overbodig.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Contactgegevens

3

Review:
Het verbod om je e-mail adres of telefoonnummer in een e-mail aan iemand te vermelden zie ik niet. Bij mijn dates gaven we elkaar ons telefoonnummer in een directe e-mail aan elkaar. Dit voor het geval we bij een date wat later zouden zijn dit zouden kunnen melden.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De gratis leden

4

Review:
Je schrijf als betalend lid een goed verzorgde e-mail aan een vrouw waar je veel tijd aan hebt besteed. De vrouw antwoord niet. Wat zou er aan de hand zijn? Zou het kunnen dat je een e-mail hebt gestuurd aan een gratis lid die je e-mail niet kan beantwoorden? Het zou zo moeten zijn dat wordt aangegeven dat het een gratis lid is en dat je van te voren weet dat gratis leden geen e-mails kunnen beantwoorden zodat het schrijven van e-mails aan gratis leden verloren moeite is.

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet