Reviews van deze auteur

Oplichters!!!!

Review over ContactMail

Mensen pas op dit zijn een stelletje boeven! Oplichters zijn het!! Zijn allemaal nep profielen en door middel van leuke mailtjes proberen ze je aan het lijntje te houden. Want ieder mailtje moet je voor betalen. Tot een afspraak zal het nooit komen want de dames zijn gewoon zo fake als maar kan zijn. Dus snel negeren deze oplichters!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichters!!
Alleen maar fake profielen!

Niet tevreden

Review over e-Matching

Beste bezoekers,

Wou de wereld van internetdaten wel eens proberen en E-Matching leek me een geschikte site te zijn, omdat ik serieuze vrouwen zoek die hoog opgeleid zijn, dus gratis aangemeld. Ondanks de lelijke layout toch aangenaam verrast door de (te) mooie dames die dus ook nog eens te hoog opgeleid zijn.

Dus een DUUR abonnement afgesloten en begonnen met het schrijven van berichtjes naar vrouwen. Maar ondanks ik geen lelijke man ben, hoog opgeleid en alles prima voor elkaar heb ik krijg ik telkens een reactie terug in de trend van "bedankt voor je bericht, maar ben al aan het daten met iemand of ben al voorzien" Waarom sta je dan nog ingeschreven? Echt belachelijk!

Mocht een vrouw positief reageren en je vraagt naar haar Facebook of WhatsApp na een kort mailcontact dan heeft ze opeens "iemand anders leren kennen en ze verdwijnt van de aardbodem". Kortom ik denk, of weet bijna wel zeker dat vrijwel alle profielen van vrouwen nep zijn. De vrouwen in kwestie zijn ook allemaal veel te mooi. Mooie vrouwen die chirurg zijn, tandarts, manager....nee die zul je echt niet op een datingsite tegenkomen.

Kortom de kans dat je de jackpot wint in een loterij is groter dan dat je de ware liefde vindt op E-Matching! E-Matching zijn boeven die alleen maar op je geld uit zijn!

Dus mannen wees gewaarschuwd en neem GEEN abonnement op E-Matching want het is weggegooid geld! Wees niet zo stom als ik!

(titel aangepast door moderator)

Sterke punten
Geen!

Zwakke punten
Alles!

Te duur
Nep profielen van vrouwen
Je zult nooit hier je vrouw van je dromen tegenkomen

reacties: