nep

Lelijke mannen, de meeste willen gewoon een snelle wip.
Sommige beantwoorden je berichten niet eens en er zijn er ook bij die er al jaren met hun kop op staan.
En fatsoenlijk ABN kunnen de meeste ook niet.
Ik ben helemaal klaar met internetdaten....

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Te duur, Walgelijke kerels, veel oude profielen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Jij bent zeker moeders mooiste zeker, Catootje? Wie ben jij om over anderen te oordelen ? Mensen die je niet kent, puur om hun uiterlijk beoordelen, terwijl deze mensen in werkelijkheid de goedheid zelve kunnen zijn.
Die denigrerende tekst van jou, hoe jij mannen ziet op datingsites, geeft precies weer hoe de huidige consumptiemaatschappij in elkaar steekt : Uiterlijk, en nog eens uiterlijk; als je niet aan het ideaalplaatje voldoet wat betreft dat punt, dan wordt je gelijk tot de grond toe afgebrand, en hoppen de dames met torenhoge ( onrealistische) eisen weer door naar de volgende.
En dat mannen niet reageren...ook weleens het idee gehad dat vrouwen never nooit antwoorden?

Als je dit soort teksten schrijft dan is de lelijkste van allemaal Catootje zelf. Een vrouw van 44 met een verkeerd zelfbeeld.

Datingsites zijn er nu eenmaal voor wie niet moeders mooiste is.

Dag catootje, je grammatica, woord en taal gebruik zijn fantastisch echt ABN. B.v. een nieuwe zin begint nooit met "En", en "er zijn er" bla bla bla is ook geen behoorlijk NL. 4 punten achter je laatste zin... 3 is toegestaan kind, geen 4 schat. Kotsen op mannen maar het wel hebben over "een gewone wip". Niks bijzonders dus maar jij wilt kennelijk meer. SMBD misschien ja, dan moet je naar andere daarvoor bestemde sites gaan. Ik denk, nou ik weet het wel zeker, dat je een geweldig hevig en ernstig gefrustreerde vrouw bent. Boos op de hele wereld door een nog niet verwerkt verleden. Boos op jezelf dus! Verwend omdat ze niet en ik denk nooit meer krijgt wat ze wilt. Ja, en dan ga je wild schoppen en trappen tegen het andere geslacht. Weet je wat jij nodig hebt... juist ja en dan 8 keer per dag.
Vriendelijk groet Yaap.

Van mijn ex weet ik dat er inderdaad vreemde kerels op relatieplanet zitten. We hebben er samen hard om kunnen lachen. Chapeaux RP! Als je dan hoort hoe ongepast mannen kunnen zijn, zeker als het om intimiteiten gaat, dan is een reactie zoals Catoo die geeft wel begrijpelijk. Het is ook haar eigen ervaring, dat mag he jongens.
Laat die vreselijke RP mannen maar matchen met de vreselijke RP-vrouwen en maar hopen dat ze zich daarna niet teveel vermenigvuldigen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden