RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40805

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - eindelijk wakker ?!

0

Review:
hai nels , heel soms krijg ik van die revieuws via de mail over rp binnen , zoals die van jou...

ook jij bent [ kennelijk ] gelukkig wakker geworden , ik was dat al veel langer . ik ben er een aantal jrtjes lid van geweest , mede omdat ze toen als goed en als beste [ ?! wat een lachertje ] stonden aangeschreven . stonden...

ik heb hier al vaker wat geschreven , nu dus weer . ook om de anderen , vooral mannen te waarschuwen . vrouwen , hoe goed ze het ook bedoelen hebben heel makkelijk praten . ik heb het [ helaas] nog niet kunnen bewijzen maar [ ook ] ik heb genoeg argumenten om te denken dat rp een grote oplichtingsite is . pure geldklopperij , vooral mannelijke leden aan t lijntje houden . ik heb sinds een pr maanden een site ontdekt , zeg natuurlijk niet welke [ lol ] waar het vaak veel beter gaat . sterker , als ik echt m,n best zou doen zou ik minimaal 2 of 3 afspraakjes per week kunnen hebben..bij rp was dat , als je al mazzel had misschien 1 of 2 per half jaar..bij deze ook [ weer ] een oproep van mij om mij te bellen en / of te mailen dat we als mannen een serieuze zaak kunnen beginnen tegen dat rp . [email protected] / 0641325547 .

Sterke punten:
het enige goede wat rp [ toendertijd ] had was een vrij overzichtelijke site . maar dat werd na een of andere opschoning [ waar niemand om vroeg ] ook weer waardeloos .

Zwakke punten:
heb je een uurtje...

valentijn beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Let op automatische incasso!!

0

Review:
Ik ben nu een jaar full member bij RP voor € 43,25 nu wordt er even € 86,50 geincasseerd. Ja want een jaar geleden hadden zij een geniepig vinkje ergens aangezet waarmee je dus akkoord gaat voor stilzwijgende verlenging. en dat neemt RP heel letterlijk en niet zoiets van een mailtje 1 maand tevoren wij gaan per xx datum een volgend jaar bij u incasseren.
Relatieplanet is op een heel achterbakse wijze bezig op veel geld aan gewenste relatie te graaien.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat RP geen volgende slachtoffers kan maken en vertel dit op alle mogelijke manieren verder.

Oja, ik heb in 1 jaar tijd 1 reactie gehad!!

Sterke punten:
Welke? Ik zou het niet weten

Oja: sterk in graaien

Zwakke punten:
Lees de review maar. en vooral begin nooit aan RP

Nels beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - rp

0

Review:
Dames, goed oppassen voor een profiel NL87169845. Echt goed oppassen.

RelatiePlanet - Fake profielen

1

Review:
Vorig jaar, in de periode dat ik member was, kreeg ik steeds meer aanwijzigingen dat er met fake profielen werd gewerkt. Als ik een matchmail kreeg en op dezelfde dag reageerde hadden opvallend veel dames ineens al een "leuk ander" contact. Of "Geen interesse" of er werd totaal niet gereageerd, of ineens was ze "verdwenen" Hield een logboek bij, handig om direct alles terug te zien. Ben toen gestopt met reageren op matchmail, keek vandaag weer eens en wat zag ik.........dezelfde dames die blijkbaar hun "leuk ander" contact niet zo leuk vonden.

Los daarvan, 4.921.312 inschrijvingen waarvan 694 nieuw vandaag en 5595 online. Echt? Heus? Dat maak je mij niet wijs, ook al heeft een dergelijke site een keurmerk en is voor het zoveelste jaar gekozen als website van het jaar. Niet zo moeilijk als je met fake profielen werkt. Overigens werd ik ook niet betalend lid van 50plusmatch en Pepper, maakte een profiel aan. Direct stroomden de interesse-berichten binnen. Nee, datingland is voor niets anders als "Hoe rijk wordt ik als een datingsite lanceer"

Sterke punten:
Erg goed in marketing en fantastische vooruitzichten.

Zwakke punten:
Als de fake profielen na een aantal maanden terugkomen zie je dezelfde foto's met vaak hetzelfde profiel/oproep.

John beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Vergane glorie

0

Review:
Ja, het is jammer maar RP heeft er een zootje van gemaakt of beter, is het geworden. De reviews die ik lees zijn jammerlijk allemaal waar. Ongeïnteresseerde vrouwen, arrogant vaak die de mannen als een schijnbaar leuk vermaak zien en er een spelletje mee spelen. Zijn vaak ook al eeuwig (onbetaald) lid en is RP entertainment. Vervelende, saaie vrouwen liet ik ooit is weten in mijn profiel. Toen kreeg ik ineens reactie... dat andere vrouwen zich e.e.a. konden voorstellen. Ook ineens minder aardige, die had ik schijnbaar betrapt. Ik ben al div. keren in enkele jaren lid geweest en dan merk je hoe giga RP in alles achterhaald is. Ze waren 1 van de 1e maar zijn denk ik nu 1 van de laatste waar je lid van moet worden. Menu's en gebruikersvriendelijk is het allemaal niet meer en idd. klantenservice neemt je gewoon in maling met flauwe en niet ter zake doende, niet serieuze antwoorden. Over de top en zelf overschatting misschien en al helemaal geen "web relatie bemiddelaar van het jaar" meer.
Maar ja, RP hobbelt en kabbelt lekker door want de man en vrouw van RP zijn binnen en doen leuke dingen. B.v. party's en andere uitspattingen.

Sterke punten:
Weinig.

Zwakke punten:
Veel wat voor verbetering in aanmerking komt m.n. en b.v. vele dames.

yaap beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - relatieplanet teweinig matches, veel gratis gluurd

0

Review:
Ik ben sinds ongeveer een maand betalend lid van relatieplanet en het is een echte tegenvaller. Uit een telling blijkt dat circa 60% van mijn matches een gratis member is. Dit zijn dus vrouwen die verwachten dat een BETALENDE MAN reageert en daarbij een (prive) mailadres achterlaat voor verdere communicatie. De berichtenstructuur van RP maakt dat mogelijk. Het aantal matches is klein en als je op opleiding selecteert bijv. WO dan zijn er in een leeftijdsrange van ca 4 jaar zo'n 20 betalende matches in mijn provincie (utrecht). Das niet veel en het is strijdig met de claims van RP dat er zoveel members zijn.
Op de eerste dag een reactie gehad van een knappe dame waarvan ik opeens niets meer hoorde en daarna niks meer. Reacties richting vrouwen blijven onbeantwoord, zelfs geen 'geen interesse bericht'. Het zal wel meespelen dat de vrouwen worden gebombardeerd met berichten gestuurd door het overschot aan mannen, maar het geeft een arrogante indruk. Ik heb een profiel met foto en heb een goede baan, lengte, verzorgd uiterlijk, dus had eigenlijk wel iets verwacht. RP biedt tegen betaling een ondersteunende (email-)cursus aan waarin je leert je profiel te verbeteren en zodoende wel reacties te krijgen. Oftewel het probleem zou bij je zelf liggen. Ik denk dat ook die cursus weggegooid geld is.

Sterke punten:
De site is wel overzichtelijk

spammers worden snel verwijderd. De meeste reacties die ik had waren spammers

Zwakke punten:
RP zend je een mail met het bericht dat er nieuwe matches zijn, maar dit omvat ook de nutteloze gratis members.

Veel gratis members (circa 60% volgens steekproef)

Weinig vrouwelijk aanbod, ik acht de kans voor een normale man op het vinden van een date (laat staan een relatie) bijzonder klein.

martin beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - de verandering

0

Review:
relatieplanet is veranderd een nieuwe berichtjes systeem en het is nu onoverzichtelijker geworden.
Want je krijgt al je mailtjes onder elkaar niet meer in een inbox en uitbox waar je kon zien of ze het berichtje gelezen hadden of niet.
en meestal was het na 20 seconden of 1 minuten een geen interesse berichtje terug of je kreeg van die vage fake berichten met zo cijferig nummer.
Een jaar geleden werd de inhoud van je profiel tekst nog gecontroleerd
nu niet meer dus je kan je Skype of email gewoon er slim tussen zetten zodat je geen duur abonnement hoeft te nemen want de meesten hebben geen abonnement.

Sterke punten:
veel leden

Zwakke punten:
berichte systeem en nog meer teveel om op te noemen

RelatiePlanet - Relatieplanet - was erg leuk

0

Review:
Ik heb denk ik zo'n 30 x gedated via Relatieplanet. Daarvan was het 2 x niet 'echt' leuk. De overige 28 x was het leuk, interessant, spannend, horizon verbreedend, inspirerend en soms ontzettend opwindend.

Via RP heb ik 3 relaties gehad, echt met hele leuke, mooie en in mijn ogen bijzondere mensen, 1 hiervan is nu sinds 8 jaar mijn huidige vriendin.

Voor iedereen die wil daten heb ik de volgende tips: 1. let op de schrijfstijl / verhalen van je potentiele date. Je kunt - soms tussen de regels door - veel over iemand te weten komen. 2. Spreek zo snel mogelijk af. Niet thuis maar bijv. in een cafe of tijdens een lunch, ergens waar ook andere mensen zijn. 3. Ik had altijd 2 beslismomenten om door te gaan. De 1e binnen 2 seconden nadat je je date voor het eerst ziet (looks), de 2e na ongeveer een half uur (de klik). Als het na een uur nog niks is kun je beter gaan. Als het leuk is... gewoon afwachten... als het errggg leuk is of wordt... ach, ik hielp het lot altijd een handje :-) Afijn, ik heb via RP een hele leuke tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet en veel geleerd.

Sterke punten:
Veel aanbod

Zwakke punten:
Veel hetzelfde aanbod, ook figuren van twijfelachtig allooi

Robert beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Betaal minder per jaar

1

Review:
Als je lidmaatschap eindigd, verleng het dan niet direct. Je moet even wachten, kan 1 of 2 maanden duren, maar RP komt vanzelf met een aanbod van 50% korting. Dan betaal je maar 43,50 voor een heel jaar.

RelatiePlanet - waardeloos

0

Review:
Sinds kort werkt Relatieplanet met een nieuw berichtensysteem wat echt waardeloos werkt. Berichten zijn niet te openen, je kunt nergens op klikken. Al diverse keren een klacht gestuurd maar er wordt niets aan gedaan. En dan ben je nog betalend lid ook! Abbo loopt gelukkig binnenkort af, wegwezen hier.

Sterke punten:
- geen

Zwakke punten:
- superslechte gebruikersinterface
- helpdesk luistert niet naar klachten

EB beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet