Klopt

Ben het geheel eens met diegene die schrijven dat de vrouwen op rp op zoek zijn naar hun droom man die niet eens bestaat, ja alleen in de film, het leven is geen film dames!!
Je kunt het beste heel erg fout zijn daar kicken ze op, met alle dames waar ik mee heb afgesproken ben ik uiteindelijk ook in bed beland, en dat waren echt geen bepaald type vrouwen ofzo, van elk rang en stand.
Het mooie was, dat ik er nog niet eens op uit was, elk initiatief kwam van de bewuste vrouw..., hoezo mannen willen maar 1 ding?
Ze hebben allemaal hbo gestudeerd en willen allemaal hetzelfde volgens hun profiel allemaal zo cliché als de pest..
er zullen best goede tussen zitten maar die ben ik niet tegen gekomen..

Sterke punten
Bekend, overzichtelijk

Zwakke punten
Vrouwen eisen teveel, en voelen zich verheven en hebben kapsones
Terwijl het ook allemaal afgelikte boterhammen zijn..

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Goed geschreven man het zijn golddigers op zoek naar rijke managers die ook nog is uitziet als George Clooney en voor minder gaan ze geen relatie aan maar ondertussen laten ze zich wel neuken door elke stoere macho die voorbijkomt het zijn uiteindelijk oridnaire afgelikte boterhammen die op geld uit zijn. Jongens wegblijven van deze poel des verderf !

en was het wat in bed die sloeries, kun je mij hun e-mail sturen ik heb wel zin in een gratis wip man heb nu mijn baard laten staan a la George Clooney en maak nu goede kans denk ik :, [email protected] groet jeroen

Nauw nauw, kunnen we lekker mopperen op vrouwen.
Ik zou samen wat beginnen als ik jullie was hihi.
Nee even serieus, ik kan die vrouwen niet, en ik geloof zeker dat veel een verkeerd, ideaal beeld hebben.
Ik denk altijd, zelf ben je ook geen foto model, dus doe normaal.
Maar je dat moet toch iedereen zelf weten, vinden jullie niet?
Een blauwtje lopen is niet leuk, maar om daar die vrouwen voor de grond in te trappen, vind ik ook wel weer simpel.
Plus als je in bed beland, ben je toch met ze tweeën, hebben jullie het toch ook gewild, ga daar dan niet later over mopperen, vind je ook niet!!
Succes mannen, niet zo mopperen joh, schiet niet op, oke, als het oplucht.

Jolanda, erg he om de waarheid te lezen, tuurlijk gaat het niet omtrent alle dames. Er zijn heus wel dames die eerlijk zijn en de man kiezen voor wie hij is, alleen hier in NL is de spoeling erg dun.
Knuz is al een behoorlijk bewijs dat bijna alle dames daar zitten om te kijken of ze nog in trek zijn bij de mannen, relatieplanet lijkt aardig die richting op te gaan.
De spoeling voor de dames is uiteindelijk ook dun hebben jullie daar al bij stil gestaan? Als alle dames zoeken naar dezelfde filmster nou dan wens ik jullie succes, uiteindelijk zullen de pech hebbende dames het moeten doen met de in jullie ogen mindere man. Succes!

Ohja, het gaat uiteindelijk ook vooral of je een goedgevulde bankrekening hebt, heb je dat niet kun je dat maar beter voor je houden want zodra je iets laat merken dat je weinig hebt, ben je ook bedankt, hoe leuk ze je daarvoor ook vonden, ineens ben je minder leuk.. raaaaaaaarrrrrrrrrr

Marc je spreekt jezelf onwijs tegen; je zegt dat je al met vrouwen naar bed was geweest op die site; en vervolgens wat later schrijf je er zullen waarschijnlijk ook wel goede profielen tussen zitten maar die ben ik in iedergeval niet tegen gekomen.
Vervolgens schrijf jij weer bij zwakke punten:dat de vrouwen kapsones hebben en zich verheven voelen; en dat het allemaal afgelikte boterhammen zijn; ofterwel in 1 verhaal; zijn het allemaal fake profielen; even later heb je ze in een keer wel geneukt; en daarna zijn ze weer allemaal nep; en daarna zijn het afgelikte boterhammen; het is wel knap van jou, dat terwijl het allemaal fake profielen zijn; dat jij wel weet dat het allemaal afgelikte boterhammen zijn!!!

Effe stomme vraag...als jij vrouwen neukt met kapsones die zich verheven voelen, wat maakt dat jouw dan ???? Een profiteur ? Een Looser? Of ook een faker ? Of mischien iemand die een natte droom teveel gehad heeft ??
In ieder geval iemand met minstens net zo veel kapsones...

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden