RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40805

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Verhouding

1

Review:
Ik heb nooit eerder op een dating site gestaan, heb mijn vorige relaties opgedaan van reizen en van een ontmoeting in een pretpark.
Je ziet het persoon en je raakt geïnteresseerd en het balletje rolt dat is all eeuwen lang de manier geweest.

Maar nu sta ik hier op RP al zo'n twee maanden en ik sta gewoon paf !!
Ik heb mag ik wel zeggen best wel mooie en leuke exen gehad iedere man keek ernaar en ik was er trots op.

Maar op deze site zijn de vrouwen zooo arrogant en denken echt dat ze alles zijn.
Ik denk dat dit door de verhouding komt 1 man 40 vrouwen ofzo waardoor de vrouw totaal de realiteit verliest van zichzelf en mannen proberen alles om aandacht te krijgen van die ene vrouw die er wel normaal uitziet.
Want je weet in het echte leven maak je daar een kans op!!
Want mannen zijn ook niet dom die weten wat out of hun league is en wat lelijk is.
Wij kijken namelijk ons hele leven naar vrouwen..
Maar hier verwacht een vrouw van 140 kilo en kortgeknipt haar met zo'n allien zonnebril op (dat is persoonlijke smaak staat hier even los van)
Dat je een WO opleiding heb gedaan dat je minstens stoer ruig en gespierd
ben en dat je eigenlijk ook wel lief ben..

En laat ik nou gewoon een gezonden Man van 31 zijn die trots is op zn mbo 3 niveau diploma drie keer per week sport en die het prima voor elkaar heeft in zijn leven en zeker lief is tegen de vrouw van wie ik hou.
Maar ik maak hier gewoon geen schijn van kans.

Ook nog 1 ding die zorgt dat internetdaten faalt

Een vrouw raakt geïnteresseerd door wat je zegt
Een man raakt geïnteresseerd door hoe je er uitziet
Zo begint het tenminste daarna kan het anders lopen.
Tenminste zo werkt het voor mij.

Nog een paar dagen en dan stopt het lidmaatschap en daar ben ik best blij mee.
Ik zal zeggen mannen sterkte hier en vrouwen iets je minder arrogant please.

Sterke punten:
Voor de vrouw is deze site heerlijk om zich beter te voelen.

Zwakke punten:
Voor de man is dit totaal niet het geval.
Stop met internet daten en stap gewoon af op iemand in het echte leven en je slaat geheid een stuk leukere en knappere meid aan de haak.

Bert beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Snoepwinkel 2

1

Review:
Ik snap de klachten niet. Ik kijk alleen
en ja hoor. Contact verzoek!
Ben wel kieskeuriger geworden. Met waanzinnig mooie vrouwen gedate. Zitten ook probleem gevallen tussen. Ik ga nog even door!
Mannen je moet wel wat te vertellen hebben!

Sterke punten:
mooie vrouwen

Zwakke punten:
geen

joep beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Onbeleefde en arrogante dames

15

Review:
Onvoorstelbaar hoe arrogant en onbeleefd de dames van tegenwoordig zijn.
Hele verhalen met eisen en wensen en hoe goed en fantastisch ze zelf zijn. Maar reageren op een mailtje , ho maar! Is allemaal veel teveel moeite.En als er wel gereageerd word is met zo'n dooddoener als een gebroken hartje! Knap hoor! En ook leuk , soms lijkt het of je succes hebt , maar het is voor sommige dames ook geen enkel probleem om zomaar ineens het contact te verbreken. Lekker makkelijk ,verstoppen achter een beeldscherm.
En wij , mannenvolk krijgen te horen dat we alleen maar uit zijn op dat ene.
Wat een bullshit allemaal , er zijn volgens mij zat eerlijke en betrouwbare mannen , maar uiteindelijk moet je wel een kans krijgen.
Dus voor mij is het afwachten tot mijn abbo is afgelopen , liever even alleen dan me als een Jan Lul te laten behandelen door het vrouwvolk van RP.

Hans beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Waardeloos RP

1

Review:
Na een tijdje en als maar die fake reclame op de radio toch maar weer eens 3 maanden op RP betaald.
Nu na 2 maanden zit ik nog steeds op het eerste beleefde antwoord te wachten.
Sorry geen interesse is het enigste wat dames kunnen versturen.
Echt mannen het is 1 grote bagger site, nooit maar dan ook nooit antwoord er een vrouw.
Waardeloze site

Sterke punten:
geen totaal niets

Zwakke punten:
Waardeloze site, te veel om op te noemen.
Precies het tegenovergestelde wat ze beweren.
Vrouwen antwoorden nooit op beleefde berichtjes

???? beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Het kan ermee door

3

Review:
Ik sta nu een maand ingeschreven bij RP en ik heb wel wat leuke contacten opgedaan via de mail, waarvan er één daadwerkelijk tot een date heeft geleid. Wat me opvalt is dat ik als 21-jarige veel berichtjes krijg van mannen die de 30 al gepasseerd zijn. Ik stuur dan een standaard geen-interesse bericht terug, ik heb immers op mijn profiel staan dat ik 5 jaar ouder wel de max vind. Vaak krijg ik dan een bericht terug in de trend van: ik zie er goed uit voor mijn leeftijd. Dat is heel fijn, maar ik heb geen interesse in iemand die 10 jaar ouder is.

Een aantal leuke mailcontacten overgehouden aan deze website. Na een interesse-berichtje en het uitwisselen van mailadressen wat heen en weer gemaild over hobby's ed. Echter na een paar e-mails verwaterde het contact toch bij een aantal, of we kwamen erachter dat er te weinig gemeenschappelijke interesses waren, dat kan natuurlijk gebeuren.

De date die ik heb gehad beviel goed, of het echt tot een relatie gaat leiden weet ik niet. De welbekende klik is er in ieder geval. We gaan elkaar zeker nog een paar keer zien en wie weet hoe het loopt....

Sterke punten:
Uitgebreide zoekmogelijkheden
Voldoende matches voor mijn voorkeuren

Zwakke punten:
Veel oude profielen waar bij staat: recent niet ingelogd

RelatiePlanet - Niks serieus

6

Review:
Snel contact met vrouwen. Heb 4 dates gehad; alle 4 de dames gingen direct op eerste date uit te kleren. Als normale vent heb ik twee keer gevraagd of dat wel verstandig was, daarna ben ik eerlijk gezegd ermee ingestemd. Alle 4 de dames waren psychisch niet in orde: seksueel misbruik in jeugd, trauma geweldadige ex, alcoholiste,borderliner. Alle een uitbuindig leven (jeugd) gehad van foute vrienden, veel sex en drugs.Nu weggeworpen en proberen huisje-boompje-beestje op te bouwen. Het overspannen gedrag, explosief gedrag, agressie en achterdochtigheid hebben ervoor gezorgd dat geen enkele relatie stand hield. Heeft enorme impact gehad op mijn prive-leven. Ik was de collega met dat gekke wijf die steeds opbelde naar werk, midden in de nacht wakker bellen omdat ze de weg letterlijk kwijt waren, met andere mannen meegaan, geld verdwenen, etc.

Nooit meer relatie via internet. Gewoon een leuke meid ontmoet via via. Op relatieplanet staan veel mooie meiden, maar serieus; die hebben dat echt niet nodig, dus natuurlijk mankeren die geestelijk iets of hebben een ander skelet in de kast. Te mooi om waar te zijn luidt het spreekwoord ook.

Sterke punten:
snel contact
mooie vrouwen
flirten is goed mogelijk

Zwakke punten:
niet voor serieus relatie
vrouwen mankeren iets, als je logisch nadenkt; te mooi om waar te zijn (goldiggers, of geestelijk beschadigde vrouwen)

Thomas beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Redelijk goed

0

Review:
Ik heb niet de indruk dat er veel fake profielen zijn op RP. Wel heel erg veel oude profielen en de getalletjes als '800 nieuwe leden vandaag' etc zijn vrijwel zeker zwaar overdreven.

De reden dat veel vrouwen arrogant zijn op RP is omdat ze gewoon heel veel berichten ontvangen. Ik hoorde van diverse vrouwen dat ze echt letterlijk 100+ berichten op een avond krijgen. Dan moet je als man natuurlijk wel heel bijzonder zijn om daar tussen op te gaan vallen. Als je gesprekje aangaat merk je wel dat het geen fake profielen zijn, maar wel dat je de zoveelste bent die een gesprekje aangaat en dat je dus echt veel meer je best moet doen dan gewoon in de kroeg...

Zelf schrijf ik mij al een aantal jaar af en toe in en hou er vaker wel een relatie of date aan over. Maar nog steeds niet de definitieve vrouw gevonden. Wel vind ik inmiddels RP te duur en nu ze ook nog de optie om slechts een week lid te worden geschrapt hebben, heb ik mijzelf inmiddels elders ingeschreven.

Sterke punten:
- Weinig fake profielen.

Zwakke punten:
- Duur.
- Overschot aan mannen/tekort aan vrouwen.

RelatiePlanet - RP...weg ermee

0

Review:
RP..nee, het is 3x niet. Veel nep profilen of ze zijn al jeren oud. Weinig tot geen reacties, tenzij je op zoek bent naar de "sorry, geen interesse"

Sterke punten:
Uitgebreide zoekmogelijkheden

Zwakke punten:
tja, waar zal ik beginnen...profielen zijn oud, echt te oud (meer dan een jaar)...Veel fakers en...ach ik stop maar...

John beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Snoepwinkel

9

Review:
Niks mis met RP.
Veel contacten. Hoef niet eens zelf te mailen. Soms. De interesse berichten stromen binnen. Een paar per week. Gewoon even 2x profiel kijken en je wordt vanzelf benaderd. Ben overigens normaal en heb eea goed voor mekaar. Veel vrouwen met problemen maar dat haal je er wel uit. Hoor van veel vrouwen dat mannen alleen op zoek zijn naar sex. Zal ook wel kunnen kloppen. Voorbeeld: 'Ik ben een grote kerel met dito verhoudingen' lachen om die loosers!

Sterke punten:
Laagdrempelig

Zwakke punten:
vrouwen liegen over hun gewicht te gerust 5-
10 kg bij op.

joep beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - RP, niet voor iedereen

0

Review:
RP,
Tja, hoe zal ik het netjes verwoorden...Ik was eerst geen betalend lid, en kreeg allerlei interesseberichten. Toen ik betalend lid werd, werden de reacties een stuk minder en stopte hierna heel snel, Ook als ik een bericht stuurde naar een vrouw, geen reactie of een geen interesse berichtje, Ik had deze ervaring al eerder met RP ( voel me net die ezel en die stenen) Ik heb zoveel berichtjes gestuurd naar allerlei vrouwen, en heel sproradisch iets terug gekregen, bijna altijd een "geen interesse bericht".
Ook staan er heel veel profielen op die ik 5 jaar terug ook zag met dezelfde foto's en online. Nou zou ik eens willen weten wat voor creme die vrouwen gebruiken, want ze worden er niet ouder op. Het lijkt erop dat RP veel fake profielen gebruikt. Die profielen reageren ondanks online zijn ook nooit terug.
Er zijn Russische fake profielen die in een gebrekkig vertaald berichtje vertellen dat je het helemaal bent voor hen, aangevuld door een jawel, live of yahoo mail account.
Als je de meestal summiere profielteksten leest, "niet op zoek", "geen invulling alleen aanvulling", "minstens HBO of WO opgeleid" en "niet ouder dan 42" of een oneliner, zakt je de moed in de schoenen. Het lijkt wel of de nederlandse vrouw te arrogant en het te hoog in hun bol hebben. En dan de (heleboel) niet betalende leden, die kan je een bericht sturen maar die kunnen niets terug sturen. Onder het mom van "lig ik nog in de markt"
RP is niet voor iedereen, als je een normale kerel bent geef ik je heel weinig kans om op RP een vrouw te vinden, Wat je in ieder geval wel krijgt zijn een paar "geen interesse berichtjes" en een heleboel negeer berichtjes (Lees NIKS) dat dan weer wel.
Eerlijkheidshalve moet ik nog zeggen dat natuurlijk niet alles RP's schuld is, Er zitten gewoon teveel golddiggers op RP.
Sta nu op Knuz, deze is gratis en komt mij wat eerlijker over.

Sterke punten:
kan gericht zoeken

Zwakke punten:
veel oude profielen
lijkt of RP zelf berichten genereerd (valt niet te bewijzen)
het merendeel van de vrouwen zijn te arrogant

Andi beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet