RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40805

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - RP...

5

Review:
RP, dames en heren...
Enige jaren geleden meldde ik mij daar aan en ik betaalde voor mijn abonnement.
Werkelijk, binnen een dag had ik tientallen reacties op mijn extreme profiel.
Afspraken gemaakt...gebeld, ge-e-maild; ontmoetingen...
Enkele dames waren zich niet bewust van mijn wensen, anderen waren duidelijk ouder dan mijn gestelde grens; sommigen waren ouder dan wijlen mijn grootmoeder.
Desondanks kreeg ik een relatie met een jonge vrouw en tot groot genoegen van beiden...tot zij vorig jaar overleed.
Nu heb ik er weer een profiel, wat milder dan het vorige maar wie schetst mijn verbazing: al die dames van toen zijn er ook nog!
Zij "bungelen" daar gratis...
Nu is meteen verklaard waardoor RP pretendeert zo'n hoog ledental te hebben.
En het is dus zaak om een betaald abonnement te nemen ten einde deze dames te kunnen bereiken, waardoor RP binnenloopt.

Sterke punten:
Helder, gemakkelijk in het gebruik en gebruikersvriendelijk voor degene die betaalt.
Het is echter wel zaak om duidelijk te zijn in jouw profielbeschrijving, geachte lezer(es); ook bij RP is veel kaf onder het koren!
Wel grappig is dat RP zelf aangeeft welk lid gratis is, dus geen abonnement heeft, waardoor u creatief dient te zijn in de teksten die u hem/haar zendt.

Zwakke punten:
Een heel groot aantal inactievelingen; waarschijnlijk geldt dat voor zowel heren als dames.

Rob beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Massa

1

Review:
De massa zit helaas op RP. Ik heb geleerd om voorzichtig te zijn en mensen niet volledig te vertrouwen.
Ik denk dat dure sites beter zijn qua selectie.
Wel heb ik geleerd om naar mijn verstand en gevoel te luisteren maar niet altijd nam snelle actie.
Veel zijn oneerlijk en zonder normen en waarden. Denk dat je kan op 10 vingers de mannen tellen die eerlijk en serieus bezig zijn.
Ik heb nare dingen meegemaakt maar heb er van geleerd.
Wees voorzichtig en vertrouw niet iedereen, het is de massa!

Sterke punten:
Site is goed en makkelijk. Duidelijk.

Zwakke punten:
Heel veel mensen met ziektebeelden, oneerlijk, fake en met slechte manieren.

Claire beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - kritisch

7

Review:
Ik ben al verschillende keren lid geweest van RP, wat mij tegen viel dat de cijfers volgens mij niet kloppen. Hoe is het mogelijk dat ik heel vaak bekeken ben en dat er dan maar een enkele reactie uit voort komt ?? Dan heb ik het over honderden per week!!! Zo lelijk ben ik echt niet hoor.
Ook gaf ik aan, alleen members met foto en wat kreeg ik toe gestuurd...zonder foto, veel te oud etc ect. Zonde van mijn geld en energie.

Sterke punten:
makkelijke site,

Zwakke punten:
vaak het zelfde aanbod, al wordt er gedaan dat er per dag heel veel nieuwe members zijn, waar zijn ze dan ?Geen duidelijke of oude foto's, leeftijden kloppen vaak niet.

niet oke beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - tipje

2

Review:
deze site is voor vrouwen.. !!!

Maar je kan het ook anders aan pakken stel duidelijk een doel voor jezelf !!

je moet haar aantrekkelijk vinden:
die vind je meestal wel leuke foto't op die site.
je moet haar leuk vinden:
Hier word het al moeilijker dat zijn de meeste niet eens de humor bij dames is ver te zoeken soms.
Ze moet lief zijn:
Nou vergeet het maar dat zijn er ook maar 1 op de 100

kijk er zijn inderdaad wel meer mannen dan dames en dat ze het voor het uitkiezen hebben maar dat wil nog niet zeggen dat ze jou dan hebben.
meeste dames die op die sites staan daar wil je niet eens een relatie mee.

nog een tip leuke dames staan niet op zo n site die ontmoeten via vrienden van vrienden enzo

Bert beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - RelatiePlanet: automatisch antwoordapparaat

0

Review:
Het is alsof er een antwoordapparaat aan staat. Dat elke reactie beantwoordt met Sorry geen interesse. Als de dames inderdaad zo graag een relatie wensen, waarom staan ze er dan maanden achter elkaar op? Of ze hebben het hoog in de bol... Teveel eisen...
Datingsites zijn domweg waardeloos. Beter is het op pad te gaan en dansavonden te bezoeken. De mooie lachende dame op de foto kan maar zo een chagrijn zijn...
Hoewel moeilijk te bewijzen, lijkt het erop alsof de eigenaar van de site, om publiek te trekken, tal van profielen als actief online laat staan.
De overheid zou er iets aan moeten doen. Een controle of leden inderdaad wel lid zijn...

Sterke punten:
Alleen maar slechte punten...

John beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Zonde van het geld!!

1

Review:
Ik heb me een kleine maand geleden aangemewldt voor 3 maanden abonnement en pfff nu al spijt van.

Het sturen van berichten naar de dames op de site is vergelijkbaar met het sturen van sollicitatiebrieven.
Je stuurt er een aantal en je mag blij zijn wat terug te krijgen.
En als je een reactie terug krijgt is het zo standaard: sorry geen intresse berichtje.
Geen enkele dame neemt blijkbaar de moeite niet om persoonlijk te vertellen dat ze geen intresse hebben(reden van hun afwijzing).
Ik durf nog te wedden dat aan het eind van deze 3 maanden een groot deel van deze dames nog op de site staan en nog zullen 'mopperen' dat ze nauwelijks reacties krijgen.
Goh logisch he als jezelf de moeite niet neemt om te vertellen waarom je geen intresse hebt.
Op gegeven moment zal er niemand meer reageren op je.

Vaak zie je dan ook van die nauwelijks actieve accounts...check je wanneer ze voor het laatst actief waren en das dan een week geleden ofzo.
Als ik zo de profielen vd dames lees willen ze allen graag een relatie en schrijven ze zich daarvoor in op RP om danb vervolgens zelden online te zijn....ja dan komt die relatie vast wel.....

Kortom de profielen zijn niet echt of de dames voelen zich te goed voor deze site....you tell me

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
-Hoop 'valse'accounts en dames die zich te goed voelen om te antwoorden.

Richard beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Nutteloos

0

Review:
Nadat ik van Lexa.nl kwam dacht ik, de andere grote dating site dan maar is proberen!

Helaas net als Lexa.nl geven vrouwen geen antwoord of gewoon een kans, een gesprek. Het is nu al een aantal maanden zo en het is gewoon treurig. Misschien ligt het aan de mentaliteit van de vrouwen op RP maar ik betwijfel het, zoiezo, ik zie ook ZEER veel profielen op RP die ook te vinden zijn op andere sites, en ook nooit antwoord geven.

In andere worden het is net als Lexa.nl, alleen iets goedkoper kwa opties. Dat is het enige positieve, al krijg je niks terug van je geld.

Sterke punten:
Overzichtelijk
Goede zoekfunctie

Zwakke punten:
Nep profielen
Amper tot geen antwoorden van vrouwen
Alleen maar waard als je betaald kwa functies.

Guy Teerds beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - "Schipper mag ik profielen bekijken"

0

Review:
Haha, wat een site.

De grap begint al op het moment er staat weergegeven dat je "1 nieuwe bezoeker" hebt. Véél succes, die zie je nooit meer terug.
dan komt ook nog eens de opzichter langs.
"Wil jij weten wie je bekeken heeft? --> dokken!"

als had eerst graag even oriënterend willen kijken naar wat en wie er op de site zijn, en wie me bekijkt. Maar als je voor eyeballing al meteen een membership moet hebben dan zal de rest meestal ook niet veel zijn.

Maargoed, het getalletje wordt naarmate steeds groter dus uiteindelijk wordt je eens nieuwsgierig. Dus membership.
Van te voren goed gekeken naar waar ik dit eventueel kan stop zetten etc etc etc. (ja hier kun je ook een boek over schrijven want het lijkt wel een declaratie moeten aanvragen.... maar dan omgekeerd.)
Efin... Membershipje... ooh er staan wel een paar leuke vrouwen tussen.
Wat je op dat moment nog niet weet is dat je schip als member zijnde meteen strandt of zinkt.
Wie je bekeken hebben keren nooit terug. als áls ze dat al doen en je stuurt ze een berichtje dan hoor of zie je er ook nooit iets van terug.
Ok, sommigen laten weten dat ze geen interesse hebben.
Je zou bijna denken dat je een antwoord apparaat te pakken hebt.

Op zo'n moment ga je dan toch denken. Wat heb ik nu gedaan?
en ik heb nog steeds geen beter antwoord kunnen bedenken als: zonde zonde zonde.

Voor een man als mij is dit net zo erg als het dagelijks leven.
Er is geen doorkomen aan.

Anoniem beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Mijn review

1

Review:
Zo te lezen veel negatieve reviews over relatieplanet.
Heren, zoeken naar die ene (van de honderden) mooie vrouwen (met behoorlijk eisenpakket kennelijk), maar heren hebben jullie wel er aangedacht wat die dames zelf te bieden hebben?
Kwa inhoud???
Joh de typische dames die iedere keer weer op de foute man vallen, laat ze, die lopen toch iedere keer weer met kopzorgen...of ze ervan leren? Meestal niet.
Het is duidelijk dat de stoer gespierde man en vlotte jongen (met hoge baan, veel geld, groot koophuis) de meeste dames aantrekken.
Of die dames uiteindelijk gelukkig zijn???

Zoals al eerder vermeld is ook mijn ervaring dat op sites met gemeenschappelijke interesses je vaker die leuke dame tegenkomt als op sites als deze...

Mijn specifieke ervaring op sites als deze, ik zet er gewoon een profiel op met foto en wacht gewoon af ipv honderden berichten versturen...mijn profiel is heel duidelijk en uitnodigend voor de dames met dezelfde interesses, niveau etc etc.
Helaas leverde het een aantal berichten op van dames met een leven wat niet bij mij past.

Bestaat er naar mijn mening toch een kans? Tuurlijk! Alleen is die kans niet groot volgens mij en zul je dus regelmatig teleurstellingen ervaren.
Ik zou zeggen, kies liever voor een gratis datingsite of een gemeenschappelijk interesse site. Ben je nooit je geld kwijt.

Sterke punten:
Groot aanbod, mooie site

Zwakke punten:
Mentaliteit

Martin beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Het is wat het is...

10

Review:
Ik was een tijdlang lid en blik daar in grote lijnen positief op terug. Het klopt dat de dames effectief de lakens uitdelen, want zij bepalen of het tot mailcontact of een date komt. Maar is dat bij gewone dates via vrienden of in het uitgaan ook niet zo?

Ik ben zeker geen adonis, maar weet dat ik een vrouw iets te bieden heb. Veel hangt af van het tekstje dat je op je eigen profiel neerpent en het berichtje waarmee je iemand contacteert. Beetje originaliteit mag, zonder de flauwe plezante uit te hangen. Ik denk dat je ook niet te wanhopig mag doen, in de zin van 'ik ben het alleen zijn beu ofzo'. Gewoon spontaan en eenvoudig en je berichtjes zullen wel gelezen worden. Aanvankelijk contacteerde ik ook mensen die al maanden niet meer online geweest zijn, maar dat heeft uiteraard geen zin.

Maar inderdaad, sommige vrouwen verwachten echt dat Mister Perfect zich op een datingsite bevindt en willen geen water bij de wijn doen. Uiteindelijk is dat veel meer hun probleem dan het mijne. Uiteindelijk enkele toffe dates en een kortstondige relatie aan de site overgehouden. Ondertussen iemand op de traditionele manier leren kennen, maar ik vond het een aanrader. Maar stel er wel niet al jouw hoop op, want dat zal je ook uitstralen en de kans op de perfecte match is nu eenmaal immens klein. Wie niet waagt...

Sterke punten:
-Profielen bestaan echt, of ze waarheidsgetrouw zijn moet je uiteraard zelf maar uitpluizen.
-Relatief betaalbaar in vergelijking met andere sites
-Er zitten ook wel 'normale' mensen tussen en dat is niet zo logisch als het lijkt.

Zwakke punten:
-De attitude van sommige vrouwen, maar die zijn het dan ook niet waard om je aan te ergeren.

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet