RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40802

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Onmacht

1

Review:
Dames en heren,

Wij denken allemaal zo geforceerd...
En daar loopt het op stuk.

mannen.. zodra wij kontact hebben denken we direct dat ze van ons zijn... NOT de overwinning is pas als ze verliefd op je is en ze belt je midden in de nacht en ze weet in vredesnaam niet waarom ze dat doet...
Doe en blijf moeite voor haar doen!!

Vrouwen... jullie streven zo n ideaal beeld na, dat jullie de man die jullie zo gelukkig kan maken en echt een prins voor jullie is geen schijn van kans geven.
Jullie vergeten wat het is om verliefd te zijn op de kleine dingen.

En Love the game Liefde is iets wat zo fijn kan zijn..

RelatiePlanet - bagger

7

Review:
Hallo,

De site van relatieplanet is echt bagger, ik weet
niet wat de vrouwen daar zoeken maar in ieder
geval geen man voor de toekomst, Ze spelen allemaal een spelletje, ik heb nog nooit van zulke vreemde vrouwen gezien.
De profielen geven een indruk dat zij een hele berg vrienden hebben, alleen maar van vakanties houden, Met deze vrouwen is duidelijk iets mis, ik weet het zeker
Ik ben een man die graag iemand ontmoet via deze site, maar dat gaat nooit gebeuren. om met vrouwen uit te proberen en te rotzooien is het een zeer goede site meer kan er niet over zeggen.
Ik heb wel gezien dat zij succesverhaelen hebben , maar dat kan kunnen zij ook zelf verzinnen en er een foto van bekenden op zetten, daarom lijkt het allemaal te mooi om waar te zijn.

Sterke punten:
geen, sorry!!!!

Zwakke punten:
Een hele boel, het moet eerst maar eens geloofwaardig over komen, de personen die bijna niet inloggen laten staan.

Robke beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - uitschrijven

2

Review:
Ik wil me nu uitschrijven

RelatiePlanet - NIET DOEN! GEEN LID WORDEN!

19

Review:
Je moet oppassen met deze site. Ze trekken namelijk alles uit de kast om je maar betalend lid te laten worden. Maar als dat eenmaal is gelukt blijft het stil met de reacties.

In de eerste instantie was ik niet-betalend lid, dus geen full-member. Je wordt dan door RP hoog in de ranking lijsten gezet en je komt vaak terug in de 'matches' zodat je relatief veel belangstelling krijgt (hartjes, mailtjes e.d.). Als niet betalend lid kan je dan echter niks, alleen een paar hartjes terugsturen. Erg frustrerend! Dus je krijgt de neiging om terug te willen reageren (het lijken immers vrouwen die serieus in je geinteresseerd lijken te zijn) en wordt dus betalend lid. En je kan vervolgens berichtjes versturen.

Dan blijken de profielen van de vrouwen die interesse in je haden fake te zijn. Ze reageren ALLEMAAL niet meer terug terwijl ze (toen je nog niet-betalend lid was) wel interesse hadden. Ik heb dit onderzocht maar dit blijken fake profielen te zijn, ingezet door RP om mannen over te halen betalend lid te worden.

Dit is niets anders dan een oplichters site.

Er zijn natuurlijk wel profielen van bestaande vrouwen, ook veel knappe vrouwen trouwens, maar de ervaring leert dat je berichtjes blijft sturen en dat er niemand reageert of je ontvangt een afwijzing. De eisen liggen onrealistisch hoog en alleen als je als man zijnde heel aantrekkelijk bent maak je feitelijk een kansje.

Een gewone man heeft hier niets maar dan ook niets te zoeken. Verspil hier je geld niet!

Sterke punten:
- mooie vormgeving site,
- handig manieren voor interactie
- erg veel zoekmogelijkheden
- veel aanbod van mooie vrouwen, maar wat is fake en wat niet...

Zwakke punten:
- weggegooid geld
- eisen onrealistisch hoog
- feitelijk alleen geschikt voor vrouwen

NietDoen beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Matig

2

Review:
Site staat vol met aantrekkelijke vrouwen, die overigens zelden de moeite nemen om op je bericht te reageren. Van de profielomschrijvingen druipt de oppervlakkigheid er in de meeste gevallen af en ze staan vol met clichees. De dames doen er bovendien alles aan om hard to get te spelen (gevoelsmatig leggen ze de lat onrealistisch hoog). Als Jan-modaal ben je dus in vele gevallen kansloos, hoe eerlijk je jezelf ook neerzet.
Het aantal berichten dat ik heb ontvangen is de afgelopen vijf maanden dan ook bescheiden, terwijl ik me nou alles behalve een loser zie.

Reageren op profielen van de vele gratis members heeft totaal geen zin, omdat je dan in je bericht wel gedwongen wordt om meteen je privé mailadres te geven. Dat gaat me voor een eerste contact nog even te ver. Dit omdat zij geen berichten kunnen versturen, behalve de toon-interesse-berichten.

Kortom, leuk als tijdverdrijf, maar verwacht er niet veel van.

Sterke punten:
Overzichtelijk, redelijk betaalbaar, de blokkeer-functie, weinig nepprofielen, die snel worden verwijderd, de minst slechte datingsite die ik heb gezien.

Zwakke punten:
Gratis-members kunnen alleen je profielfoto zien, veel mooie plaatjes maar veelal belachelijke wensen, zoals met zoveel datingsites vrijwel kansloos dat je hier een partner vindt.

Djon beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Laat varen

1

Review:
Laat dating sites toch voor wat het is mannen please !!
Het is zeer slecht voor je ego (kan het zelf weten heb het 3 maanden gedaan)

Heb twee hele mooie vrouwen gehad in mijn leven die ik op een spontane manier heb leren kennen in het echte leven (dat is onze kracht spontaan)
Hier wordt je afgewezen door vrouwen die in het echt geen aandacht krijgen en hier ineens 100 mails per dag krijgen van mannen die meestal niet iets serieus zoeken als je begrijp wat ik bedoel, die vrouwen voelen zich gekwetst en denken dat we allemaal lulletje rozenwater zijn.
en vinden het alleen nog maar leuk voor de aandacht..

Zwakke punten:
kost je nog geld ook, ahahhaha

RelatiePlanet - Sorry!

0

Review:
Nee, helaas is mijn Relatieplanet-avontuur geen succes geworden. Ik heb zeker een aantal leuke dames gezien, en ik heb ze zo leuk mogelijke mailtjes gestuurd, maar reacties bleven uit.

Als ik hier de reacties van andere mannen en vrouwen lees, dan denk ik dat er een hoop ergenissen tussen beide geslachten is ontstaan. Daarom stel ik voor dat we met een kritische blik naar onszelf kijken en excuses aanbieden voor wat we elkaar hebben aangedaan.

Namens alle mannen zou ik graag sorry willen zeggen voor:
- de mannen die liegen op hun profiel, zoals bijvoorbeeld de leeftijd. Te zinloos. Op de eerste date vallen ze door de mand.
- de mannen die hun je-weet-wel achterna lopen. Hier bestaan speciale sites voor.
- de mannen die niet kunnen inzien dat vrouwen die 20 jaar jonger zijn, of een totaal ander karakter hebben, of weet ik veel welke verschillen er bestaan tòch op je hebben gereageerd.
- de mannen die maar blijven reageren op je profiel, al reageer je niet. Tegen beter weten in hopen we dat je ons toch leuk vind. We proberen hiermee aan te geven dat we de 'geen reactie' positief opvatten. Net zoals we positief in het leven staan. Het is dus goed bedoeld, maar de boodschap komt helaas niet over. Mocht je het niet hebben ontdekt, er is een blokkeer-knop.
- De oppervlakkige interesse-berichten die we sturen. Soms hebben we echt geen inspiratie meer voor een origineel op jou toegespitst verhaal met humor en geïnteresseerde vragen over je leven zonder dat we te opdringerig zijn.
- de mannen die zo'n leuk profiel hebben dat je het niet kunt geloven en er niet op reageert. Het kan ook de prins op het witte paard zijn geweest. Ik hoop dat dit niet over mij gaat.

Zo, dat lucht op. Ik heb weer een schoon geweten.

Nu begrijp ik ook wel dat deze problemen niet alleen op Relatieplanet spelen. Ik sta ook op een aantal andere sites ingeschreven, hetzelfde verhaal. Maar het aantal reacties op deze site is wel héél summier.

Sterke punten:
- de blokkeer-knop
- de 'geen interesse'-knop
- dat je kunt zien of een mailtje al is gelezen of niet. Als hierna geen reactie volgt heb je geen 100% duidelijk antwoord, maar het is iets.

Zwakke punten:
Het gebrek aan reacties.

Joost beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - In retrospect

1

Review:
Ik maak al jaren geen gebruik meer van dating sites; heb uiteindelijk mijn vrouw gevonden in het buitenland (geeft te denken over waarom we hier toch zo met dat dating bezig zijn.....). Terugkijkend op de datingsites die ik destijds heb geprobeerd, kwamen be2 en relatieplanet in negatieve zin bijzonder terug in mijn herinneringen. Be2 wegens oplichting met niet uit kunnen schrijven (toen, nu nog?), Relatieplanet heeft mij zelfs ooit gebannen gebaseerd op niets, ik deed gewoon alles netjes; maar een administrator daar met god-dillusies pestte mij als betalende klant weg (ik deed werkelijk niets fout maar had blijkbaar een relatieplanet stagiair of zo tegen de haren in gestreken). En daar zit meteen het probleem; het gaat om emotie, om het vinden van een partner, een levensgebeurtenis, liefde... Dat daar al website-nerds een zegje over mag doen is al zeer bedenkelijk, in mijn ervaring vormt relatieplanet daar een dieptepunt in. Alleen al enkel voor wat ze mij hebben geflikt is verder nog nul euro verdienen aan de Nederlander op zoek naar liefde een rechtvaardig maximum bedrag,

Sterke punten:
Weten ondanks de elitaire arrogante houding steeds weer mensen te binden.... Boeiend hoe dit blijkbaar werkt.

Zwakke punten:
Arrogant, niet professioneel, in feite legale oplichting.

Rudy beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - genuanceerde mening

2

Review:
ik kan de negatieve reacties niet helemaal bijtreden: akkoord er zaten of zitten nep of sluimerende profielen tussen, maar mijn ervaring is dat het gunstig uitsteekt bij alle humbug op dit gebied (Meetic, 50-plus niet te na gesproken...vlgns mij ook ok als je oppast!). Ik werd in de loop van 2004 lid van RP en na enige contacten heb ik toen iemand gevonden. Na 1,5 jaar is die relatie stukgelopen maar niet de schuld van RP. In 2007 vond ik er trouwens de liefde van mijn leven (trouwens wederzijds) we hebben een jaar samengewoond...stukgelopen door mijn eigen stommiteit (we hebben trouwens nog steeds contact). In 2009 ontmoette ik weer iemand: bijna 4 jaar mee samengewoond...weer stukgelopen nu omdat ik het niet meer zag zitten!
Dus ik kan niet zeggen dat RP een slechte site is....wel degelijk zeer valabele contacten...maar de rest moet je natuurlijk zelf doen!

Sterke punten:
Vlot mail verkeer mogelijk.
M.i. eerlijk (ze kunnen ook niet alles controleren natuurlijk)

Zwakke punten:
M.i. geen. Allicht opletten voor nep maar op RP heb ik daar géén ervaring mee....enne ik ben dus niet betaald door RP om dit te posten hoor! (ze mogen me natuurlijk altijd een leuk voorstel doen! haha)

Jan Marten beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - 4 op een rij. Door wie?

2

Review:
Ik zie regelmatig een advertentie in de krant van Relatieplanet.
Dat ze in 2009, 2010, 2011 en 2012 gekozen zijn tot de meest gewaardeerde en populairste datingsite van Nederland.

Door wie dan?
Ik denk door juryleden die zelf nooit op datingsites zitten.

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet