geblokkeerd

Ik kreeg gisteren (12/1) een bericht v RP dat mijn lidmaatschap is geblokkeerd omdat ik niet betaald zou hebben. Ik heb op 1 jan. jl. voor een jaar betaald en zij hebben het ook nog eens bevestigd (Het verschuldigde lidmaatschapsgeld is voldaan, Je Full Membership is thans geactiveerd). Ik kan het ook nog eens staven d.m.v. mijn dagafschrift. Het is v/d zotte, dat er telkens weer wat is. Je staat daar machteloos tegenover. Ik heb er eerder negativiteit over RP vernomen maar aangezien ik zelf daarvoor geen slechte ervaring had, valt het mij nu wel erg tegen. En die Captcha, daar word je ook zo ziek van, welke idioot heeft dat nu uitgevonden, dat je een getal of letters moet overtypen, tjonge, jonge. Ze krijgen van mij een dikke onvoldoende. Hopelijk zien ze spoedig in dat ze fout bezig zijn.

Sterke punten
De goede moeten natuurlijk niet onder de slechte lijden. Er zullen best wel goede tussen zitten.

Zwakke punten
Volgens mij zitten ze daar te slapen of slap geouwehoer onderling.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

dag allemaal , ik sta onder de nickname ,vrolijk, uit noord holland. 38 jr , oa in een colbertje op de foto . ik roep op om mij te bellen , waarom ? om de doodeenvoudige reden dat we rp kunnen aanklagen , met z,n allen sta je nl veel sterker . ik lees veel klachten, de klachten die ik heb kan ik oa een boek over schrijven . heb mijn profiel vaak veranderd, het helpt vrijwel niets en dan druk ik mezelf nog zacht uit . m,n mob is 06 41325547 . nogmaals, ik maak geen geintje , ik ben serieus , want iedereen schrijft hier zijn klachten op maar er gebeurt verder niets mee . samen staan we veel sterker , zelfs tegen rp . julllie willen toch vaak een goed voornemen laten uitkomen ? kom op dan !

Je mag me ook een smsje sturen dan neem ik zsm contakt met je op

@ Marcel,

Wat zijn jouw klachten dan? Ik lees dat je vaak je profiel hebt gewijzigd en zoals jezelf zegt helpt dat niks, maar wat heeft RP hiermee te maken?

Weet niet hoe de site na de facelift werkt, ben namelijk geen lid meer. Maar in de tijd dat ik erop stond waren de diensten zeker niet verkeerd. Misschien was de prijs aan iets te hoge kant voor een zeer klein stukje server dat je gebruikt, maar de rest ligt toch aan de mensen zelf wat je ermee doet.

Kan je niet inloggen of ligt RP er telkens uit mag je best en terecht wel even klagen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden