RelatiePlanet - 871 Reviews

Last updated: 8 mei 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 871 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39860

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 871

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (870):

RelatiePlanet - De vrouwen van RP zijn een stelletjes amateurs.

4

Review:

Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op RP staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet. Internet daten was denkt ik zo makkelijk terwijl het allemaal een test was.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten:
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten:
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

mohabout beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De beste

5

Review:
RP was de beste tot nu toe. Hier kreeg ik tenminste wel regelmatig standaard afwijzingen en af en toe een berichtje terug, niet dat er echt interesse voor me was. Hier ook veel berichten geschreven maar zelden iets terug, dat is weer precies hetzelfde als bij de andere. Het kan zijn dat ik juist berichten stuurde naar dames die gratis lid waren die niets terug konden schrijven, dan kan je lang op een bericht terug wachten. RP, graag aangeven wanneer iemand gratis lid is of al een maand niet ingelogd is geweest. De mogelijkheid om in het zoekfiiter aan te geven dat je enkel betalende leden zoekt zal er wel niet komen, dan krijg je door enkele andere wensen erbij maar een paar of misschien wel helemaal geen hits. De datingsites willen juist dat je heel veel hits krijgt om te laten zien dat ze veel leden hebben al klopt er van die hits geen hout van. Als je twee weken lang niet inlogt ben je niet serieus of je hebt op het moment iemand. Om te weten of iemand gratis lid is bespaart mannen een hoop moeite met het schrijven van nutteloze e-mails omdat de dames toch niet in staat zijn te antwoorden. Op geen enkele datingsite bestaat de mogelijkheid dat bij het zoeken wordt gekeken of je bij de ander wel binnen de gewenste leeftijd valt zodat je het profiel moet openen om dan pas te ontdekken dat je er buiten valt. RP geeft geen gewenste leeftijd, dat moet in het profiel vermeld worden, dus ook geen mogelijkheid e-mails te blokkeren van iemand die buiten de gewenste leeftijd valt. Gratis leden worden wel eens aangezien voor fakeprofielen maar dit hoeft niet zo te zijn. Op deze website kan je als gratis lid in ieder geval wel e-mails ontvangen wat op Lexa niet zo is. Lexa geeft aan dat er een bericht is maar om het te lezen moet je betalen. Een scammer breekt wel eens in maar die wordt wel weer verwijderd. Ik heb de indruk dat er wel eens door inbrekers e-mailadressen worden gestolen om iemand rechtstreeks een scambericht te sturen. Hoe komen ze anders aan mijn e-mailadres en weten ze dat ik een vrouw zoek? Berichten op deze website worden echt wel door de datingsites gelezen maar ze doen er niets aan. Ze doen of hun neus bloed en blijven op dezelfde voet doorgaan. Niet klantvriendelijk omdat het om geld gaat.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen vermelding of iemand betalend lid is zodat je moeite kan nemen een email te sturen.

RelatiePlanet - Was perfect

1

Review:
Door RelatiePlanet kreeg ik een relatie. Wij trouwden en kregen een dochter.
Maar nu na de scheiding wilde ik weer eens na RP gaan.
Heb me ingeschreven als betaald lif.
Maar de site is veranderd. Minder profielen op de site, en minder overzicht dan vroeger.
RelastiePlanet is en blijft toch een zeer goede dating site.
Ondanks de vele negatieve berichten.
Als betaald lid heb je meer rechten, en zie je ook meer.
Maar de site was jaren geleden DE SITE . Helaas loopt het leden aantal terug.
Bij problemen kun je altijd rechstreeks bellen, en proberen ze je probleem op te lossen.
Al met al blijft RP een ZEER GOEDE site, ondanks de andere neg. berichten.

Ralf.

Sterke punten:
Veel zoek functies die andere sites niet hebben.
Als betaald lid kun je o.a zien wie betaald lid is, laatste keer ingelogd, wie momenteel online is.
En je hebt een goede zoek functie als betaald lid.

De meeste negatieve reacties komen denk ik van leden die geen betaald lid zijn.

Ralf. ==> Het is in ieder geval beter dan; Lexa,Pepper. Want dat zijn nu echt shit dating sites. Ook als betalend lid.

Zwakke punten:
Vul zelf maar in.

Ralf beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - achterhaald door Tinder

8

Review:
Na een poos weggeweest nam ik eens een kijkje bij relatieplanet (RP). Tot mijn verrassing kreeg ik een 3 daagse 'full-membership' cadeau, hetgeen overigens ruim voldoende bleek te zijn om kennis te nemen van de vrouwelijke members.

Het aantal leden is namelijk sterk achteruit gegaan. In een radius van 50km rond Utrecht zijn er tussen 36 en 43 jaar ongeveer 130 profielen. Hiervan zijn er slechts 19 die net als ik een WO diploma hebben. Uit eerder onderzoek blijkt slechts 40% een betaald lidmaatschap te hebben. Tel maar uit. Kwantitatief gezien stelt de site dus weinig meer voor. Het enorme aantal inschrijvingen dat de redactie presenteert op de homepage ontstaat door creatief boekhouden en staat in geen enkele verhouding met het aantal actieve leden dat zich nu op de site bevindt. In die zin is er sprake van bedrog.

De kwaliteit van de profielen is niet te best. Ik zag nauwelijks profielen die met enige originaliteit waren geschreven. Dit maakt het lastig om een origineel bericht te sturen, omdat er weinig (origineels) is om op aan te haken. Men heeft het vooral over het maken van verre reizen (of de reeds gemaakte verre reizen), een wijntje drinken op het terras; men wil vermaakt worden door een man met humor. Ook veel vrouwen met wensenlijstjes. Wanneer je als man de profielen zo doorleest slaat de verveling en ook de irritatie snel toe. Zo schreef ik een vrouw met een behoorlijke wensenlijst dat ze nog even geduld moest hebben eer het weer 5 december was. Ik weet het, het is kinderachtig en fout, maar dit is wat men los maakt bij mij. Ik heb ook wel een aardig berichtje gestuurd, welke wel door de vrouw gelezen was maar waarop geen enkele reactie volgde, dus ook geen standaard afwijzing. Overbodig om te zeggen dat er (behoudens degene die ik een plagerig berichtje stuurde met betrekking tot hun suffe profiel) geen profielbezoekers waren en ook geen berichten. Op ematching kreeg ik wel reacties.

Ik swipe dus vrolijk verder op de gratis app Tinder. Het aantal leuke vrouwen op Tinder is vele malen groter dan op RP. Ik krijg daar ook meer aandacht dan op de betaalde site RP.
RP biedt dus geen enkele meerwaarde boven de graties app Tinder

Sterke punten:
een 3-daags gratis full membership is ruim voldoende om het zeer beperkte aanbod te oordelen

Als je even niets te doen hebt kan het heel amusant zijn om de schrijfsters van die arrogante profielteksten te plagen met je ongezouten mening

Zwakke punten:
zowel kwantitatief als kwalitatief volledig achterhaal door Tinder

mmmm beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Bagger tot en met

1

Review:
ik heb RP getest.
Ik heb al 4 nep profielen gevonden die van relatieplanet afkomstig zijn in regio Gelderland. Dus je chat met dames die medewerkers zijn van RP. Dat heet veilig daten, haha. Hoe verzinnen ze 't. Je kan net zoveel nepprofielen aanmaken als je wilt. Zelfs 10 lukt makkelijk. Waarom hebben ze dan certificaat veilig daten? Allemaal wasse neus, geloof Hans nu maar...

Sterke punten:
Je kan net zoveel accounts aanmaken als je wilt.
Dat heet veilig daten

Zwakke punten:
Knap van RP dat ze randdebielen erin laten trappen in de shit

Hans, de r beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - fake

7

Review:
De site zelf is wel fijn, je kan goed zoeken op personen. Maar ontmoet je een leuke meid dan zal dit vaak gewoon een medewerker zijn.
Ik kreeg namelijk 3 dagen een proefaccount. De laatste dag heb ik iemand gesproken, die bijna nooit reageerde maar toch wel interesse had.
Ik had gezegd wil je vaker kletsen zoek me maar op op facebook. De gegevens die ik gaf konden niet missen.
De volgende dag krijg je een bericht. Blabla en IK HEB JE EEN VRIENDSCHAPS verzoek gestuurd. echt niet dus.
En als ik nu een echt bericht wil sturen, zal ik toch eerst lid moeten worden.
Dit doen ze dus erg slim, maar het is daadwerkelijk te zielig voor woorden.

NOOIT EEN ACCOUNT NEMEN DUS!

Sterke punten:
overzichtelijk

Zwakke punten:
oplichterij

mart beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De rollen omgedraait?

7

Review:
Na het lezen van vele datingprofielen en het spreken van deze type dames. Waar ik vaak om heb moeten lachen, omdat het bijna een comedy show is. Niet allemaal natuurlijk. Ga ik er eens een humorvolle review over geven. Stel je voor mannen hadden dezelfde eisen x). Dan zou het er zo uit zien.

Man zoekt vrouw:

Ik heb geen heel eisenpakket, maar.....
- Je moet een dik eigen huis hebben.
- Je moet een eigen auto hebben [liefst een Porsche als het effe kan].
- Je moet uitzien als een fotomodel.
-Je moet een afgetrained lichaam hebben.
-Je moet minimaal 1 keer per jaar op vakantie gaan [liefst 2 keer].
-Je moet een zwaar betaalde baan hebben.
-Je moet ook van uiteten houden, dit regelmatig doen en ook voor me betalen natuurlijk.
-Je moet 10 cm groter zijn als mij.
-Je moet me mee uitnemen wat jij ook betaald natuurlijk.
-Ergens een wijntje drinken vind ik ook fijn [en betalen].
-Je moet me meenemen leuke dingen doen.
-Ook moet je me ringen, kettingen, armbanden, horloges, oorbellen kopen.
-Je moet humor hebben.
-Spontaan zijn.
-Intelligent zijn.
-Een goede prater.
-Lief zijn [maar niet te lief].
-De chemie moet onze eerste ontmoeting er af vliegen. Tot het weer afgelopen is en ik je zie voor wat je bent dan zoek ik een nieuwe, want ik ben een chemie junkie.
-Durf geen fouten te maken op onze eerste date.
-Mijn vrienden moeten je ook goedkeuren, want ik heb geen eigen mening en luister altijd naar wat hun zeggen wat ik moet doen.
-Je moet je contant mijn problemen en onzekerheden kunnen aanhoren.
-Ik wil minimaal 1 keer per week bloemen.
-Cadeau's kopen om me tevreden te houden.
-Je moet een beest in bed zijn, maar alleen als ik wil en niet jij.
-Dan ga ik regelmatig shoppen wat ik leuk vind is als jij meegaat en dit betaald.
-Je moet me ook meenemen op dagtripjes.
-Durf me ook niet teveel tegen te spreken want voor jou 10 anderen.
-Je moet je eigen hobbies hebben alhoewel ik er geen heb.
-Je moet me dagelijks vertellen hoe mooi ik ben en dat je van me houdt.
-Je moet kunnen koken want dat kan ik ook niet.
-De tuin onderhouden.
-Je moet mijn 8 vrouwelijke vriendinen ook accepteren. Ook als ze over de vloer komen als jij weg bent, maar ik vindt het niet leuk als jij mannelijke vrienden hebt.
-Ik hou van schoenen dus koop me maar 2 keer per maand nieuwe.
-Je moet ook de perfecte kop haar hebben.
-Als je kleur ogen of haarkleur me niet bevallen. Kunnen we nog zo'n goede klik hebben, maar dan ben je afgeschreven.
-Als het effe kan ook een sixpack en zonnebank Johny bruin. Ook in de winter.
-Je draagt designer kleding.
-Je moet ook met alle zware spullen schouwen.
-Klusjes in het huis moet je trouwens ook doen.
-Ik bepaal trouwens wanneer we kinderen krijgen. Niet jij of wij samen.
-Je moet status hebben, want ik kick op vrouwen die status hebben.
-Zelfverzekerd zijn in alle gevallen.
-Ik ga ook regelmatig naar een beauty salon, dus geef me daar maar geld voor, want ik doe het voor jou.
-Je moet al mijn drankjes betalen.
-Ik heb reglmatig migraine dus durf me niet lastig te vallen dan en accepteer al mijn kuren maar.
-Als je iets doet wat me niet bevalt slaap je op de bank.
-Als we ooit gaan scheiden pak ik de helft van je bezit af. Ook al is dat allemaal door jou gekocht.
-Je moet ook kunnen dansen.
-Ik draag altijd een rok, want dat is mannelijk. Dus durf niet te zeggen dat ik me meer mannelijk moet kleden. Jij seksist.
-Je moet me ook beschermen tegen alles waar ik ruzie mee maak.

Als mannen zo dachten. Ik denk dat het niet goed zou komen tussen man en vrouw dan x). Vrouwen die zo redeneren zullen zowiezo de verkeerde man aantrekken. Denk ze echt dat als zo'n man echt zou bestaan. Hij voor hun zou kiezen? Hij zal ze hoogstens gebruiken. Ik hoop in iedergeval dat jullie er nog om hebben kunnen lachen net als mij. P.s: dames die niet zo zijn. Voel je a.u.b niet aangesproken. Jullie zijn prachtig en dank God dat jullie er ook nog zijn.


RelatiePlanet - Oude foto's !

0

Review:
De meeste mannen laten jou alleen hun oude foto' s zien, vooral Tobias (52) !!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

rp beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Saai, nep, dode site, nep vrouwen

2

Review:
Tja, gebruik gemaakt van drie dagen gratis, maar na een dag al uitgekeken daar.
Meteen gebruik gemaakt van de site en vele vrouwen aangeschreven, waarvan er maar een heeft gereageerd met een afwijzing.
Vele vrouwen waar de hapjes, drankjes, verre reizen, wijntjes je om de oren vliegen en eisen stellen waarbij je als man nooit aan kan voldoen.
Die met 2-3 of meer kinderen zitten en dan de jackpot zoeken.
Ben zelf niet slecht uitziend maar geen enkele reactie of profiel bezoeken.
Als je kijkt op online zijn dat er steeds maar een stuk of drie.
Waardeloos en was vroeger toch een stuk gezelliger.

Je moet hier miljonair zijn of Brat Pitt wil je iemand om te chatten krijgen.

Sterke punten:
De uitlogknop
De verwijder profiel knop.
De verwijder je foto knop.

Zwakke punten:
Wat kan je zelf bedenken?
Precies doe dat maar in tienvoud.

Ach ja beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - BLA BLA BLA

0

Review:
Relatieplaneet.nl kan dan wel de grootste zijn in de Benelux maar dit zegt niks over de site zelf het zegt alleen dat de zijn ontzettend chaotisch is duizenden mensen doormekaar heen en daar moet jij dan de ware tussen uit zien te plukken haha . Nee dit is zeker geen aanrader ik heb er een profiel gehad maar na een week al genoeg van gehad ik heb 3 berichtjes gekregen van vrouwen boven de 35 (ik ben zelf 23) en die dan allemaal zeggen hey leuk profiel zin om te chatten ? (dit is een automatisch bericht!!) Het is allemaal wederom een nep site en ze scannen ook niet goed op profiel fotos want ik heb blote borsten gezien en behaarde piemels .. Lkr dan . Nee geen aanrader mensen.

Sterke punten:
Veel mensen tientallen duizenden .

Zwakke punten:
Slechte website niet gebruiksvriendelijk
chaotisch iedereen doormekaar
veel nep profielen weer.

cijfer: 2/10

Gekkerd beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet