RelatiePlanet - 866 Reviews

Last updated: 16 januari 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 866 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39232

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 866

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (865):

RelatiePlanet - fake

7

Review:
De site zelf is wel fijn, je kan goed zoeken op personen. Maar ontmoet je een leuke meid dan zal dit vaak gewoon een medewerker zijn.
Ik kreeg namelijk 3 dagen een proefaccount. De laatste dag heb ik iemand gesproken, die bijna nooit reageerde maar toch wel interesse had.
Ik had gezegd wil je vaker kletsen zoek me maar op op facebook. De gegevens die ik gaf konden niet missen.
De volgende dag krijg je een bericht. Blabla en IK HEB JE EEN VRIENDSCHAPS verzoek gestuurd. echt niet dus.
En als ik nu een echt bericht wil sturen, zal ik toch eerst lid moeten worden.
Dit doen ze dus erg slim, maar het is daadwerkelijk te zielig voor woorden.

NOOIT EEN ACCOUNT NEMEN DUS!

Sterke punten:
overzichtelijk

Zwakke punten:
oplichterij

mart beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - De rollen omgedraait?

7

Review:
Na het lezen van vele datingprofielen en het spreken van deze type dames. Waar ik vaak om heb moeten lachen, omdat het bijna een comedy show is. Niet allemaal natuurlijk. Ga ik er eens een humorvolle review over geven. Stel je voor mannen hadden dezelfde eisen x). Dan zou het er zo uit zien.

Man zoekt vrouw:

Ik heb geen heel eisenpakket, maar.....
- Je moet een dik eigen huis hebben.
- Je moet een eigen auto hebben [liefst een Porsche als het effe kan].
- Je moet uitzien als een fotomodel.
-Je moet een afgetrained lichaam hebben.
-Je moet minimaal 1 keer per jaar op vakantie gaan [liefst 2 keer].
-Je moet een zwaar betaalde baan hebben.
-Je moet ook van uiteten houden, dit regelmatig doen en ook voor me betalen natuurlijk.
-Je moet 10 cm groter zijn als mij.
-Je moet me mee uitnemen wat jij ook betaald natuurlijk.
-Ergens een wijntje drinken vind ik ook fijn [en betalen].
-Je moet me meenemen leuke dingen doen.
-Ook moet je me ringen, kettingen, armbanden, horloges, oorbellen kopen.
-Je moet humor hebben.
-Spontaan zijn.
-Intelligent zijn.
-Een goede prater.
-Lief zijn [maar niet te lief].
-De chemie moet onze eerste ontmoeting er af vliegen. Tot het weer afgelopen is en ik je zie voor wat je bent dan zoek ik een nieuwe, want ik ben een chemie junkie.
-Durf geen fouten te maken op onze eerste date.
-Mijn vrienden moeten je ook goedkeuren, want ik heb geen eigen mening en luister altijd naar wat hun zeggen wat ik moet doen.
-Je moet je contant mijn problemen en onzekerheden kunnen aanhoren.
-Ik wil minimaal 1 keer per week bloemen.
-Cadeau's kopen om me tevreden te houden.
-Je moet een beest in bed zijn, maar alleen als ik wil en niet jij.
-Dan ga ik regelmatig shoppen wat ik leuk vind is als jij meegaat en dit betaald.
-Je moet me ook meenemen op dagtripjes.
-Durf me ook niet teveel tegen te spreken want voor jou 10 anderen.
-Je moet je eigen hobbies hebben alhoewel ik er geen heb.
-Je moet me dagelijks vertellen hoe mooi ik ben en dat je van me houdt.
-Je moet kunnen koken want dat kan ik ook niet.
-De tuin onderhouden.
-Je moet mijn 8 vrouwelijke vriendinen ook accepteren. Ook als ze over de vloer komen als jij weg bent, maar ik vindt het niet leuk als jij mannelijke vrienden hebt.
-Ik hou van schoenen dus koop me maar 2 keer per maand nieuwe.
-Je moet ook de perfecte kop haar hebben.
-Als je kleur ogen of haarkleur me niet bevallen. Kunnen we nog zo'n goede klik hebben, maar dan ben je afgeschreven.
-Als het effe kan ook een sixpack en zonnebank Johny bruin. Ook in de winter.
-Je draagt designer kleding.
-Je moet ook met alle zware spullen schouwen.
-Klusjes in het huis moet je trouwens ook doen.
-Ik bepaal trouwens wanneer we kinderen krijgen. Niet jij of wij samen.
-Je moet status hebben, want ik kick op vrouwen die status hebben.
-Zelfverzekerd zijn in alle gevallen.
-Ik ga ook regelmatig naar een beauty salon, dus geef me daar maar geld voor, want ik doe het voor jou.
-Je moet al mijn drankjes betalen.
-Ik heb reglmatig migraine dus durf me niet lastig te vallen dan en accepteer al mijn kuren maar.
-Als je iets doet wat me niet bevalt slaap je op de bank.
-Als we ooit gaan scheiden pak ik de helft van je bezit af. Ook al is dat allemaal door jou gekocht.
-Je moet ook kunnen dansen.
-Ik draag altijd een rok, want dat is mannelijk. Dus durf niet te zeggen dat ik me meer mannelijk moet kleden. Jij seksist.
-Je moet me ook beschermen tegen alles waar ik ruzie mee maak.

Als mannen zo dachten. Ik denk dat het niet goed zou komen tussen man en vrouw dan x). Vrouwen die zo redeneren zullen zowiezo de verkeerde man aantrekken. Denk ze echt dat als zo'n man echt zou bestaan. Hij voor hun zou kiezen? Hij zal ze hoogstens gebruiken. Ik hoop in iedergeval dat jullie er nog om hebben kunnen lachen net als mij. P.s: dames die niet zo zijn. Voel je a.u.b niet aangesproken. Jullie zijn prachtig en dank God dat jullie er ook nog zijn.


RelatiePlanet - Oude foto's !

0

Review:
De meeste mannen laten jou alleen hun oude foto' s zien, vooral Tobias (52) !!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

rp beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Saai, nep, dode site, nep vrouwen

2

Review:
Tja, gebruik gemaakt van drie dagen gratis, maar na een dag al uitgekeken daar.
Meteen gebruik gemaakt van de site en vele vrouwen aangeschreven, waarvan er maar een heeft gereageerd met een afwijzing.
Vele vrouwen waar de hapjes, drankjes, verre reizen, wijntjes je om de oren vliegen en eisen stellen waarbij je als man nooit aan kan voldoen.
Die met 2-3 of meer kinderen zitten en dan de jackpot zoeken.
Ben zelf niet slecht uitziend maar geen enkele reactie of profiel bezoeken.
Als je kijkt op online zijn dat er steeds maar een stuk of drie.
Waardeloos en was vroeger toch een stuk gezelliger.

Je moet hier miljonair zijn of Brat Pitt wil je iemand om te chatten krijgen.

Sterke punten:
De uitlogknop
De verwijder profiel knop.
De verwijder je foto knop.

Zwakke punten:
Wat kan je zelf bedenken?
Precies doe dat maar in tienvoud.

Ach ja beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - BLA BLA BLA

0

Review:
Relatieplaneet.nl kan dan wel de grootste zijn in de Benelux maar dit zegt niks over de site zelf het zegt alleen dat de zijn ontzettend chaotisch is duizenden mensen doormekaar heen en daar moet jij dan de ware tussen uit zien te plukken haha . Nee dit is zeker geen aanrader ik heb er een profiel gehad maar na een week al genoeg van gehad ik heb 3 berichtjes gekregen van vrouwen boven de 35 (ik ben zelf 23) en die dan allemaal zeggen hey leuk profiel zin om te chatten ? (dit is een automatisch bericht!!) Het is allemaal wederom een nep site en ze scannen ook niet goed op profiel fotos want ik heb blote borsten gezien en behaarde piemels .. Lkr dan . Nee geen aanrader mensen.

Sterke punten:
Veel mensen tientallen duizenden .

Zwakke punten:
Slechte website niet gebruiksvriendelijk
chaotisch iedereen doormekaar
veel nep profielen weer.

cijfer: 2/10

Gekkerd beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - okee, maar niet super

0

Review:
Relatieplanet is zeker één van de betere sites in zijn soort, maar dat zegt niet zo veel want de meeste zijn hopeloos. Wat ik bijvoorbeeld niet begrijp is dat er geen enkele site is waar je op afstand kan zoeken. Op Marktplaats kan dat prima, als ik een tweedehands fiets zoek binnen 30 km, geen probleem. Maar als ik een vriendin zoek binnen een willekeurige afstand (die ik, als ik er een vind, veel vaker zal moeten rijden dan voor een fiets!) dan is RP ongeveer de enige site die iets soortgelijks biedt... lijkt het. In werkelijkheid geeft de zoekfunctie, die je kan kiezen voor 10, 25, 50 km, alleen aan welke BETALENDE leden binnen die afstand vallen! Ik snap best dat ze betalende leden méér service willen bieden dan gratis leden... maar IK ben betalend lid en ik heb geen interesse in alleen de betalende dames te zien te krijgen.
Dat is mijn grootste bezwaar tegen RP: ze lijken een erg goede service te bieden met dat afstand filter, maar dat lijkt maar zo.
Een ander bezwaar is, dat er heeeel erg veel leden zijn die langer dan 6 maanden niet online geweest zijn. Nog meegenomen dat je dat wél aan het profiel kan zien, maar beter zou zijn als ze na pakweg twee maanden gewoon opgeschoond werden. Toch?
Tot slot: wat is dat toch met dating sites dat ze allemaal denken dat wij (de klanten) op provincie zouden willen filteren? Ik woon in Hilversum en ben absoluut niet geïnteresseerd in iemand van boven Amsterdam. Kijk eens hoe Marktplaats dat doet...

Sterke punten:
Redelijke filtermogelijkheden. Foto's zijn goed te bekijken.
Wie dat wil kan zijn woonplaats in zijn profiel zetten (en wie dat niet wil die snapt iets niet denk ik...)

Zwakke punten:
Filteren op afstand werkt alleen voor betalende leden, en (erger) laat alleen betalende leden zien!

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Erg teleurstellend.

1

Review:
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden lid geweest van Relatieplanet en heb toen een leuke partner leren kennen. Ook al is die relatie nu wel over :-)
Heb mij voor kort ingeschreven op Relatieplanet en begrijp niet wat de met de ooit zo leuke site hebben gedaan? Het is helemaal niet meer leuk o erop te kijken want vind de site niet meer gebruiksvriendelijk. Eerder was de vormgeving vrolijk en fris en vooral duidelijk met een berichten inbox en outbox maar nu staan alle berichten door elkaar heen. Midde op het startscherm steeds de reclames van Relatieplanet. Kortom helemaal niet plezierig. Ben natuurlijk gelijk helemaal vol lid geworden maar om heel eerlijk te zeggen heb ik daar spijt van. Tevens vind ik het aanbod heel erg beperkt, weet niet hoe Relatieplanet aan al hun grote getallen komt qua leden maar ik geloof dat dit geen actieve leden zijn en zeker geen betalende leden. Wanneer iedereen zicht zomaar even gratis kan inschrijven is het geen kunst om grote cijfers te halen maar betekent dit dan ook een meerwaarde voor de serieuze mensen die lid zijn?
Ik adviseer bij deze je geld in het water te gooien, scheelt tijd en dan hoor je tenminste nog een plons voor je geld :-)

Sterke punten:
Ik heb hier nu even over nagedacht maar kan echt niets bedenken. Misschien omdat het ook niet makkelijk is om uit te blinken voor een site. Wel raad ik Relatieplanet aan om iets minder hoog van de toren te blazen over hun kwaliteit.

Zwakke punten:
Om heel eerlijk te zijn heeft Relatieplanet geen meerwaarde ten opzichte van een gratis site. Ik denk dat ik vanaf nu niet meer ga betalen omdat er genoeg aanbod van is.

Richard beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Fake of hebben alle vrouwen na een paar dagen een

2

Review:
Ik ben een paar keer lid geworden van relatieplanet en wat mij opvalt is dat vrouwen het denk ik als tijdverdrijf doen of inkomsten krijgen van relatieplanet om op de site te staan en mannen te daten en wel om de volgende redenen:

1- Soms krijg je een email adres van ze of mobiele nummer maar na een paar dagen zeggen ze dat ze een date hebben gehad en de ware hebben gevonden,wat heel bijzonder is is dat je ze dan dagelijks online ziet.
2- Je krijgt email adres en soms nummer en na een paar dagen zeggen ze teveel van hun oude liefde te houden en derhalve dus contact willen verbreken.
3-Vaak als je ze op de site een bericht stuurt dan hoor je helemaal niks van ze terwijl ze online zijn.
4- Je hebt mazzel en je hebt een date,betaalt het etentje en na het etentje vinden ze het klikken enz,eenmaal thuis klikt het niet meer of willen ze terug naar hun oude liefde.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Het is net als de 0900 nummers haha,fysieke afspraken of relaties niet mogelijk,maar ondertussen kost het een hoop geld.

Wie of wie heeft dit soort dingen ook met relatieplanet meegemaakt?

Lassen beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Veel aandachtszoekers en oppervlakkige stoerdoener

1

Review:
Stappen met vriendinnen, backpacken, opscheppen over tatoeages, motorrijden, festivals, weekendjes weg met vriendinnen en nog veel meer oppervlakkigheid en stoerdoenerij. Stoer doen is mannelijk. En ik zoek geen man, maar een vrouw.

Helaas tref ik op relatieplanet veel vrouwen die alleen maar op zoek zijn naar aandacht. En die zichzelf presenteren met dingen waar de meeste mannen van walgen. Wat heb je immers als man aan een vrouw die met vriendinnen in de kroeg hangt terwijl jij op haar kinderen mag passen? Of een vrouw die klaagt over geldgebrek maar ondertussen haar lichaam heeft laten inkleuren met tatoeages die een vermogen hebben gekost?

Waar je een lieve, gewone vrouw kan vinden weet ik niet. Op relatieplanet is die kans helaas erg klein.

Sterke punten:
prima website met goede zoekmogelijkheden en veel ruimte om jezelf te beschrijven.

Zwakke punten:
helaas een matig aanbod aan vrouwen die daadwerkelijk een man willen.

Rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Oppassen !

1

Review:
Dames, goed oppassen voor de persoon met profielnr. NL 86490349.
Echt goed oppassen!!!

Sterke punten:
n.v.t

Zwakke punten:
n.v.t

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet