RelatiePlanet - 871 Reviews

Last updated: 8 mei 2018
RelatiePlanet Logo

17.8% aanbevolen, 871 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 39860

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 871

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 050 - 501 8080 (lokaal tarief).

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (870):

RelatiePlanet - okee, maar niet super

0

Review:
Relatieplanet is zeker één van de betere sites in zijn soort, maar dat zegt niet zo veel want de meeste zijn hopeloos. Wat ik bijvoorbeeld niet begrijp is dat er geen enkele site is waar je op afstand kan zoeken. Op Marktplaats kan dat prima, als ik een tweedehands fiets zoek binnen 30 km, geen probleem. Maar als ik een vriendin zoek binnen een willekeurige afstand (die ik, als ik er een vind, veel vaker zal moeten rijden dan voor een fiets!) dan is RP ongeveer de enige site die iets soortgelijks biedt... lijkt het. In werkelijkheid geeft de zoekfunctie, die je kan kiezen voor 10, 25, 50 km, alleen aan welke BETALENDE leden binnen die afstand vallen! Ik snap best dat ze betalende leden méér service willen bieden dan gratis leden... maar IK ben betalend lid en ik heb geen interesse in alleen de betalende dames te zien te krijgen.
Dat is mijn grootste bezwaar tegen RP: ze lijken een erg goede service te bieden met dat afstand filter, maar dat lijkt maar zo.
Een ander bezwaar is, dat er heeeel erg veel leden zijn die langer dan 6 maanden niet online geweest zijn. Nog meegenomen dat je dat wél aan het profiel kan zien, maar beter zou zijn als ze na pakweg twee maanden gewoon opgeschoond werden. Toch?
Tot slot: wat is dat toch met dating sites dat ze allemaal denken dat wij (de klanten) op provincie zouden willen filteren? Ik woon in Hilversum en ben absoluut niet geïnteresseerd in iemand van boven Amsterdam. Kijk eens hoe Marktplaats dat doet...

Sterke punten:
Redelijke filtermogelijkheden. Foto's zijn goed te bekijken.
Wie dat wil kan zijn woonplaats in zijn profiel zetten (en wie dat niet wil die snapt iets niet denk ik...)

Zwakke punten:
Filteren op afstand werkt alleen voor betalende leden, en (erger) laat alleen betalende leden zien!

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Erg teleurstellend.

1

Review:
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden lid geweest van Relatieplanet en heb toen een leuke partner leren kennen. Ook al is die relatie nu wel over :-)
Heb mij voor kort ingeschreven op Relatieplanet en begrijp niet wat de met de ooit zo leuke site hebben gedaan? Het is helemaal niet meer leuk o erop te kijken want vind de site niet meer gebruiksvriendelijk. Eerder was de vormgeving vrolijk en fris en vooral duidelijk met een berichten inbox en outbox maar nu staan alle berichten door elkaar heen. Midde op het startscherm steeds de reclames van Relatieplanet. Kortom helemaal niet plezierig. Ben natuurlijk gelijk helemaal vol lid geworden maar om heel eerlijk te zeggen heb ik daar spijt van. Tevens vind ik het aanbod heel erg beperkt, weet niet hoe Relatieplanet aan al hun grote getallen komt qua leden maar ik geloof dat dit geen actieve leden zijn en zeker geen betalende leden. Wanneer iedereen zicht zomaar even gratis kan inschrijven is het geen kunst om grote cijfers te halen maar betekent dit dan ook een meerwaarde voor de serieuze mensen die lid zijn?
Ik adviseer bij deze je geld in het water te gooien, scheelt tijd en dan hoor je tenminste nog een plons voor je geld :-)

Sterke punten:
Ik heb hier nu even over nagedacht maar kan echt niets bedenken. Misschien omdat het ook niet makkelijk is om uit te blinken voor een site. Wel raad ik Relatieplanet aan om iets minder hoog van de toren te blazen over hun kwaliteit.

Zwakke punten:
Om heel eerlijk te zijn heeft Relatieplanet geen meerwaarde ten opzichte van een gratis site. Ik denk dat ik vanaf nu niet meer ga betalen omdat er genoeg aanbod van is.

Richard beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Fake of hebben alle vrouwen na een paar dagen een

2

Review:
Ik ben een paar keer lid geworden van relatieplanet en wat mij opvalt is dat vrouwen het denk ik als tijdverdrijf doen of inkomsten krijgen van relatieplanet om op de site te staan en mannen te daten en wel om de volgende redenen:

1- Soms krijg je een email adres van ze of mobiele nummer maar na een paar dagen zeggen ze dat ze een date hebben gehad en de ware hebben gevonden,wat heel bijzonder is is dat je ze dan dagelijks online ziet.
2- Je krijgt email adres en soms nummer en na een paar dagen zeggen ze teveel van hun oude liefde te houden en derhalve dus contact willen verbreken.
3-Vaak als je ze op de site een bericht stuurt dan hoor je helemaal niks van ze terwijl ze online zijn.
4- Je hebt mazzel en je hebt een date,betaalt het etentje en na het etentje vinden ze het klikken enz,eenmaal thuis klikt het niet meer of willen ze terug naar hun oude liefde.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Het is net als de 0900 nummers haha,fysieke afspraken of relaties niet mogelijk,maar ondertussen kost het een hoop geld.

Wie of wie heeft dit soort dingen ook met relatieplanet meegemaakt?

Lassen beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Veel aandachtszoekers en oppervlakkige stoerdoener

1

Review:
Stappen met vriendinnen, backpacken, opscheppen over tatoeages, motorrijden, festivals, weekendjes weg met vriendinnen en nog veel meer oppervlakkigheid en stoerdoenerij. Stoer doen is mannelijk. En ik zoek geen man, maar een vrouw.

Helaas tref ik op relatieplanet veel vrouwen die alleen maar op zoek zijn naar aandacht. En die zichzelf presenteren met dingen waar de meeste mannen van walgen. Wat heb je immers als man aan een vrouw die met vriendinnen in de kroeg hangt terwijl jij op haar kinderen mag passen? Of een vrouw die klaagt over geldgebrek maar ondertussen haar lichaam heeft laten inkleuren met tatoeages die een vermogen hebben gekost?

Waar je een lieve, gewone vrouw kan vinden weet ik niet. Op relatieplanet is die kans helaas erg klein.

Sterke punten:
prima website met goede zoekmogelijkheden en veel ruimte om jezelf te beschrijven.

Zwakke punten:
helaas een matig aanbod aan vrouwen die daadwerkelijk een man willen.

Rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Oppassen !

1

Review:
Dames, goed oppassen voor de persoon met profielnr. NL 86490349.
Echt goed oppassen!!!

Sterke punten:
n.v.t

Zwakke punten:
n.v.t

RelatiePlanet - Eindervaring RP

6

Review:
De date wereld. Verschrikkelijk hoe mensen met elkaar omgaan. Niemand is serieus, eerlijk of oprecht. Mensen worden als nummers en vee behandelt of gebruikt. Switchen zodra ze iemand tegenkomen die iets knapper of iets meer geld verdient als hun partner waar ze op het moment mee zijn. Serial daters enz. Ik denk dat veel mensen niet weten waar het allemaal echt om draait in het leven en wat echt belangrijk is. Ik heb dit ooit eens van een oude man geleerd. Beste man die ik ooit gekend heb in mijn leven. Ouderen weten vaak veel, respecteer ze, praat met ze en leer van ze. Ik ben misschien de laatste ridder in een wereld waar ridders niet meer bestaan. Ik wil alleen de mannen wat littekens op hun ziel besparen

Sterke punten:
Geen. Heren ga naar de sportschool en nee niet uitgaan daar tref je alleen maar party girls. Tenzij je dat zoekt natuurlijk, maar goed dat is weer een heel ander verhaal. Spreek daar met een dame. Vraag haar advies over oefeningen, schema's of haar dieet als ze bijvoorbeeld een goed figuur heeft. Misschien leer je nog wat en het toont interesse en belangstelling voor mening en advies. Daarna ga je door met je eigen ding. Je stelt je niet voor, je vraagt geen naam en zeker geen telefoonnummer. Als deze dame ook iets in jou ziet. Zal ze de volgende keren oogcontact maken en lachen en kort in je buurt constant komen trainen. Nu loop je geen afwijzing op en je weet dat deze dame jou ook wel leuk vindt. Tenslotte moet liefde vrijwillig komen en van 2 kanten. Nu kan je haar naam vragen en je voorstellen en als dat klikt kan je na haar een beetje te hebben kennen geleerd. Haar vragen om eens een keer iets te gaan doen samen. De rest regelen jullie zelf maar. Zorg dat je het zelf ook serieus bedoelt en maak geen misbruik van wat ik jullie heb verteld. Ik hoop dat jullie ook een quality dame vinden die het beste met je voor heeft en veel geluk en succes in jullie leven samen hebben. Dit zal je nooit op RP vinden.

Zwakke punten:
Bijna alles.

Dave beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Prima site, helaas weinig leuke mannen

2

Review:
Relatieplanet is een keurige website waar heel veel serieuze mensen zitten. Er zijn tal van opties en je kunt alles heel netjes afstellen. Je wordt niet geconfronteerd met vervelende e-mails van matches waar je niet op zit te wachten. Ik kon mijn full membership gratis 3 dagen uittesten, waardoor ik dus eerst goed rond kon kijken voor ik overging tot een betaald abonnement voor 3 maanden.

Je kunt je zoekvoorkeuren wijzigen, favorietenlijst bijhouden en je hebt een zeer overzichtelijke inbox waar je tegelijkertijd ook in kunt chatten. Je kunt alle berichten netjes in mappen bewaren, wat het geheel heel overzichtelijk maakt. Hier is echt over nagedacht. Wat mij betreft een dikke pré. De site stelt zelf een lijst matches samen, waar je door middel van sterrenrating kunt zien hoe goed iemand bij je past.

Helaas vind ik de site wel wat muf overkomen en profielfoto's zijn over het algemeen zeer onduidelijk (worden gecomprimeerd ofzo). Het is allemaal wat oubollig en ook het gros van de bezoekers (sorry heren) komt zo over. Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan, maar dat zijn er echt maar heel weinig. De meeste mannen zijn niet mijn types. Ik krijg veel reacties op mijn profiel en iedereen neemt echt de moeite een heel verhaal te typen. Mensen zijn echt wel serieus en bedoelen het goed (fantastisch). Helaas heb ik blijkbaar nog niet echt veel leuke jongens ontdekt waar ik me tot aangetrokken zou voelen.

Wel een WAARSCHUWING: je abonnement wordt dus schijnbaar zonder pardon automatisch verlengd! Ik kwam hier toevallig achter via 3 verschillende subpagina's (zit echt goed weggestopt). Dus let op dat je niet ineens eraan vastzit! Hier wordt je dus vooraf niet over gewaarschuwd.

Zou ik RP aanbevelen? Ja toch wel. Al is het maar omdat de site op zich echt helemaal niets mis mee is. En over smaak qua aanbod personen valt natuurlijk niet te twisten ;-) Dat is iets persoonlijks.

Sterke punten:
Zeer goede functionaliteiten
Houdt echt rekening met bezoekers
Alles overzichtelijk en goed bij te houden in mappen/lijsten

Zwakke punten:
Kwaliteit profielfoto's helaas niet altijd even duidelijk
Beetje muffe/oubollige uitstraling
Helaas niet zo veel leuke frisse jongemannen erop (kan de site opzich niks aan doen, wellicht imago? haha)
Verborgen verlenging van je abonnement die lastig uit te zetten is. Let op!!

Amanda beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - T'is wel goed.

4

Review:
Waardeloos.
Er wordt nauwelijks gereageerd op berichtjes.En als het wel gebeurd dan is het één of twee keer heel kort ( Alles goed? o.i.d. ) en dan hoor je er niets meer van.Achteraf beschouwd denk ik dat rp zelf geen fakeprofielen plaatst maar de leden zelf wel.Het schijnt heel veel voor te komen.Achter bv een vrouw van 21 jaar kan een persoon van 55 jaar zitten.Dit is verder niet te controleren en rp vindt het ook allemaal wel best zolang de kassa maar rinkelt.Veel mensen,fake of niet,zijn aandachtsge*l.Ze willen dus zoveel mogelijk virtuele aandacht en zijn niet op zoek naar een date,relatie of vriendschap.

Sterke punten:
Ik vind dat die er niet zijn.

Zwakke punten:
Dat ze hier geld voor durven te vragen.

Marcel beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - TIP

0

Review:
Ik krijg nog wel is een mailtje binnen van deze site en zo nu en dan lees ik wel is wat.
Maar o god OOOH GOD wat ben ik blij dat ik nu in een vaste relatie zit en niet meer in dit wereldje.
Het is niet dat ik rot wil doen tegen jullie... maar ik ken RelatiePlanet en heb er totaal zo'n 6 maanden opgestaan.. en wat vrat me dat op zeg die site...

Het is gewoon simpel de verhouding is 30:1 man/vrouw.
Als je een café binnen loop en er zijn 30 mannen en 1 vrouw dan blijf je toch ook niet hangen ?? (tenzij Holland speelt ofzo)
Of je ziet eruit als een god maar zelfs dan moet je nog een HBO master hebben.

Wat ik jullie wil vertellen !! zoek waar ze zijn.

Ik zal jullie mannen even helpen.. (en denk even niet met je pik voor 4 min)
Zoek op sites voor vrouwen uit het buitenland ik heb mijn vriendin (nu toekomstige vrouw) ook op zo'n site ontmoet F-dating
ik promoot de site niet en er zijn er vast meerdere sites.
Misschien had ik wel geluk maar denk hier is overna..

In de Landen Ukraine, Polen etc heb je gewoon simpel weg een vrouwen overschot vinden hun ook niet leuk. (snif)
En het wil niet meteen zeggen dat ze naar Nederland willen komen voor een beter leven (als je de goede treft)
Ze willen ook warmte en liefde!!
Dat kan jij hun geven, zoek niet direct de knapste maar zoek een vrouw die jij knap vind dat is heel ander iets.

Kijk wat voor opleiding ze heeft gedaan kan ze wel Engels praten.
onderneemt ze wel wat in het leven.
ook al doe je er 1 of 2 jaar over ga naar haar laat haar een paar keer hier komen.
Visum regelen enzo.
Maar je heb dan meestal wel een vrouw die je trouw blijft.
En het zijn toch dames die vrijgezel zijn omdat er gewoon niet genoeg mannen zijn.
Dus zit die bovenkamer nog een beetje gezond inelkaar.
En niet van die torenhoge eisen.

Ik heb een top van een meid nu slim lief en gezond.
Praat nog beter Nederlands dan sommige mensen die al 30 jaar hier zijn ingeburgerd.
Ik heb het gewoon heel erg getroffen.
Het koste me wel veel moeite maar ik ben gewoon verliefd op haar.

Succes



Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Alles

Bert beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Wanhopige mannen

12

Review:
De titel zegt genoeg. Hier komen vooral mannen die in rl nog geen voet aan de grond krijgen bij een leuke vrouw. Ik ben een tijdje fullmember geweest. Weggegooid geld, zelden een leuke man gezien op deze site. Ik ben het eens met enkele dames dat het 'de restjes' zijn. Slecht verzorgd, treurig uiterlijk, vaak hun leven niet op orde. Veel mannen kalend, buikje en afgezakte vale spijkerbroek, snor en een ouderwets lelijk overhemd aan. Voor de kalende mannen: scheer dat laatste restje op je kop eraf met een tondeuse, kweek wat spieren en verzorg je een keer!

Zelf heb ik mijn leven op orde en verwacht dat ook van mijn toekomstige partner! Een goed verzorgde, moderne, spontane, gespierde man met een vrolijke kijk op het leven. Een man die ook wat geld in het laadje kan brengen en een eigen auto heeft (maar zelfs die minimale eis kunnen veel relatieplanet mannen al amper aan voldoen).

Gelukkig krijg ik nog veel aandacht van jonge kerels. Die weten een oudere vrouw wel te waarderen. Zien er vaak goed en lekker uit! Mijn leeftijdsgenoten zijn eng met hun afgezakte en ouderwetse kledingkeuze, snor en pessimistische kijk op het leven. BAH!

relatieplanet, ik ben er klaar mee.

Sterke punten:
ik ben er klaar mee

Zwakke punten:
wanhopige, lelijke, gefrustreerde, slecht geklede, enge, agressieve kerels. Ik wil een hunk, geen doorsnee figuur

Willemijn beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet