RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40772

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Kansloze missie

4

Review:
Ik heb hier een tijdje betaald opgestaan.
En het is eigenlijk net als bij alle andere datingsites dat mannen reageren zich suf omdat een hoop mannen die in het echte leven helemaal geen vrouw aan durven spreken , hier door de lage drempel wel op vrouwen reageren.
Vrouwen krijgen hierdoor zoveel reacties per dag ,dat bijna alle reacties ongelezen de prullenbak in verdwijnen.
Resultaat: mannen gepiekeerd omdat ze nooit wat terug horen . En vrouwen helemaal horendol van al die reacties iedere dag wissen..
Oplossing: het zou zo moeten zijn dat vrouwen eerst moeten reageren voordat een man terug kan reageren. Dit scheelt enorm veel werk en ergenis voor beide partijen

Sterke punten:
Veel mensen

Zwakke punten:
Zie hierboven

Raaf beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Post Scriptum

0

Review:
Geen interesseberichten heb ik vrijwel nooit ontvangen. Heel soms heb ik wel eens een compliment gestuurd aan iemand of een grapje die geen lid was. Omdat ze een mooie kop had of iets merkwaardigs in haar profiel had staan. Meestal waren ze wel wat lager opgeleid (kan toeval zijn). Ik stuurde ook niet mijn email mee, ik verwachte echt geen contact. En ja hoor! Uitgerekend van zulke lichten heb ik geloof ik twee keer geen interesse gehad haha! Dan stuur je natuurlijk gewoon niets, i.p.v. heel verwaand 'geen interesse' sturen. Alsof ik serieus geïnteresseerd was in deze mutsen. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben dan toch wel een heel, heel klein beetje op mijn teentjes getrapt. Maar ook heerlijke ervaringen hoor! Die ene getrouwde moeder en multimiljonaire (nee, echt geen geintje, ik wist dat ook niet van te voren natuurlijk) echt een heerlijke avond, nacht en ochtend mee gehad. Jammer dat het bij 1 keer moest blijven. Ik zal verder niet uitweiden over de succesnummers want dat wordt gelijk in twijfel getrokken heb ik het idee.
Oja, heel, heel soms heb ik toch stiekem gedate met iemand puur op alleen uiterlijk. Dus een sexy Bijlmertype, maar mijn nieuwsgierigheid verdwijnt dan eigenlijk altijd tijdens de ontmoeting. Zijn ook vaak vrij onverschillig en oppervlakkig deze types. (Hebben vaak enorme hoeveelheden geposeerde foto's van zichzelf op rp, die ze ook regelmatig vernieuwen.)

KCT beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet is niet meer wat het geweest is

2

Review:
Ik heb vaker met tussenpozen op Relatieplanet gestaan. Jaren geleden kreeg ik 10 a 15 reacties per dag. En nu is het veel, veel minder. Nee, ik ben niet lelijker of armlastig geworden. Als ik zelf zoek naar een interessant, aantrekkelijk lekker ding tussen de 25 en 47 moet ik me echt helemaal sufscrollen om iets van mijn gading tegen te komen.

Je moet natuurlijk geen wonderen van een datingsite verwachten. Als je door de Bijenkorf loopt in Amsterdam zie je ook niet alleen maar mooie vrouwen en mannen. (Maar vast meer dan in een willekeurig dorpje). Veel mensen (ik denk zowel mannen als vrouwen reageren op personen wat niet echt realistisch is qua leefstijl, cultuur, uiterlijk etc.)

Ik ben zelf niet extreem kritisch ofzo, maar ik moet me natuurlijk wel aangetrokken voelen tot iemand op het eerste gezicht. En dat is een combinatie van wat ik zie, maar zeker ook wat ik lees.

Als een mooie vrouw mij een interessebericht stuurt, geef ik wel mijn email, maar als er daarna niet veel meer uitkomt dan "Hoe was je weekend?" i.c.m. met onaantrekkelijk taalgebruik in de vorm van geen punten, geen hoofdletters, valt mijn interesse gelijk weg, ook al ben je Miss World. Ik wil niet gaan klagen, maar het is een feit dat Relatieplanet qua aanbod flink achteruit is gegaan. Eigenlijk de moeite niet meer waard. Aan de andere kant, één goede date kan genoeg zijn ;-)

Sterke punten:
Echt sterke punten heeft de site niet. Qua functionaliteiten werkt alles wel, maar is gewoon een uitgemelkte vorm/concept.

Zwakke punten:
-De kwaliteit van het aanbod is laag.

KCT beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Completely FAKE in every aspect !

1

Review:
This site is really weird. I've been tricked many times on that site (but not anymore ).

People send you a message, then you pay and then after giving you them your coordinates, then the profile is gone (deactivated, deleted) or you just are ignored completely (= fake).

Overall this site is fake, you really feel it that the profiles are not fair at all..

Rating: 0/10
Why ? no quality control, fake and obsolete profiles, bad search ...

So people, don't waste your money on this site !!!

IT'S ALL SKAM FAKE !!!

Sterke punten:
nothing !

Zwakke punten:
fake/obsolete profiles
no response
bad search
no quality control
bad service
etc...

DK beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet beoordeeld je foto maar discrimineer

3

Review:
Relatieplanet beoordeeld je foto maar discrimineert als je een bril op heb, ik heb een foto geplaatst met mijn dagelijkse bril die ik draag een gewone bril en niets anders, geen donkere glazen gewoon heldere glazen bij beoordeling staat in de mail dat mijn gezicht niet goed zichtbaar is en dat de zonnebril die ik niet op heb ook niet mag, nou op mijn foto sta ik super duidelijk en ook met mijn gezicht en je kunt op de foto door de bril heen mijn ogen zien dus wie heeft er nou echt een bril nodig .
ik sta op diverse sites met de zelfde foto's zonder problemen kortom twee dagen zonder foto op RP hoop gezeur dus alles maar stop gezet maar ze willen wel geld van je nou dus niet !!!

Sterke punten:
veel nep profielen van buitenlandse vrouwen of kerels die zich uitgeven als vrouw het doel is geen relatie maar Geld

Zwakke punten:
slechte beoordeling van je foto's door memberdesk

RelatiePlanet - voel me bedonderd

2

Review:
Hallo allemaal.

Ik heb vroeger wel is op RP gestaan en dat beviel me goed ik praat hier dan ook over 8 jaar geleden.

Ik heb me sinds 2 maanden lid gemaakt van rp gratis member betaal niet graag voor zoiets en het is als man toch beter om niet te reageren maar af te wachten op een bericht anders steek je ergens energie in wat je nooit terug krijg.

AFIJN...

Nou kreeg ik een interesse bericht binnen van een vrouw (zij was ook geen fullmember)
Dus ik stuur een ineteresse bericht terug (ik ga niet 1 2 betalen voor 1 interessen bericht dus ik wachte het af volgende dag weer een interesse bericht van hetzelfde persoon, dit hield aan voor zo'n 3 weken niet elke dag maar duidelijk vaak..
In de tussen tijd melde zich een een andere vrouw en begon ook interesse te tonen.
Beide hebben we elkaar vaak interesse berichten gestuurd. totdat ik na 1.5 maand ik de knoop doorhakte en betalend lid werd.
De twee personen op de foto zagen er ook leuk uit, in mijn ogen zagen waren ze mooi.
Er begon wat in me te groeien misschien verwachting naar iets meer in iedere geval contact.

Dus ik was lid en de volgende dag stuurde ik een gewoon beschaafd mailtje niet te hopeloos.
Email-adres erbij gezet geen phone nummer vinden ze misschien niet fijn want dan weet ik hun nummer ook.
Profiel foto niet verandert alles gelaten zoals het was.

De eerste 4 dagen hadden ''ze'' beide mijn bericht niet geopend (raar als je elkaar bijna een maand elke dag interesse berichten stuur en dan ineens een normaal mailtje en die open je 4 dagen niet.
En ja dag 4 allebij gelezen en krijg geen mailtje binnen van beide "vrouwen''
terwijl ze allebij wel weer een interesse bericht sturen.

dus ik dacht ik stuur even niks en wacht een paar dagen na 5 dagen krijg ik van hun allebij weer een interesse bericht binnen ik stuur een mailtje dat ik hun wat gestuurd heb en ze me gerust mogen mailen.

(hadden beide ook maar 1 profiel foto )

Sorry voor dit elle lange verhaal ...
Ik voel me belazerd en mentaal misbruikt.
Ik hoop echt dat ze een keer de verkeerde
tegenkomen wie ze belazeren.
Want dat soort mensen moeten is flink aan hun tand gevoeld worden.



Sterke punten:
wat ik beschrijf

Zwakke punten:
wij mensen die ons laten belazeren

Te erg voor beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Noch vlees noch vis

2

Review:
Relatieplanet blijft een rare site met vage vrouwen. Veel fake ,veel lokkertjes. Heb een serieuze date aan overgehouden.Zelf reageer ik niet. De vrouwen geven zelden respons was mijn eerste indruk. Dus is het beter dat er op je gereageerd wordt. Dan nog heb je veel fakers ertussen. Ik heb sterk de indruk dat RP mannen een fullmembership willen aansmeren en daardoor fake vrouwen laten reageren. Je merkt het direct wanneer je dan terugschrijft dat er niet meer gereageerd wordt. De site is gewoon wazig en je weet gewoon niet wie fake is en wie serieus.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
legio

rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Nooit meer!

1

Review:
In september heb ik me aangemeld voor een "gratis" abonnement.. Omdat ik op dit moment alleen een eventuele vriendschap wil had ik het hier al snel gezien en ben er dus niet meer geweest. Tot mijn grote verbazing schrijven ze ineens van de week gewoon geld van mijn rekening zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Het bedrag heb ik direct laten storneren en heb ze 2 emails gestuurd waarin ikj heb laten weten dat ik geen fullmembership heb genomen. De mails komen gewoon terug (ook die via het contactformulier op de site) en relatieplanet begint al meteen met aanmanen.

Sterke punten:
Voor alsnog geen

1956 beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Wij

7

Review:
Laten we eerlijk zijn mannen.

de vrouwen in dit land zijn ons voorbij gegaan... emancipatie tot op den top ze kunnen voor zichzelf zorgen.
Laat hun hun gang gaan wij zijn daar nog niet klaar voor.
Wij zoeken een vrouw die voor ons zorgt en waar we plezier mee kunnen hebben.
We zoeken een relatie

zoek lekker naar het buitenland mannen.
Mooie knappe sexy vrouwen.

Stop met RP en ga op een andere dating site voor het buitenland kost wel meer moeite maar je hebt zoveel meer waard voor je moeite....

Sterke punten:
veel knappe vrouwen

Zwakke punten:
veel knappe vrouwen
die zoeken naar mr perfect die ze nooit vinden

RelatiePlanet - The best ever

3

Review:
Relatieplanet is the best ever.

Ik ben voor het eerst in contact gekomen met RP ergens in 2005 meen ik maar kan er een jaar naast zitten.

Ik heb bij RP alles meegemaakt, vele leuke dates, leuke ervaringen opgedaan, soms een sexrelatie, soms een vaste relatie, soms een open relatie of een lat relatie of losse contacten.

Relatieplanet is heel goed geweest voor mijn zelfbeeld en ik ben geen kroegversierder dus in een bar op een dame afstappen is niet mijn ding.


Als RP er niet was geweest dan zou ik nooit zo een mooie ontdekkingsreis naar De Vrouw hebben mogen beleven.

Wat mij betreft mag relatie planet altijd blijven bestaan.

Sterke punten:
Mooi overzichtelijke site

Profielen zien er mooi en verzorgd uit.

Zwakke punten:
Er zijn geen zwakke punten.

Patrick beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet