klachten !

Bij de nuon of oa bij de belastingdienst kunnen ze er een zooitje van maken , rp slaat [ momenteel ] echter alles . het is om te ko..sen . ben van de week door rp gebeld [ jaja ze hadden kennelijk e-i-n-d-e-l-i-j-k een keer in de gaten dat ze eens bij klachten / revieuws moesten kijken waar mijn nr staat . had ik ze trouwens al tig keer op gewezen om de klachten site eens een keer te bekijken , maar ze slapen daar gewoon . na het gesprek hadden ze beterschap beloofd , maar ja het is rp he, er gebuert weer geen reet . wat ik hierboven al las, foto,s van mannen bv met zonnebril of wat onduidelijke foto,s worden kennelijk vaak afgekeurd , terwijl bij vrouwen...juist , ze vaak worden goed keurd . inderdaad, zelfs met zo,n vreselijke zonnebril . rp leert niet en wil niet leren . mijn nickname is trouwens vrolijk op rp , uit noord holland , 39 jr. profiel trouwens al tig keer veranderd , je krijgt vrijwel nooit rekaties, profiel wordt ook amper bekeken . daar betaal je dan e 25 per maand voor . ik ben eerlijk , ik wil met alle liefde geld betalen voor een dating site maar dan moet het wel eerlijk gaan . rp is gewoon een profiteursite, al heel lang .

Sterke punten
voordat ze vorig [ !] jaar , ik meen oktober ze opschoning hadden vond ik de site er op zich redelijk uit zien . nu ontbreekt er veel . maar nogmaals , oa de redaktie slaapt geregeld .

Zwakke punten
veel

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Tijdje geleden dat programma van "Tros Opgelicht" bekeken, en waar ik steeds maar aan blijf denken, is hoe het in godsnaam lukt bij die zulk soort oplichters ( welke behandeld werd in dit programma) om alleen al contact te leggen met dames van ( in dit geval) Relatieplanet, en hierop aansluitend een dieper contact welke resulteerde in een 'relatie' waarbij hij de bankrekeningen plunderde.
Hoe kan het, dat zulk soort hufters het wél lukt om " onder de indruk" te geraken van dames?
Ik probeerde het jarenlang, besteedde tijd, aandacht, moeite om een leuk profiel in elkaar te zetten, las aandachtig en serieus de profielen van dames en maakte werk van een origineel bericht, maar zoals altijd: Meteen gelezen, en nooit een antwoord teruggehad, nadat je profiel meteen bekeken werd.

Misschien kan je die mannen schrijven en vragen om tips?
Of je doet gewoon alsof je een vrouw bent.... ;-)

... die mannen zitten toch vast in de gevangenis. Moet niet moeilijk ze te vinden om eventuele fanmail te sturen.

Eerlijkheid duurt het langste, Vr50.En hoewel het deze types blijkbaar heel makkelijk afgaat om contacten te leggen via datingsites, wil ik niet gelinkt worden aan deze types."Fanmail" sturen of vragen om tips wekt de indruk dat je achter hun "werkwijzen" staat, en als ik het ergens niet mee eens bent, is het met die dingen ze uitgevreten hebben.Het is alleen erg raar,jammer, vreemd ( hoe je het noemen wilt), dat eerlijke,goede en betrouwbare mensen bij voorbaat worden afgewimpeld door de dames omdat anderen net weer ietsje meer op Di Caprio etc. lijken, maar in werkelijkheid types blijken te zijn zoals te zien was in "Tros Opgelicht."

Gewoon gevoel voor humor gebruiken als je dat hebt. Met 84 valt ook niet mee om nog een goede match te vinden. :-)

@ Bertus,

Hoe weet je nu of iemand aardig, eerlijk, spontaan en net zo trouw als Lassie is? Omdat het toevallig in iemand zijn profieltekst staat? Je moet inderdaad als man zijnde wat humor gebruiken en vooral de clichés vermijden.

Let ook op je grammatica. Zelf ben ik zeer matig in talen, maar probeer het wel goed leesbaar te houden. Als ik dat Vrolijk lees word ik niet vrolijk van. Daarnaast wel gewoon eerlijk zijn in je profiel. Niet te veel verwachten en wie weet waar het schip strandt.

Het is fake ! omdat ze geld willen verdienen !

Ik wil RP voor de rechter, wie is benadeeld kan zich melden.
Wie doet er mee ??

Ik ben het volkomen eens met de commentaren van de voorgangers. Het is alleen maar geld en nog een geld en je word gewoon belazerd door allemaal fake modellen, die kennelijk ingehuurd worden of van andere sites worden weggepikt. Gewoon je reinste bedrog.

Ik ben er in getuind. Wat een walgelijke manier om leden aan het lijntje te houden. Ik had voor slechts 1 maand een lidmaatschap. Wist ik veel dat ik moest op zeggen aan het eind van de maand. Dat stond zeker in de kleine llettertjes. Een hele nare manier om klanten te houden. Ik zeg natuurlijk meteen mijn lidmaatschap en kom nooit meer bij jullie terug.

RP laat je online status oplichten op momenten dat je helemaal niet online bent!!! Hetzelfde geldt voor de away status... GATVERDAMME!! wat misselijk!! Leg dat maar eens uit.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden