RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40843

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - 80 euro/jaar lidgeld

0

Review:
allemaal geld klopperij iedereen van ons weet dat men op latere leeftijd moeilijker contacten legt dan op jongere leeftijd , al die sites gelijk de deze profiteren daarvan en als je zo dom bent je te laten vangen hahahahahahahah
als je contact wil ga uit in plaats va hier je te laten bedotten
facebook draai op advertenties
nep advertenties zoals deze die vind je hier dagelijks

Sterke punten:
mensen bedotten en 80 euro/jaar lidgeld vragen om je supercontacten te activeren hahahahahahahahahahahahahahahah
domme lullen die dat doen

Zwakke punten:
veel

jeroenkapoen beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Wisselend

2

Review:
Ik heb een paar jaar op relatieplanet gestaan (betaald lidmaatschap), alsmede wat gratis sites. Relatieplanet steekt bij de gewone gratis sites vrij schril af. Negatief dan. Ik, als gewone man, had verreweg de minste succes op relatieplanet.

De site staat vol met vaak zeer aantrekkelijke vrouwen, maar het overgrote gedeelte reageert niet op je berichtjes, waardoor je tamelijk gefrustreerd raakt. Ik krijg het idee dat de site vooral is bedoeld voor jongere, knappere en veelal aantrekkelijke mensen.

Ook staat de site vol met profielen van mensen die al jaren niet meer zijn ingelogd of zijn geupdated (met name vrouwen), inactieve profielen dus, waardoor de site een vertekend beeld geeft van de aantallen leden.

Als gewone man van middelbare leeftijd ben je bij deze site echt niet in beeld en levert het alleen maar veel frustratie op. Een gratis site (bijv. Knuz) levert gemiddel meer reacties op.

Mocht iemand het leuk vinden om meer over mijn datingverhalen te lezen (desondanks alles wel e.e.a. meegemaakt namelijk) google dan eens op datingleed blogspot


Sterke punten:
- veel (vaak erg knappe) dames
- groot aanbod
- hele goede zoekmogelijkheden
- goed werkend contactsysteem (berichten)

Zwakke punten:
- waarschijnlijk veel fake profielen van vrouwen om mannen naar de site te lokken
- aan betaald lidmaatschap ontkom je bijna niet als man zijnde
- de vrouwen zijn ontzettend kieskeurig
- als gewone man maak je vrijwel geen kans
- soms lastig om je foto's goedgekeurd te krijgen (als man zijnde)

RelatiePlanet - geen resultaat

0

Review:


Ik heb het gehad met deze site; respectloze vrouwen,arrogant, vaak ook dezelfde profielen die je terug ziet komen..
Maar je kan ook maar 1 foto zien als je gratis member bent, wat veel vrouwen zijn.. dus als die niet goed is kan je het wel vergeten blijkbaar..
Een normale jongen maakt hier gewoon geen kans toch?!

Sterke punten:

overzichtelijk

Zwakke punten:

Niet meer fotos laten bekijken..
de dames zijn veelal zwak en kieskeurig!

anoniem beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - opzeggen van je abonnement

0

Review:
het valt mij op dat je op internet honderd manieren vindt om lid te worden van r.p. maar om van je lidmaatschap af te komen moet je halsbrekende toeren uithalen en ben je wel een klein uurtje bezig. mijn inziens moet dit net zo makkelijk gaan als lid worden dus niet. hierbij bekruipt mij het onbehagelijke gevoel dat het alleen een geld kwestie is van mensen met eurotekentjes in de ogen dus wat mij betreft bedankt R.P niet voor herhaling vatbaar.

Sterke punten:
hooguit het maandelijkse singlefeest

Zwakke punten:
te veel

eduard m. beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Great!

3

Review:
Een site waar serieuze contacten zijn. ;-)

Sterke punten:
nette site

Zwakke punten:
Kan ik me niet bedenken

Roses beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Bedroevend

1

Review:
Ik heb me tegen beter weten weer ingeschreven op RP. Ik was eerder ingeschreven. Ik kreeg toen hooguit een gebroken hartje terug, geen enkele positieve e-mail. Vrienden en bekenden beweren dat dit zeker niet aan mij ligt, maar aan de dames. Ook nu weer, niks, noppes, nada. Zo te lezen heb ik heel veel lotgenoten. Mijn ervaring op datingsites wordt hier volop bevestigd. Ook dat veel vrouwen elke keer weer precies voor de foute mannen kiezen en dan teleurgesteld zijn. Vrouwen die een veel jongere man zoeken die ook nog betrouwbaar is wens ik veel succes. In Real Life zie ik nauwelijks een vrouw met een veel jongere man, wel zeer regelmatig een man met een veel jongere vrouw. Get Real Ladies!

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - ze maken van je 1 malige betaling Ideal gewoon een

7

Review:
Als je full member bent geworden en je betaald er met ideal dan zou je zeggen dit is een 1 malige transactie maar relatie planet maakt er misbruik van en maakt er gewoon een automatische incasso van bij het verlengen wat dan automatisch gaat dit mag niet dus wees gewaarschuwd en let hier op

wie kan mij aangeven waar ik dit kan melden welke instantie zodat dit niet meer kan gebeuren bij andere mensen?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
ze maken gebruiken van je ideal gegevens voor automatische incasso wat niet mag dit nagegaan bij de rabobank let hier op

veel nep profielen

Frits beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Tijdje bekend

0

Review:
Joh mannen van een aantal vorige reviews, is het zowiezo zinvol om op zon site serieus in te gaan? Ik en vele mannen in mijn omgeving (maar ook daarbuiten) worden al misselijk als we denken aan de gemiddelde hollandse dame, met name degene die op zulke megasites zitten.
Inderdaad arrogantie, denkende dat ze hoger staan als een ander, niet sociale eisen stellen moet ik nog even doorgaan?
Ik zie al steeds vaker hollandse mannen in mijn omgeving en daar buiten met buitenlandse dames gaan (poolse, indische, hongaarse etc). Sites als deze laten duidelijk de (misselijkmakende) mentaliteit zien van de gemiddelde hollandse dame. Inderdaad lieve mannen hebben hier zowiezo niets te zoeken en het helpt inderdaad als je een leuke bankrekening heb bij vele dames.

Ik geloof wel dat de juiste dame rondloopt (dames) maar ik denk dat je meer op gemeenschappelijk interesse sites moet kijken.

Of het oplichters zijn de mensen van relatieplanet ik betwijfel het, vrijwel zeker zul je het probleem moeten zoeken bij de mentaliteit van de gemiddelde dame.

Sterke punten:
Veel mensen, dus een kans van slagen bestaat ondanks de mentaliteit

Zwakke punten:
De gemiddelde dame die op dit soort megasites staat

Alex beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - zonde van je geld

1

Review:
Als je een normale man bent met een goeie foto.
Zitten die gold diggers nog te zoeken naar het prins op het witte paard.
full memberchip betaald en wel 100 berichten gestuurd maar antwoord terug hoooo maar.Ik denk dat de tijd wel geweest is van de internet liefde.

Sterke punten:
veel mooie vrouwen op de site

Zwakke punten:
Alleen maar Gold Diggers en nepwijven

arnold beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Relatieplanet: Niet doen!

3

Review:
Een druk bezochte website, dus veel keus zo lijkt het. Maar erg veel ongewenste inmenging van admins en ook toch wel wat veel fakers. Als man is het daardoor geen fijne site en als snel zonde van het geld. Als je overigens zonder te betalen succes hebt wordt er alles aan gedaan om je weg te pesten: Je foto verwijderen, je tekst aanpassen etc.
Een ander nadeel is toch wel het hoge gehalte aan truttigheid. Elke vrouw lijkt wel wanhopig een prins op het witte paard te zoeken, dus zorgeloos daten kun je vergeten. Voor mij een flinke onvoldoende!

Sterke punten:
Veel traffic, veel keuze, gemakkelijk in gebruik

Zwakke punten:
Vervelende site voor mannen vanwege constante bemoeienis van admins
Veel fake profielen van vrouwen
Gevoel dat er voyeurs zitten die alles in de gaten houden wat je doet

Sando beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet