RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40843

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Niet doen

1

Review:
Ik heb ook een aantal maanden een lidmaatschap op deze site gehad.
Ik ben zelf een man van 33 en heb alles goed voor elkaar. Ik zie er leuk uit en had echt moeite gestoken om een leuk verhaaltje neer te zetten.

Echter heb ik wel mbo niveau met 1 kind. De site ziet er leuk uit en het idee is goed. Echter merk ik ook dat er maar heel weinig belangstelling is door de dames.
Toen ik lid was heb ik op 2 avonden zeker 100 standaard berichtjes gestuurd. Ik heb geen een reactie gehad. Dit is toch raar? wel ongeveer 25 gebroken hartjes.
Ook krijg ik daardoor het gevoel dat de dames alleen maar de prinsen op het witte paard willen, of fake zijn. Sommige foto's zijn erg professineel, bijna te mooi om waar te zijn. Je vist ze er zo uit.
Als je kinderen hebt kun je dit beter niet melden. Ook heb ik in de 2,5 jaar tijd dat ik lid ben misschien 2 spontane berichtjes gehad, waarop ik gereageerd heb. Toen werd het stil. Tja ik weet het niet, ook al steek je erg veel moeite in alles het resultaat is triest.

Voordeel van de site is wel dat er veel dames opstaan, of ze nu nep of echt zijn.

Conclusie geen aanrader

Sterke punten:
-veel vrouwen
-site zit goed in elkaar

Zwakke punten:
-weinig response
-geen eigen inlogcode bedenken

peter beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Teleurstellend

0

Review:
Ik ben eerder betalend lid van RP geweest. Helaas werd geen enkele e-mail beantwoordt, ik kreeg hooguit een gebroken hartje terug. Ook kreeg ik geen spontane e-mail van een vrouw. De dames, vooral vanaf middelbare leeftijd, gaan heel vaak alleen maar voor de (veel) jongere mannen. Die vrouwen hebben blijkbaar een mid-life crisis en willen kijken hoe ze het nog bij de jonge mannen doen. Een man die enkele jaren ouder is dan zij is voor die dames volledig oninteressant. Er zijn maar heel weinig vrouwen die niets voor een jongere man voelen en juist graag een wat oudere man willen hebben. Dit is niet enkel op RP het geval, maar op alle datingsites. Ik ben nu weer gratis lid en wacht nu, gezien mijn eerdere ervaring, af met betalen totdat ik een positieve zelfgeschreven e-mail krijg van een voor mij interessante vrouw. Ik ga dus niet gelijk betalen en tig e-mails schrijven die toch niet worden beantwoordt. Het heeft ook geen zin een e-mail te schrijven aan een vrouw die gratis lid is, ze kan je toch niet antwoorden, misschien heeft ze zich enkel voor de sport ingeschreven.
De vrouw kiest de man uit en niet de man de vrouw. Ik ga dus nu afwachten totdat iemand mij interessant vindt. En ja, dit kan heel lang duren. Ik denk dat ik nog eerder een leuke vrijgezelle vrouw in real live ontmoet dan via een datingsite, ondanks dat ik ze nog steeds niet heb gevonden.

Sterke punten:
Als gratis lid veel mogelijkheden.
Pas als je een e-mail wilt versturen moet je gaan betalen.

Johan beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - teveel dames

3

Review:
Ik sta al een poosje op r.p maar er staan zoveel jongere dames op dat ik bijna nooit een reactie krijg, jammer.
Ik zoek iemand van mijn leeftijd en geen oudere man.
Ben benieuwd

Sterke punten:
Netjes, overzichtelijk, goede site

Zwakke punten:
Weinig keus van mannen van ca.65 jaar
Teveel dames vliegen er gelijk op af, ipv omgedraait

RelatiePlanet - Gewoon goed!

4

Review:
Al sinds enkele jaren is Relatieplanet mijn "go-to-site" als het om (casual) daten gaat.

Het aanbod vrouwen is gewoon enorm, en dat is denk ik toch HET verschil vergeleken met andere dating-sites. Verder ligt het niveau van hen ook hoger dan bv bij Lexa, wat voor mij heel belangrijk is.

Ik heb veel contacten aan mijn tijd op Relatieplanet overgehouden, varierend van chatcontact tot maandenlange erotische relaties. Met een leuke (realistische) foto, en een eerlijke oproep kom je er als man echt wel. Helaas hoor ik van veel vrouwen dat de mannen boers en plat reageren, en dat ze vaak geen "nee" accepteren. Jammer, maar het betekend minder concurrentie voor mij! ;-)

Wel een klein minpuntje: technisch gezien is de site slechter dan vergelijkbare sites. Er vindt weinig vernieuwing plaats, zeker voor een site met zoveel inkomsten, en bv de App voor op de mobiele telefoon is gewoon slecht. Jammer, anders was Relatieplanet perfect!

Ik geef Relatieplanet gezien mijn ervaringen een 8,5!

Sterke punten:
- Veel leden, ook vrouwen!
- Niveau is gemiddeld genomen erg goed.
- Weinig fake of scam profielen.
- Ideaal voor casual dating.

Zwakke punten:
- Technisch gezien loopt de site achter bij anderen.
- De met veel bombarie aangekondigde App is ver beneden niveau.

SerialDate beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - geslaagde contact

2

Review:
Geachte relatieplanet.

Bij deze wil ik even een positieve reactie geven,en wel dat wij in 2008 op de site stonden ingeschreven en na een kort verblijf op de site een relatie hebben gevonden aan elkaar ik woonde toe in flevoland en mij relatie in noord-brabant.Na een viertal jaren te hebben gelat en leuke vakantie hebben gemaakt waardoor je elkaar nog beter gaat leren kennen,zijn wij in juni 2012 in het huwelijk getreden.Wij kunnen zeggen voor ons is het positief geweest en alleen maar aanbevelen aan andere singles.

Heel Hartelijk Dank
Mieke en Jan.

Sterke punten:
goed en overzichtelijk

Zwakke punten:
geen

RelatiePlanet - arrogante dames

3

Review:
Tjongejonge, hep al 1000 berichts gestuurd naar mooie frouwen en o !!! reacties terug maar wel betaalen? Waardeloze sijt net als knuz en al die andere zooi. BAH!!

Sterke punten:
Welke??

Zwakke punten:
arrogaante dames pfff

Sjon beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Veel van hetzelfde

0

Review:
Ik heb al jaren af en aan op RP (zoals het koosnaampje van de site is) gestaan en het valt mij op dat je na 5 jaar afwezigheid inlogd en nog steeds dezelfde profielen tegenkomt met dezelfde tekst en foto....

Soms verdwijnen deze en dan opeens staan ze er weer, ze reageren nooit terug ook niet met een afwijzing, heb dus gehoord van een kennis die weer iemand van RP kent dat er "fake-profielen" zijn die zo nu en dan geactiveerd worden om de site "levend" te houden.....beetje jammer....

Verder zijn ze erg streng met foto's, je mag niet dit en niet dat, duidelijke foto's en geen gezichtsbedekking of weggedraaide hoofden, alleen geldt die regel helaas vooral voor mannen en niet voor vrouwen.


Veel dates/scharrels etc gehad, helaas nog niet de ware

Sterke punten:
Positieve punten:
+ Veel keuze
+ Overzichtelijk
+ Je kan zien of je berichtje gelezen is
+ Duidelijk

Zwakke punten:
Negatief:
- Veel fake profielen
- Oplichting door site zelf middels nepprofielen
- Streng voor mannelijke leden
- Anoniem kijken zou eruit moeten

VeteranDat beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - BAH !

0

Review:
Jullie willen poen ? Zeg het dan gvd. ! Een volledige taart invullen, en dan maar
mekkeren dat je via facebook moet. Wat heeft fesseboek daarmee te maken ?
Nee, eerlijk en direct is wat anders. Feitelijk zou dergelijke site verboden moe-
ten worden. Inluizen want gratis, homaar, uiteindelijk blijkt niets zoals het is.
Dan nog, dit is een site door en voor onderontwikkelde minkunkels. Daarvoor pas ik, jullie leren zelfs niet van de verhouding goede/slechte beoordelingen.
Hopelijk grijpt de wetgever ooit in...

RelatiePlanet - Thats Life

6

Review:
Wat ik al in een andere review las...Relatieplanet IS gewoon als het leven zelf.

Het is geen wondersite of een site die een verlengd hulpmiddel voor je kan zijn. Maar het is wel een site die werkt..mits je er eerlijke moeite voor wilt doen. En dat kan ik van geen enkele andere datingsite die ik geprobeerd heb (oa. Lexa, Pepper, Paiq, msncontact) zeggen.

Ga niet reageren op profielen die 'way out off your League' zijn..of gewoon leuk lijken omdat ze leuk overkomen..
Bij een pompstation, winkel of andere openbare gelegenheid ga je ook niet af op die leuke vrouw die goed gekleed voor je staat maar je niet meer dan enkel een vriendelijk knikje waardigheid geeft.
Kijk serieus naar de foto's EN in wat voor setting ze genomen zijn EN lees dan ook de tekst aandachtig door. Heb je bij alledrie serieus de gedachte dat je haar zou willen leren kennen reageer dan op eenzelfde manier naar haar waarbij je absoluut jezelf linkt naar de dingen die zij aan heeft gegeven.

Dit is ook min of meer de opzet van RP, dat je middels 3 items -welke je zelf zo uitgebreid mogelijk kunt maken- kunt linken naar de ander, en bepalen of je gelinkt wilt worden.
Lukt het je niet om een dergelijke reactie te maken, omdat je je woorden niet kunt vinden en/of omdat je te weinig van haar (inhoud) ziet, zie er dan vanaf ! Ze zal dan niet voor jou contacten bedoeld zijn...hoe leuk je ook denkt dat ze is ;-)

In die 4 jaren dat ik erop heb gezeten zijn het aantal fake profielen op 1 hand te tellen. Het aantal dates dat ik gehad heb zijn niet meer op 3 handen te tellen. Al doende leert men over anderen en over jezelf en zo kun je ook steeds betere onderscheiden maken, wat uiteindelijk leidt tot het contact waarin je datgene ziet (profiel) en later ook krijgt (daten) wat je eigenlijk al die tijd had moeten hebben. (een enkeling heeft het geluk dat ze in de 1e keer alles vinden , maar voor de meesten gebeurt het met vallen en opstaan)

Plaats je eigen profiel met INHOUD. Dat je gezellig bent, veel vrienden hebt en leuke hobby's is geen inhoud! Of ga je in de kroeg die leuke meid ook vervelen met de vele hobby's die je beleeft met je vele vrienden. Dat heeft of kan iedereen al hebben. Wat maakt jou bijzonder en/of wat vindt jij bijzonder in een ander. Wil ze verovert worden doe dan je best om de klik te zoeken... Humor is een haast onontbeerlijk aspect hierin.

Het enige nadeel is dat de heren van RP de gezamelijke chat eraf hebben gegooid. De 1 op 1 chat is er nog wel doch is een dergelijke interactie met meerderen altijd levendiger. Het kan dan ook wel een extra risico uitsluiten..dat je toch langdurig stilvalt omdat je 'enkel' met ze twee bent.

Ik heb er iig me echte vriendin gevonden, en heb daarnaast nog vele vriendschappelijke contacten van toen..waarvan ook een aantal echt uit de buurt. (Met je matchprofiel heb je al gauw een kleine 80 matches)

Maar ja, je moet er wel de moeite voor willen doen. En dat is wel wat meer als enkele 'half uur mailtjes' naar 10 profielen welke genoegen nemen met jouw 'eigen leven' welke je helemaal op de rit hebt..alleen nog die ene meid....pffff haha. Geloof je zeker ook in de pot met goud

Sterke punten:
Opzet, Lay-Out, Mogelijkheden

Zwakke punten:
Gezamelijke Chat

Rob beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - bij Relatieplanet een vrouw vinden, nooit van je l

7

Review:
Ik heb ook een maand fullmember geweest ,met een goed profiel, en foto's.
Ze bekijken je wel ,maar reageren homaar, of van die bullshit antwoorden, waar je niets mee kunt.
Ze meeste vrouwen op RP zoeken geen man, ze hebben volgens hun profiel er ook helemaal geen tijd voor, ze zijn zo druk met zichzelf en hun social life, dat daar helemaal geen man bij past.
En dan zijn er ook nog vrouwen van 35 die ook nog even een kinderwens hebben, dan ben je toch behoorlijk aan de late kant, volgen je biologisch klokje
Dus de site is volkomen waardeloos, en de succes verhalen zijn allemaal van 4 jaar terug of ouder, dus er is al 4 jaar niets meer gevonden, " werkt wel he"
Het werkt gewoon niet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Heel de opzet.
vrouwen die zoeken naar iets wat er niet is
die vrouwen willen alleen met hun kop op internet meer niet en denken ook nog dat zij prinsessen zijn. bah

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet