Relatieplanet

Relatieplanet staat te boek als meest bezochte datingsite. Als vrouw zou je ongeveer 50 berichten per dag ontvangen. Nou ik kan je vertellen dit is niet zo, en ik heb best een leuk profiel (al zeg ik dat zelf natuurlijk hahaha). Wat ik erg jammer vind is dat er geen moeite wordt genomen om een reactie terug te sturen, een enkel daar gelaten die de moeite neemt om een geen interesse bericht terug te sturen.

Sterke punten
Ziet er overzichtelijk

Zwakke punten
Ik vraag me af of het niet een grote opgezette boel is.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Nee hoor, dat geloof ik niet. Het grootste deel staat er al jaren op. Dat zijn zogenaamde "slapende" leden. Veel van die mannen hebben foto's die ook al jarenlang op de site staan. Zelfs hun tekst wordt niet aangepast.
Misschien zijn dat een soort van mummies of zo die uit hun nalatenschap af en toe iets over maken aan RP (of het gaat automatisch) en ter nagedachtenis levend gehouden worden op de site.

Ik neem aan dat je in het begin van je inschrijving redelijk wat hartjes hebt ontvangen en een aantal mailtjes.
Ik heb in een ver verleden ook eens een keer een damesprofiel aangemaakt en toen kreeg ik voornamelijk veel hartjes en af en toe een berichtje. Na verloop van tijd neemt het aantal hartjes en berichten af en dan bloed het ook voor dames langzaam dood (hoewel er wel af en toe hartjes en mailtjes blijven binnenvallen)
Dat mannen niets terugsturen heeft natuurlijk een groot deel met fatsoen te maken maar ook omdat de meeste dames (niet allemaal) exact hetzelfde doen. De "geen bericht is geen interesse" instelling.
Als ik een interesse bericht krijg en ik geen belangstelling heb stuur ik een "geen interesse" bericht terug. Bij een mailtje schrijf ik ook altijd een mail terug, ook als ik geen interesse heb.
Relatieplaneet is inderdaad de meest bezochte datingsite maar geeft bij mij in ieder geval het minste respons.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden