RelatiePlanet - 875 Reviews

Last updated: 24 september 2019
RelatiePlanet Logo

17.6% aanbevolen, 875 Reviews

  1. RelatiePlanet informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Relatieplanet activiteiten
  5. Gratis mogelijkheden
  6. Klantenservice van Relatieplanet
  7. Mobiele app
  8. Veilig daten
  9. Hoe werkt Relatieplanet?
  10. Relatieplanet Singlesfeesten
  11. Relatieplanet video
  12. RelatiePlanet Reviews
  13. Schrijf ook een review over RelatiePlanet

Niet tevreden over RelatiePlanet? Probeer dan eens Lexa.

RelatiePlanet informatie

Relatieplanet behoort tot een van de meeste succesvolle datingsites van Nederland. Het wordt ook gezien als een van de beste datingsites van Nederland. Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar contact met andere nieuwe personen en of een date. Deze site behoort niet alleen tot een van de populairste datingsites, maar is ook winnaar van meerdere Thuiswinkel awards op het gebied van dating.

Op Relatieplanet kunnen singles op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere singles. Deze site is gebruiksvriendelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk. De gegevens van gebruikers worden ook goed beschermd. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de instellingen aan te passen, waardoor bepaalde gegevens op hun profiel niet te zien zijn voor anderen. Hierdoor blijft hun anonimiteit gewaarborgd. De beheerders van deze site houden scherp in de gaten wat er gebeurd op de site. Dit maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen wanneer gebruikers bepaalde regels overtreden.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op Relatieplanet. Bij de gratis aanmelding hebben de nieuw gebruikers een aantal functionaliteiten tot hun beschikking. Deze gebruikers hebben onder andere een eigen startpagina, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie om andere singles te vinden met dezelfde interesses. Leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden of leden te blokkeren van wie men geen berichten meer wilt ontvangen.
.
Relatieplanet heeft ook een eigen helpdesk waar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen betreffende de site. Het stellen van vragen kan gewoon telefonisch. De helpdesk is elke dag, 365 dagen per jaar, open van 09.00 tot en met 23.00u. Hiermee probeert Relatieplanet de gebruikers zo veel als mogelijk van dienst te zijn om op een prettige manier gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Gebruikers hebben ook toegang tot een relatiecoach op deze site, die gratis tips geeft om sneller en succesvol te zijn bij het vinden van een geschikte partner c.q. date.

Vanwege het groot leden aantal op deze site, is de kans op een succesvolle date zeer groot. Leden kunnen ook gebruik maken van coaching sessies en singlereizen. Er worden ook diverse events georganiseerd door het hele land. Op deze events kunnen gebruikers elkaar beter en persoonlijker leren kennen. De events variëren van wijnproeverijen, wandelingen tot geweldige singlefeesten. Deze feesten zijn heel vaak druk bezocht.

Een ieder kan lid worden bij Relatieplanet. Men begint eerst als gratis lid. Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan men gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site. Men kan gratis naar foto's en video's van andere gebruikers kijken. Men kan ook berichten van andere leden ontvangen. Elk lid heeft een eigen mailbox, een eigen profiel en de mogelijkheid om foto's en video's te plaatsen op zijn of haar profiel. Gratis gebruikers kunnen maximaal 5 berichten per dag versturen naar andere leden. Hierdoor kan men te weten komen of de andere persoon ook geïnteresseerd is in het hebben van contact.

RelatiePlanet Details

Hits: 40802

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 875

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend.

1 maand: 24,95 euro
3 maanden: 44,85 euro
6 maanden: 59,70 euro
12 maanden: 71,40 euro

Relatieplanet activiteiten

De vele leden van Relatieplanet maken het mogelijk, dat de kans op een date groot is. Deze website biedt coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil en organiseert ook vaak diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht.

Gratis mogelijkheden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Relatieplanet. Dit geeft mensen niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de website, maar ook om een besluit te kunnen nemen of men een abonnement gaat afsluiten.

Nadat men een profiel heeft aangemaakt, kan de nieuwe member gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet. Men kan profielfoto’s van andere leden bekijken alsook berichten ontvangen. Als Gratis lid kan men tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kan men nagaan of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om berichten uit te wisselen.

Klantenservice van Relatieplanet

Relatieplanet heeft een eigen Helpdesk, die hulp kan bieden en alle vragen van leden kan beantwoorden. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat men direct en snel geholpen kan worden. Daarnaast beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Leden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5052505.

Mobiele app

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone. Hiervoor moet men zich eerst inschrijven op de normale website. Daarna kan men de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Inloggen kan met de inloggegevens welke men gebruikt om in te loggen op de normale website.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Dit maakt het mogelijk om snel in te grijpen wanneer een van de leden, de vastgestelde regels overtreed. Wanneer een persoon zich gratis aanmeldt, dan krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze nieuwe leden hebben bijvoorbeeld toegang tot een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die op zoek gaat naar geschikte singles voor deze persoon. De leden hebben ook de mogelijkheid om hun profiel tijdelijk af te schermen voor andere leden. Daarnaast kan men ook leden blokkeren van wie men geen reacties meer wilt ontvangen.

Hoe werkt Relatieplanet?

Op deze site gaan de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Om een beeld te hebben van wat de mogelijkheden zijn van deze website, kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om profiel aan te maken, op zoek te gaan naar singles en interesseberichten te sturen. Indien men uitgebreid contact wilt leggen met andere singles, dan kan men een betaald abonnement nemen.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Relatieplanet singlesfeesten worden bijna iedere maand gehouden. In enkele gevallen wordt een maand overgeslagen als het gaat om een feestdag of als de periode valt in de vakantie. De Relatieplanet Singlesfeesten zijn altijd druk bezocht. In de meeste gevallen komen ongeveer 1500 tot 2200 singles bij elkaar, die op zoek zijn naar een nieuwe partner, vriendschap of een date. De evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV. De meeste feesten worden daarom ook gehouden in het Claus Event Center of in bepaalde gevallen in de Papa's Beach House.

De singlesfeesten zijn zowel voor leden van Relatieplanet alsook niet leden toegankelijk. Dus ook niet- leden zijn op deze feesten welkom. Op deze feesten kunnen gebruikers elkaar beter leren kennen en het daten eventueel op een hoger niveau brengen.

Relatieplanet video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JmsO63GXFGI?list=PL_nuv8jQzsNa9mT6OPWCtnQFmRtROYfJ5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op RelatiePlanet

RelatiePlanet Acties & Nieuws

  • 22 december 2017 50% Kerst Korting op RelatiePlanet
    Op Eerste en Tweede Kerstdag 2017 geldt een 50% korting op een RelatiePlanet abonnement van 1 maand. Let wel op, de actie loopt alleen deze twee dagen en niet langer. Gebruik deze link om van deze actie te profiteren Lees verder
  • 28 januari 2017 Interview met Kim Luu van Relatieplanet
    Kim, hoe lang ben je al werkzaam bij Relatieplanet en wat is jouw functie? Ik werk hier sinds 1 december 2016. Relatieplanet is sinds kort verhuisd van Groningen naar Amsterdam . Daardoor is het hele team vernieuwd. Wat voor werk deed je voor Relatieplanet? Hiervoor was ik ook Marketeer bij TMG Digital, maar dan voor een andere titel. Relatieplanet is ook een titel van TMG Digital Relatieplane Lees verder
  • 20 oktober 2016 Klachten over Relatieplanet
    Klachten over Relatieplanet Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Zowel dertig plussers alsook mensen die de zestig al gepasseerd zijn kunnen op deze website terecht om andere singles te leren kennen. Daarnaast is deze datingsite niet alleen voor mensen die hoog opgeleid zijn, maar ook voor de minder hoogopgeleiden. Het is kortom een datingsite voor een ieder. Volgens velen is Relatiep Lees verder
  • 3 juli 2015 Dit weekend 3 dagen gratis op RelatiePlanet
    Relatieplanet start dit weekend met een super (lange) actie! Vanaf vrijdag 3 juli start Relatieplanet met een 3 dagen gratis Full Membership actie. Na dit weekend blijft de actie geldig tot en met zondag 12 juli 2015!! Lees verder
  • 12 juni 2015 Relatieplanet.nl - Hele maand juni tot 30% korting
    Datingsite Relatieplanet heeft vanaf vandaag t/m eind juni een tot 30% kortingsactie voor alle nieuwe leden. Normale abonnementsprijzen van Relatieplanet zijn: 1 maand € 28,50 3 maand € 43,50 6 maand € 63,50 12 maand € 86,50 Daar krijg je nu dus 30% korting op! Lees verder
  • 27 februari 2015 Relatieplanet weekendactie
    Komend weekend heeft Relatieplanet een leuke kortingsactie! Alleen dit weekend ontvang je nu 30% korting op een Full Membership. De actie is geldig vanaf vrijdag 27 februari tot en met dinsdag 3 maart. Lees verder
  • 13 februari 2015 Valentijnsactie Relatieplanet: 3 dagen gratis!
    Ook Relatieplanet komt met een leuke Valentijns actie. Speciaal voor Valentijnsdag geeft Relatieplanet in de periode van vrijdag 13 februari tot en met zondag 15 februari heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. Lees verder
  • 16 januari 2015 Relatieplanet - Alleen dit weekend: 3 dagen gratis full membership
    Aankomend weekend heeft Relatieplanet een 3 dagen gratis full membership actie. De actie start op vrijdag 16 januari en loopt tot en met zondag 18 januari. Naast de 3 dagen gratis full membership actie zal ook de 30 procent kortingsactie actief blijven! Lees verder
  • 28 november 2014 Relatieplanet | 30% korting op full membership
    De winterperiode gaat van start en dat betekent veel singles die weer massaal achter hun computer/laptop/mobieltje duiken om zich in te schrijven bij een datingsite. Vanaf 28 november t/m 7 december heeft Relatieplanet een 30% korting op een Full memberschip actie. Schrijf je dus snel in via de banner hieronder! Lees verder
  • 29 augustus 2014 Relatieplanet 30% korting op je full membership!
    Komend weekeinde heeft Relatieplanet weer de actie 30% korting op een Full memberschip inschrijving. Deze actie loopt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2014. Lees verder

RelatiePlanet reviews (874):

RelatiePlanet - Zonde van je tijd heren

7

Review:
Beste (wanhopige) mannen van Nederland. Ik begrijp de klachten niet zo. De oplossing is namelijk zoo simpel en leuker! Allereerst de volgende wetenswaardigheden:

Een naakte feit blijft dat een echte leuke stabiele vrouw allang voorzien is van een partner. Echt waar, leuke mensen vind je niet op datingssites die regelen het in het dagelijks leven wel. Wat mij keer op keer opvalt op dit soort sites dat het barst van de volgende categorieën vrouwen: lelijk, middelmatig, rugzakje, een vlekje, geestelijk niet in orde, ijskoninginnen, over het paar getilde types met 1001 eisen, narcistische vrouwen en ook de mooie types op deze sites zijn wellicht mooi van buiten maar lelijk van binnen. Anders namen ze wel het fatsoen om iets te laten horen (ook als je afgewezen wordt) zegt toch genoeg?

Een leuke stabiele vrolijke vrouw zul je niet op een site of in een kroeg treffen. Nee, die vind je in de supermarkt, tijdens een mooie reis, op je werk, in de trein of op het terras.

Maar nu de oplossing voor al dit leed:

Waarom je zuurverdiende geld steken in dit soort kansloze geldklopperij sites met verwende over het paard getilde boerentrienen ipv het kopen van een ticket naar Mexico-Stad,, Lima of het Colombiaanse Bogota?

Aan de overkant van de grote plas wachten horden goedopgeleide zelfstandige Zuid-Amerikaanse vrouwen die je met open armen ontvangen. Veel van die modelletjes doen niet eens zo moeilijk over je leeftijd, zolang je maar je leven op orde hebt (geld, baan en een doel). Nederlandse mannen hebben een hoge marktwaarde bij latina's al is het maar om het feit dat hun eigen mannen drinken, om het leven vreemdgaan en hun vrouwen slaan.

Veel van die vrouwen dromen van een betrouwbare lieve Nederlandse man die de zaakjes op orde heeft. Bijkomstig voordeel is dat het ook cultureel goed klikt tussen bijvoorbeeld een Nederlandse man en een Mexicaanse of Colombiaanse vrouw en, mocht je een kinderwens hebben, je ook nog eens hele mooie kinderen krijgt. Het is werkelijk waar 'goed vertoeven' daar.

Waarom hier de deksel op je neus krijgen van een verwaande truus terwijl je, als je een beetje moeite doet, zo met een prachtig en verzorgd modelletje aan je zijde kunt lopen? Echt heren, laat deze Nederlandse rotzooi voor was het is en boek een ticket naar Zuid-Amerika. En nee je bent niet kansloos! Het zal je verbazen hoe zelfstandig en gebekt die vrouwen zijn daar.

Kansloos ben je als je een ongeschoold plattelandsmeisje uit de Philipijnen of Thailand haalt omdat je niks beters kunt krijgen. Een beetje normale man met baan kan wel een leuke normale latina vinden. Succes!

RelatiePlanet - relatieplanet niet aan beginnen zonde van je geld

2

Review:
alleen als je op cristiano ronaldo lijkt komen de mensjes en vrouwen op je profiel kijken en anders moet je het doen met een paar leden per maand die alleen maar kijken.


't is ook logisch knappe meisjes en vrouwen die op zo'n site zitten die mankeren wat en dat is:

'DAT ZE HEEL ERG KIESKEURIG ZIJN.

ANDERS hadden ze allang een relatie.

Sterke punten:
geen geldklopperij

Zwakke punten:
alles draait bij hun om geld moet je kijken want een jaar membership kost jezus

RelatiePlanet - rp

1

Review:
ik ben van mening dat rp niet leidt tot de gewenste resultaten. heel vaak heeft het te maken met de houding van de mensen die op rp ingeschreven staan en niet zozeer met rp zelf.
ik sta nu een weer maand op rp ,(in totaal ong half jaar) ik kan er al weer een boekje over schrijven en het zou voer zijn voor psychologen ,werkelijk.
ook een vriendin van mij heeft de zelfde ervaringen. we moeten er inmiddels om lachen hoe de heren met de dames omgaan .jammer ,want er zullen ongetwijfeld ook goede heren tussen zitten.
dit zal ongetwijfeld ook anders om zijn dus begrijp me goed dat ik het onaangename gedrag niet alleen bij de mannen neer leg.
zelf ben ik er inmiddels echt klaar mee ,het is soms gewoon kwetsend zoals er met mensen wordt omgegaan en daar zit ik niet op te wachten...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
wanneer er interesse is zonder fullmember schap ,word je gedewongen tot betalen....

chris beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Rommel

2

Review:
Ik ben hier nu aantal maanden betalend lid en heb er enorm spijt van.
Ik word veel lastig gevallen door vervelende figuren, ik heb de beheerders van relatieplanet al meerdere malen geattendeerd op deze nare personen.
Beetje jammer dat er helemaal niks aan gedaan word.
Het bewijst mij alleen maar dat relatieplanet ook gewoon op je geld uit is anders zouden ze zonder blikken of blozen de profielen van deze mensen verwijderen.

Sterke punten:
Pff

Zwakke punten:
Zie mijn verslag

Femke beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - leuk

1

Review:
Ik zit nou bijna 3 maanden op RP. Prima contacten. Leuke vrouwen van rond de 50. Lief leuk en lekker! Jonger moet je niet aan beginnen, wat zijn die Arrogant. Ja de verhouding vrouw man is 1:40. Leuk toch! Triviant is moeilijker om te spelen! En wat hebben die vrouwen een ervaring, geweldig. Open op alle gebieden. Dit is het beste wat ik ooit heb gedaan!

RelatiePlanet - Nederlandse vrouwen

3

Review:
Dit is een topic waar ik jullie ''ons' mannen even mee wil helpen als jullie het allemaal niet zo goed kunnen vinden met de dames hier in Nederland.
En de meeste mannen een beetje verzuurd raken op de dames hier.

Ten eerste de dames kunnen er ook niks aan doen ze zijn gewoon te verwend door het aantal mannen hier in Nederland,en gaan voor de mannen met een goede baan die lekker hoogopgeleid zijn, geef ze is ongelijk.
Maar het meeste van de mannen zijn hier niet zo, die verdienen geen bergen.

Schijnt er nou gewoon een perfect oplossing voor dit probleem te zijn
Een vrouw uit een ander land.
Nu denk je ten eerste ja daag dan ben ik zo'n kneusje die alleen aan een meid kan komen omdat ze hier wil wonen en het daarom ziet zitten met mij? FOUT !!! zet dat maar eerst uit je hoofd.
Of blijf lekker vrijgezel tot je dood of trouw met een trol (sorry kon het niet laten maar vond het wel grappig klinken.)

Ik heb het hier over vrouwen in Latvia-Polen-Ukraine-Rusland
Het probleem met die landen is te weinig mannen en de mannen die er zijn drinken veel HEEL veel.
Wat een vrouw nou niet bepaald leuk vind.
Die vrouwen (die trots zijn dat ze vrouw zijn inplaats van walk like a men talk like a men additude hebben) willen een man en hebben ons in een hoog aanzien.
En knap dat die vrouwen zijn en ze vinden je nog leuk ook want je behandel ze met respect wat ze niet gewend zijn van hun mannen.
Je kan zowaar een echt gesprek houden met een knappe vrouw zonder dat je eerst 3 uur lang naar haar gepraat moet luisteren en ze weet nog niks over jou.
Lijk wel of ik hier wat wil verkopen NEE ik help jullie mannen alleen.

Ik heb twee vrienden die twee hele leuke vrouwen hebben ontmoet 1 uit Ukraine en 1 uit Latvia en het zijn gewone gasten 1 heeft er al een kind mee.
Laat je niet afschrikken en ga ergens voor mannen

Laat deze waardeloze site achter je
En ga gewoon voor je droomvrouw en vecht ervoor.
Wees slim pak het goed aan en raak verliefd op elkaar met minder moet je het niet doen.
En laat de Nederlandse vrouw maar arrogant en verwend zijn.

Sorry dat ik wat te negatief uitlaat over vrouwen maar jullie zijn nou eenmaal zo
Heb zelf twee Nederlandse vrouwen gehad waren schatjes hoor..




.



RelatiePlanet - Geschrokken

3

Review:
Ik ben echt geschrokken, toen ik al die negatieve reviews las over RP. De ergste is wel van Thomas, man, 32 jaar. Hij ziet ons (mooie) vrouwen als verknipt. Nou ja! Mooi is een smaakkwestie. Ik durf nu niet eens meer de site op. Stel, ene "Thomas" vindt mij leuk, en denkt meteen, zij mankeert iets. "Te mooi om waar te zijn". Bedankt Thomas, voor je mening. Durf je nog wel mooie vrouwen aan te spreken, of ben jij nu ook iemand, die "beschadigd" is??? Wellicht aan gedacht, dat het evt. aan je eigen gedrag lag/ligt, wat je in die vrouwen naar boven haalt? Ik vond het bizaar, dat je meteen zo veel over de dames te weten kreeg. Dat is erg veel info op een eerste date?! ..en dan nog hup uit hun kleding op zo'n eerste afspraak!
Sterkte, en veel geluk in de toekomst... ;)

RelatiePlanet - Rondgekeken

15

Review:
Ik heb maar weer eens op RP rondgekeken. Ook hier weer hetzelfde. De dames willen geen (wat) oudere man met als vaak genoemde reden "Het oog wil ook wat" Dames, zou het misschien zo kunnen zijn dat een man om dezelfde reden geen oudere vrouw wil? Als je allebei jonger wilt krijg je echt geen match. Alleen als een man zeer wanhopig is of als hij er een speciale en verborgen bedoeling mee heeft zal hij een oudere vrouw aanschrijven.

RelatiePlanet - Klote service en teveel mails van opdringerige man

1

Review:
Een hoop opdringerige mannen die het hemd van je lijf vragen letterrlijk en figuurlijk. Alsof je op verhoor moet komen bij de politie.
Direkt willen ze je van de site afslepen eerste mail of langdradig gezeur.
Mannen die niet bestaan. knappe die reageren niet met hele fotoreportage. Klopt geen zak van. Binen een week had ik me buik er vol van hoorde dat er een duerwaarder aande deur had gehad leuk rp was doodsbang direkt me zelf uitgeschreven en niks gewacht dalik trekken ze mijn bankrekening ook leeg hang je weer voor een half jaar daar ongevraagd. vind het een slecht e datingsitr

Sterke punten:
een week nog niet eens is t leuk

Zwakke punten:
teveel! geen echte mannen nare mannen die opdringeriig zijn, vermoeiend vol postvak veelste veel manenn te weinig vrouwen.
worden ze boos als je niet reagert.
nee vind je t gek? word belaagd met mails.
ik vind je een perfect profiel hebben zullen we wat drinken???wil je me beter lerenkennen.
nou heb t gezien zonde geld 28 euro voor 1 week.
Nooit meer rp! overdags is er niks te doen. wat online is woond ver weg!
savonds werk je over mn fotoos steeds afgekeurd
gezeik over gehad. hele klus om die leuke man tegen te komen van de half miljoen. 3 x niks!! service super slecht! krijg antwoord wat nergens op slaat. eek week klaar ermee me buik er vol van. werkt niet rp!!teveel mannen! vieze jonge knullen die achter rijpe vrouwen aan gaan kan zo door gaan. Beveel het niemand aan klotesite.

karin beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - Mijn RP ervaringen

0

Review:
Ik vrouw, niet onknap sta al jaren op RP. In het verleden, in de begin periode heb ik een hoop ellende gehad met RP doordat 1 van hun werkneemsters, een door mij ontslagen lid van mijn brigade, op het kantoor bij RP aan de slag kon.
Gegevens van mij, zowel prive als zakelijk werden aan niet zulke "vriendelijke Heren" doorgegeven. Ik werd zowel per telefoon, mail als persoonlijk op mijn bedrijf lastig gevallen. De enige reactie welke ik van RP kreeg, was, dat ik mijn gegevens wel aan hen zou hebben doorgegeven.
Een paar jaar later heb ik me weer inlaten schrijven bij RP onder een andere naam etc. Inmiddels zijn ze een stuk gegroeid en daardoor is de veiligheid vermoed ik groter geworden. Ik heb een heel verhaal en uitgebreid profiel op RP staan dat ik regelmatig aanvul. Voor veel mannen ziet dit er misschien arrogant uit, maar het is alleen om een bepaald soort mannen een spiegel voor te houden.
Dat wat er staat is waar, met betrekking tot mijn profiel dan. (het verhaal m.i. ook)
Ik ben die vrouw met 2 academische opleidingen, veel van de wereld gezien en kan mij ook overal redden. Het wordt als arrogant ervaren als je niet reageert;
dit kan verschillende oorzaken hebben: 1 we zijn beide geen lid en kunnen alleen interesse berichtjes sturen, dus als er iemand reageert kun je of een hartje terugsturen en hopen dat een van beide zo creatief wordt om een mailadres te verbergen in het profiel, iets waar rp enorm alert op is; is een van beide lid zal de betalende kant het initiatief moeten nemen, voor een niet betalend lid is het niet zichtbaar of de ander lid is. 2. Als ik persoonlijk benaderd wordt door iemand 20 jaar jonger of een , het spijt mij maar mavo oid zal ik als ik op dat moment lid ben een berichtje terug sturen, maar vaker betaal ik niet en ben ik gebonden door het gebroken hartje. Als antwoord krijg ik dan vaak dat ik een bitch ben. Ik wacht altijd met het activeren van mijn account tot ik weer een aantal dagen gratis lid mag zijn. De afgelopen jaren heb ik weinig nieuwe gezichten gezien en doorgaans dezelfde als op andere sites.
Veel dates gehad in de afgelopen jaren, een aantal vrienden overgehouden maar een veel groter deel kwam niet verder dan de eerste date, iedere keer sta ik er weer versteld van hoe ook mannen hun leeftijd verdraaien en dat het hen in eerste instantie gewoon om "de WIP" te doen is. Velen zijn getrouwd en vertellen dat pas al ze weggaan. Nu vind ik wel dat je als je tegen de 60 loopt niet meer preuts hoeft te doen, want we zouden toch moeten weten hoe het leven in elkaar zit.

Sterke punten:
snoepwinkel met grote etalages, leuk om naar te kijken en een beetje te provoceren

Zwakke punten:
snoepwinkel met grote etalages, als je gaat proeven vaak een bittere nasmaak

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Algemene Datingsites » RelatiePlanet