Reviews van deze auteur

goede site

Review over Knuz

Ik heb er ongeveer 2 maanden opgestaan, en eigenlijk vind ik het een goede site. Alle basisfuntiesinclusief een leuke chat zijn gratis. Je kan betalen voor extraatjes, zoals een boodschap op het prikbord of op de lichtkrant, dit gaat met credits die je vooraf moet kopen. De interface is hier en daar wat beperkt, maar het went snel... Contact met de helpdesk is eenvoudig en je krijgt ook serieus antwoord.

Reakties van vrouwen kan je wel vergeten, je zal zelf moeten reageren op hun profielen, en heren, vooral niet gelijk beginnen over sex! Maar zelfs dan krijg je uiteraard geen antwoord haha, maarja, dit ligt niet aan knuz. Via de chat kan je nog wel eens iemand leren kennen, ik had zelf een paar leuke contacten om mee te praten, maar verwacht er geen serieuze relatie van.

Reakties uit Groningen of Drenthe kan je trouwens ook wel vergeten, het grootste deel lijkt zich toch onder de grote rivieren af te spelen, en als noordeling voelde ik me daarom soms een alien....

Al met al, een leuke vrijetijdsbesteding, maar verwacht niet de man of vrouw van je dromen, want die vind je, enkele uitzonderingen daargelaten, niet op een datingsite, en dus ook niet op knuz. Waar vind je die nog wel? Ik durf het niet te zeggen, en heb zelf de hoop inmiddels ook al opgegeven.

Knuz is wel een aanrader, maar het blijft een datingsite, en eerlijk gezegd werd ik er zelf uiteindelijk een beetje depri van...

reacties:

Review: goede site

Mee eens Dirk, ik zag soms "grapppig" langskomen op de chat dat ze idd overal nee op klikken, dus blijkbaar is elke man bij voorbaat afgekeurd.

Ik ben vanacht lekker op stap geweest, en ik had meer sjans dan 2 maanden op knuz.
Met andere woorden, gewoon lekker uitgaan mannen (en dames natuurlijk), er is geen hand vol maar een land vol...

Maar nogmaals, aan knuz op zich vind ik dus niks verkeerd, het is een leuke datingsite.

Review: Waardeloos

Wat een slechte site! Ik had een betaald account voor een maand, maar daar heb ik nu echt spijt van. Na veel gedoe is het me nu eindelijk gelukt om de automatische incasso te beeindigen, ik heb mijn profiel helemaal leeg gemaakt, al mijn foto's en gegevens verwijderd, maar toch laat mijn profiel zich op de normale manier niet verwijderen. Na een mailtje naar de klantenservice is mijn profiel ook nog niet verwijderd, en nu kan ik de contactmogelijkheden niet eens meer terugvinden, waardoor het "lexa customer care team" dus niet te bereiken is.

Mijn conclusie, gewoon niet aan beginnen!
Van dat geld kun je beter een avondje leuk op stap gaan!