RP wijzigt, verwijdert ZONDER contact of waarschuwing GEEN

RP wijzigt, verwijdert ZONDER contact of waarschuwing GEEN

Relatieplanet, echt een site dat zijn gebruikers stuurt en censoreert. Zo had ik een onschuldig regeltje er tussen staan (Sandra het was gezellig) en ZONDER dat RP mij inlicht, dus zonder verklaring, haalt zij die regel weg. UIteraard gebeurt dat ook als, en iets begrijpelijker, maar niet toelaatbaar, er kritiek op de 'redactie' van RP is of commentaar op de site zelf. Ik moet duidelijk zijn ALLES in NIET beledigende taal en zeer respectvolle kritieken. Toch meent men je te moeten kortwieken en alleen geld over te maken. Zo zijn wel meer voorbeelden van sturend gedrag. Daarmee bedoel ik sturend in het overmaken van geld. ik noem drie andere voorbeelden. Rare manier van gebuikers presenteren. Nep oproepen om uit te lokken om een betaald abonnement te nemen. Vrouwen manipuleren en gebruiken om mannen uit te lokken om te betalen. zo zijn er meer... Kortom het uitkleden van de man gaat ze goed af... en wij en de vrouwen trappen er allemaal in!!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
kut site

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Het is onzin dat er nepprofielen op staan.
Is zomaar door jou uit de lucht gegrepen... frustratie omdat je van niemand op de site een berichtje van geen van de vrouwen terug kreeg?

of heb je duidelijke aanwijzingen dat er nep profielen op staan, en kan je deze nader toelichten? ik heb er namlijk van de duizenden maar een of 2 nepprofielen gezien van sms nrs en deze werden door de alerte rp-medewerkers binnen een paar uur verwijderd

Er staan wel degelijk nepprofielen op.

Ja, en RP doet er niets aan om daar iets aan te veranderen. Ja, criminelen of prostituees die via RP mannen mannen lokken. Die worden wel verwijdert, maar ze sluiten alle verantwoordelijkheid uit door een welkomstbericht waarin duidelijk wordt uitgelegd dat je daar niet op moet reageren. Is inderdaad stom als je daar in trapt.

O, en ik heb er genoeg gezien van bijvoorbeeld die apen van Pepper. Stond er ook meer dan een dag op nadat het in het nieuws van RTL4 was geweest. Pepper hoort ook bij RTL. Slap, slap, slap. Ik heb genoeg onzinnige reacties gekregen die op mijn profiel waren geschreven. Gore smeerlappen en trollen. Je wordt er knettergek van die eerste 4 weken. Seksadvertenties krijgen ook de vrouwen.

Even zoeken op YOUTUBE op "daten met dieren" en je kunt het misschien nog nakijken. Die heeft er zeker 2 hele dagen op gestaan. Gezelligeitje. De mannen die op dat profiel reageerden hebben hun profiel waarschijnlijk zelf verwijderd. Ik kon er maar 2 van terug vinden.
Hoezo alert?

Correctie: ...worden wel verwijderd. Anders beginnen ze daar weer over.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden