relatiebagger

Wat een kutsite.Veel te commercieel ingesteld en vol fakes..De enkele serieuze mensen worden met valse beloftes uitgelokt.Lees de verhalen maar...niet een die na een tijd nog niemand gevonden heeft...als men pretendeert zo succesvol te zijn waarom staan al die mensen er nog zo lang op.
Als je echt op zoek bent naar een stabiele en serieuze partner spreek mensen dan gewoon aan op straat,supermarkt of weet ik waar maar blijf ver weg van het internet.

Sterke punten
De interface is gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
Te duur,vol fakes,eigenzinnige beheerders en last but not least vol nutcases

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Helemaal mee eens, Rob.Zo denk ik ook over sites als RP , Lexa en consorten.Het enigste wat telt, is dat je betalend lid gaat worden; daarna kan je barsten.Vervolgens neem je de tijd, moeite. om een origineel profiel en bericht te maken, je ziet dat het gelezen is, ze vliegt meteen naar je profiel, en je hoort er nooit wat van.En o,, wat zijn de dames allemaal "hardstiike spontaan"..
Barsten kunnen ze van mij erin.

Dat de dames niet reageren ligt volgens mij toch echt aan de dames zelf en niet aan RP of Lexa of consorten

Weet niet of er een hoop fakes tussen staan maar wel veel vrouwen die gratis member zijn en die er al jaren op staan en wij mannen maar betalen om met ze in contact te kunnen.
Verder wel reacties gehad maar vnml. oudere vrouwen of van vrouwen die midden in een scheiding zaten.......eeeehhhh nee bedankt.
Als je dan al een meid ziet die er leuk uitziet en een mailtje stuurt hoor je niets of als je geluk hebt wil ze weten wat je dan zoal doet in het dagelijkse leven maar haakt dan weer af als je beroep niet hip genoeg is(accountmanager of iets in de it),heb verdomme een goedlopende eigen zaak.
Aan m'n foto's kan het niet liggen zie er goed uit maar ben zeker geen fotomodel,dus was will das Weib?

Ach ik sta al een tijd niet meer op rp. Sta nu op badoo en maak me eigenlijk nergens meer druk om nu de berichten gratis te versturen zijn. De vrouwen in het algemeen zijn gewoon horken op internet en dat kan je ze niet wijsmaken. Maar er moet toch eentje zijn die dat niet is, dus nu verder zoeken zonder dat het me geld kost.

Het is inderdaad een waardelose site. Zoveel fake, een groot deel van de mannen heeft gewoon een relatie. Deze bedonderen hun partner plus de dame van RP die wel goede bedoelingen heeft.
Hier zou een veel strengere selectie op moeten zijn. Er is totaal geen controle op dit soort mensen.
Voor je het weet staat je partner erop en jij maar denken dat hij trouw is. Bull shit! Deze site zou wat meer in het negatieve daglicht gezet moeten worden.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden