Reviews van deze auteur

Gemengde gevoelens

Review over Pepper

Allereerst: Pepper is de moeite van het proberen waard. Je profiel en rondkijken is gratis, in contact komen met andere members moet je inderdaad voor betalen (aan alleen een profiel heb je dus niks, het gratis profiel is dan ook niets meer dan een lokkertje). Maar goed, als je een tussenpersoon voor je verzekeringen inschakelt, betaal je die. Dus waarom een datingsite niet?

Ik besloot Pepper een kans te geven, heb me aangemeld en 25 euro neergelegd voor 1 maand lidmaatschap. Elke dag krijg je 3 nieuwe matches. Regelmatig heb ik profielen geliked. Regelmatig heb ik berichtjes gestuurd. Niet 1x kwam er iets terug. Geen like, geen reactie. Goed, dat kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar dat denk ik eigenlijk niet. Bij bijna alle andere bekende datingsites is er meer interactie. Dat maakt dat het leuk blijft. Dat bleef bij Pepper dus uit. Na een maand eenrichtingsverkeer besloot ik dan ook niet te verlengen.

Misschien heeft Pepper veel 'slapende' profielen, betaalt de overgrote meerderheid niet voor de site of zijn de leden niet echt serieus op zoek. Veel profielen zijn ook niet of nauwelijks ingevuld. Ik kreeg vaak de indruk dat veel leden een profiel hebben aangemaakt om even rond te kijken, en na een half uurtje kijken nooit meer hebben ingelogd.

Al met al, de kans om via Pepper contacten op te doen is dus klein tot nihil.

Sterke punten
- Origineel concept
- Ziet er leuk en goed uit
- Matches zijn goed op elkaar afgestemd

Zwakke punten
- Maar 3 matches per dag
- Geen zoekfunctie
- Weinig interactie tussen leden
- Je kunt niet zien wie je profiel heeft bekeken

reacties: