positief

Mijn ervaringen is eigenlijk best positief met relatieplanet. In de eerste week kreeg ik zoveel berichten dat ik iedere dag bijna de hele avond bezig was met berichten beantwoorden. Uiteindelijk heb ik in een maand tijd 6 dates gehad, heb er geen relatie aan overgehouden maar het waren over het algemeen wel leuke dates en met sommige vrouwen heb ik nog vriendschappelijk contact. Ook fijn dat je kan zien wanneer iemand je bericht heeft gelezen of kan zien of iemand een betaald member is. Wat ik wel jammer vond was dat ik na een paar weken duidelijk minder bezoekers kreeg dan in het begin en dat er geen optie aanwezig is om je profiel opnieuw in de picture te zetten. Wat mij ook af en toe verveelde waren alle standaard verhaaltjes op profielen, maar dat is natuurlijk niet de fout van de website. De website is technisch geen hoogstandje, maar het voldoet verder wel.

Sterke punten
- Leuke dates gehad
- Mijn profiel werd in het begin goed bezocht
- Geen restricties met abonnement zoals bij lexa.

Zwakke punten
- Mobiele applicatie heeft wat bugs
- Website is technisch gezien geen hoogstandje
- Na een tijdje krijgt je profiel steeds minder bezoekers
- Niet kunnen zoeken op plaatsnaam

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Wat ik persoonlijk wel apart vind is dat ik gister en vandaag nog steeds evt matches over de mail kreeg...vooral omdat afgelopen zaterdag mijn abonnement afliep en gister dus niet eens meer lid was.
Blijkbaar zijn de geruchten dat er profielen op de site staan van mensen die al lange tijd geen lid meer zijn van RP wel waar.

Mannen krijgen veel berichten voordat ze betaald hebben,dus om te overhalen te betalen.Als het abonnement (bijna) afgelopen is krijgen ze terug berichten om te verlengen of terug te betalen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden