Matig

Site staat vol met aantrekkelijke vrouwen, die overigens zelden de moeite nemen om op je bericht te reageren. Van de profielomschrijvingen druipt de oppervlakkigheid er in de meeste gevallen af en ze staan vol met clichees. De dames doen er bovendien alles aan om hard to get te spelen (gevoelsmatig leggen ze de lat onrealistisch hoog). Als Jan-modaal ben je dus in vele gevallen kansloos, hoe eerlijk je jezelf ook neerzet.
Het aantal berichten dat ik heb ontvangen is de afgelopen vijf maanden dan ook bescheiden, terwijl ik me nou alles behalve een loser zie.

Reageren op profielen van de vele gratis members heeft totaal geen zin, omdat je dan in je bericht wel gedwongen wordt om meteen je privé mailadres te geven. Dat gaat me voor een eerste contact nog even te ver. Dit omdat zij geen berichten kunnen versturen, behalve de toon-interesse-berichten.

Kortom, leuk als tijdverdrijf, maar verwacht er niet veel van.

Sterke punten
Overzichtelijk, redelijk betaalbaar, de blokkeer-functie, weinig nepprofielen, die snel worden verwijderd, de minst slechte datingsite die ik heb gezien.

Zwakke punten
Gratis-members kunnen alleen je profielfoto zien, veel mooie plaatjes maar veelal belachelijke wensen, zoals met zoveel datingsites vrijwel kansloos dat je hier een partner vindt.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Hoi Djon
De laatste zin in je verslag is de keiharde realiteit , Wat heeft het voor zin om als serieuze man nog op een dating site te staan , maakt niet uit welke het is gewoon verspilling van tijd geld en energie .

Ik zoek ook nog steeds naar een ander alternatief om een leuke vent tegen te komen, maar die zijn er niet. Op sites als Badoo en zo wordt je ook niet gelukkig. Meeste zijn daar uit op 1 ding.....
Als je een alternatief hebt gevonden laat het dan even weten ;)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden