Sorry!

Nee, helaas is mijn Relatieplanet-avontuur geen succes geworden. Ik heb zeker een aantal leuke dames gezien, en ik heb ze zo leuk mogelijke mailtjes gestuurd, maar reacties bleven uit.

Als ik hier de reacties van andere mannen en vrouwen lees, dan denk ik dat er een hoop ergenissen tussen beide geslachten is ontstaan. Daarom stel ik voor dat we met een kritische blik naar onszelf kijken en excuses aanbieden voor wat we elkaar hebben aangedaan.

Namens alle mannen zou ik graag sorry willen zeggen voor:
- de mannen die liegen op hun profiel, zoals bijvoorbeeld de leeftijd. Te zinloos. Op de eerste date vallen ze door de mand.
- de mannen die hun je-weet-wel achterna lopen. Hier bestaan speciale sites voor.
- de mannen die niet kunnen inzien dat vrouwen die 20 jaar jonger zijn, of een totaal ander karakter hebben, of weet ik veel welke verschillen er bestaan tòch op je hebben gereageerd.
- de mannen die maar blijven reageren op je profiel, al reageer je niet. Tegen beter weten in hopen we dat je ons toch leuk vind. We proberen hiermee aan te geven dat we de 'geen reactie' positief opvatten. Net zoals we positief in het leven staan. Het is dus goed bedoeld, maar de boodschap komt helaas niet over. Mocht je het niet hebben ontdekt, er is een blokkeer-knop.
- De oppervlakkige interesse-berichten die we sturen. Soms hebben we echt geen inspiratie meer voor een origineel op jou toegespitst verhaal met humor en geïnteresseerde vragen over je leven zonder dat we te opdringerig zijn.
- de mannen die zo'n leuk profiel hebben dat je het niet kunt geloven en er niet op reageert. Het kan ook de prins op het witte paard zijn geweest. Ik hoop dat dit niet over mij gaat.

Zo, dat lucht op. Ik heb weer een schoon geweten.

Nu begrijp ik ook wel dat deze problemen niet alleen op Relatieplanet spelen. Ik sta ook op een aantal andere sites ingeschreven, hetzelfde verhaal. Maar het aantal reacties op deze site is wel héél summier.

Sterke punten
- de blokkeer-knop
- de 'geen interesse'-knop
- dat je kunt zien of een mailtje al is gelezen of niet. Als hierna geen reactie volgt heb je geen 100% duidelijk antwoord, maar het is iets.

Zwakke punten
Het gebrek aan reacties.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden