feak

waar betaal 'k voor; voor de 'profiteer nu voor de gratis membership', met als gevolg site plat!!! wat een besodemieterij m'n drempel was al hoog.............\r\nMaar ach; gratis membership toch werkt aanzienlijk efficienter om met serieuze kanten des levens om te gaan; wederom misbruik van goed willende;\r\nSCHANDE!!

Sterke punten
lonken

Zwakke punten
niet na komen van betaalde service van members

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

6 reacties

Ja de site is al sinds 3 oktober de boel aan het belazeren, heb mn geld terug gekregen, heb ze overal aangemeld als eigenlijk fraudeurs. hebben heel veel geld geint voor geen produkt en laten gewoon alle mensen in de kou staan. blij dat ik daar weg ben.!!!!

Nou Maaike vervelend voor jouw, voor mij en al die anderen!!
De organisatie weet blijkbaar niet met dit soort problematiek te hendelen blijkens, wel hun rekening groot maken, op zich simpel.
Hoe heb jij je inleg retour gekregen Maaike?
Dank voor je ondersteuning...........helaas

Ben blij dat ik niet met je getrouwd ben Limpens,...je zal maar ruzie met je krijgen!

Wat is dat nu voor een opmerking Jan, deze site is bedoeld voor klachten, dus als je je belazerd voelt mag je dat melden. Impens dreigt toch niet met geweld? Maar ga rustig trouwen met een muisje dat over zich heen laat lopen.

Voor jou geldt hetzelfde Agnes,...gefeliciteerd!
Echter realiseer je dat 1 december de oprichter van RelatiePlanet een nieuwe site is begonnen, hopelozen.nl..sorry... www.relatie.nl
Het riekt ernaar dat deze kwestie met de problemen van RP te maken heeft. Ze zitten allemaal in in hetzelfde dorp. Zo zie je maar, er is hoop: Dank zij deze sites voor hopelozen hoeft de kalkoen met de kerst niet alleen met jou aan tafel te zitten.

Komt allen tezamen!

Wees gegroet,

Jan

!lieve Jan, dan klopt het wel; 'niet met mij 'getrouwd te zijn', zou niet mijn insteek zijn 'ruzie' hebben, er zijn vele stadiums int voren. Getrouwd zijn is uberhaupt geen optie Jan, om de reden dat dat nooit een overweging zal zijn; geen meerwaarde voor mij.
kWens je een aangename OPEN relatie, waar overleg (soms wat heftig voor mij part)
ruimte krijgt.

mvg; Quincy ;)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden