eraf

doe iedereen die al een maand niet betaald hebben eraf dan wordt het wat overzichtelijker en eerlijker voor de leden die wel betalen! de mannen die blijven "hangen" zijn van die gluurders daar verdienen jullie toch niks aan!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

geldt niet alleen voor mannen, wat dat betreft heeft de emancipatie zijn werk gedaan.

Nee inderdaad. Ik zie ook weinig matches. Bovendien als je zelf betaald dan kun je zien wie niet betaald heeft. Als je reageren met het hartje uit zet heb je 50% tot 75% minder onzinnige reacties. Dat is namelijk een van de voordelen als betalend lid.
Ik sta er zelf niet meer actief op. Zie misschien 2x per jaar een normale man staan waarmee ik heel misschien een match zou kunnen maken. Met match bedoel ik dan voor alle twee. Ik hoef ook niet meteen alles te hebben wat ik zie. Ik heb geduld.
Nou en wanhopig ben ik ook niet. Gelukkig maar, want anders zou ik iedere keer alleen maar moeten huilen als ik op RP even ga kijken. Ik kan nog steeds lachen om bepaalde mannen. Het irriteert wel dat er een heleboel viespeuken op staat, maar dat is na 1 gore mail of onbeschofte stukken tekst in hun profiel ook eenvoudig op te lossen door gewoon bij het minste "vergrijp" een blokkade te geven.
Er zijn mannen die duidelijk op zoek zijn naar iets dat veel te jong voor ze is. Dat lukt dus niet en dan gaan ze vrouwen van een hogere leeftijd benaderen omdat ze denken dat ze een geweldig lot uit de loterij zijn. Daar heb je ook nooit prijs. Soms een gokje wagen hoeft niet verkeerd te zijn. Maar je gaat ook niet veel te ver rijden om een lot te kopen. Dan ga je gewoon wat dichter bij huis toch? Voor mij zijn ze overal gelijk die mannen. Soms zit er iets bij waar je wel wat mee kunt en zolang ik van de rest geen last heb, vind ik het niet zo erg. Je moet ook niet na 23:00 op de site gaan want dan tref je vooral de gluurders of porneuze mannetjes? Misschien kunnen beter wat filmpjes downloaden voor het geld en het daarmee doen.
Ik neem de mannen niet meer zo serieus daar. Heb het wel gezien.
Maar, last but not least: Er staan echt wel enkele normale mannen tussen. Echt wel, maar op het moment haken die ook af. Of..... ik krijg gewoon geen mail meer dat er matches zijn. Lekker rustig. Beste wensen voor 2012!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden