hart luchten

dag allemaal , mijn nick name is ,vrolijk, op rp . :)

ten eerste vindt ik het wel sportief dat rp mensen de kans geeft om hun ongenoegen [ lees klachten] op een site te kunnen uiten . maar dat is tegelijkertijd ook voorlopig het enige wat ik [ helaas] te melden heb over rp ...

ze hebben afgel wknd [groot] onderhoud gehad maar daar is naar mijn mening nog weinig positiefs over te merken .

sterker : een paar punten die momenteel zeer slecht zijn is de chat : die werkt simpelweg [nog] niet .

het aantal keren wat mijn profiel is bekeken was in eerste instantie na het onderhoud giga gedaald , dat ik dacht , wat is dit ?!

is ondertussen wel weer gecorrigeerd , maar de teller staat vrijwel zeker vanwege een technisch mankement al een paar dagen volledig stil.

als ik nu een berichtje binnenkrijg staat er : u heeft 1 ongelezen berichten..dat klopt dus [ook] niet !

dat was voor het onderhoud trouwens wel goed geregeld .

ik heb rp net ook gebeld en m,n beklag gedaan , heb net ook gezegd dat als ik een cijfer zou moeten geven was het VOOR het onderhoud een 7 , maar nu [momenteel] hooguit een 4 .

ik heb expres gebeld omdat als je een klachtenmailtje stuurt je ook wel antw terug krijgt..maar telefonisch contakt werkt naar mijn mening nog veel beter. neem van mij aan , ik ben tegen [die overgens vriendelijke en correcte dame die meerdere malen haar excuus aanbood] behoorlijk uitgevallen en ben gewoon eerlijk geweest en gezegd dat de site me momenteel zwaar tegenvalt .

valt het jullie trouwens ook vaak op dat er veel foto ,s staan waarvan je denkt : hoe hebben ze die in godsnaam goed kunnen keuren ? ze zijn op de redaktie zeker blind ! er staan nl veel slechte tot heel slechte op . om maar niet te spreken over die vreselijke zonnebrillen .

ik vind het heerlijk om even m,n hart te kunnen luchten en ongetwijfeld zullen sommigen of velen [?!] zich in mijn verhaal kunnen herkennen .

ik moet straks aanbevelen of rp werkt..mijn eerste reaktie is : het KAN werken , mits de technische storingen goed zijn weggewerkt en er [veel] meer eerlijke mensen op de site komen .-)

ik ben benieuwd naar jullie [eventuele]reakties , of misschien merk ik het wellicht aan de dames op mijn profiel :)

Sterke punten
[als ] er geen technische storingen zijn en het MERENDEEL van de mensen [dames] WEL een duidelijke foto plaatst wordt de site nog veel overzichtelijker :)

Zwakke punten
op zijn tijd heel traag met aanmelden

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

26 reacties


zeg waar maak je je druk om. alles werkt toch gewoon goed? die matchprofielen en bezoekersteller nou het zal me een zorg zijn. die werken nu inderdaad niet even helemaal goed.

maar verder werkt alles toch aan de site nu?

relatieplanet is zo'n beetje een miljoenenbedrijf, als zij hun website technisch goed in orde hebben kost hun dat duizenden euro's op z'n minst door het verliezen van leden. dus geloof mij die doen er nu alles aan om de website te laten werken.

maar als een database van een website defect is dan is dat waanzinnig ingewikkeld om die weer gefixt te krijgen... maar het heeft echt geen zin om je nu zo druk te maken, oke de website werkt komende maand misschien fractioneel net iets minder goed, nou boeiend?

als je goed gelezen heb kun je ook zien dat de klachten voornamelijk na het grote onderhoud zijn onstaan. en ik ben trouwens niet de enige met deze klachten . voor de rest basseer ik me zuiver op mijn eigen ervaringen .

Beste Marcel,
Hoe kom jij aan het telefoon numer van rp?

En sjonny, de site werkt dus sinds vorige week dinsdag helemaal niet goed, zelfs niet een beetje...

hai jeannette , gewoon 1888 bellen :) dus jij staat ook ,gezellig, op rp .-)

Nou, hier lees ik dus ook niet meer alles.
@Vrolijk wil waarschijnlijk alleen maar een aantal keren bekeken worden. Om te zien of het tellertje het doet. ;-) Is niet zo dom, vind ik.
Ik had diezelfde ervaring. Door de reviews hier ging ik weer even kijken en de zoekfunctie werkt niet meer. Daar zitten ook een heleboel fouten in. Tabellen zijn niet volledig en vooral op roken en drinken ontbreken er een paar records. Krijg je potentiële alcoholisten omdat je de "soms" drinkers niet wil uitsluiten. Heb niet getest of dat er nu wel in zit.
Ik kreeg in eerste instantie wel heel veel matches te zien, maar na een paar kleine wijzigingen kreeg ik er nog maar 3 of 4 te zien. Net als het aantal keren bekeken.

Wat ook fout gaat is dat je het eigen profiel niet meer kunt wijzigen zonder actief te zijn. Dan krijg je een foto van 4 voeten die als het symbool van SEKS gebruikt wordt. Er staat geen SEKS, maar "OEPS, er gaat iets mis" of zoiets. Je moet dus ook actief zijn als je het profiel wil bijwerken. Een beetje dom vind ik dat. Foto's laden doe ik niet meer. Die heb ik al eerder verwijderd toen Lexa was gehackt. Heb niets te verbergen, maar ben niet hunkerend naar een man dat ik alles voor lief wil nemen. Liever geen reacties dan een mailbox vol met onzin.

ik had ze vanmiddag aan de tel , toen heb ik oa gezegd dat ik het me natuurlijk voor kan stellen dat zo,n site eens in de zoveel tijd wat opschoning nodig heeft , maar dat je dan een dag of 3 later nog problemen hebt..daar sta ik toch behoorlijk van te kijken . nogmaals, voordat ze gingen opschonen was er vrijwel niets aan de hand :)

Toch even geprobeerd

Het werkt nog steeds niet. Je krijgt alle drinkers er gewoon bij.
Ook als full member kun je daar NIET op selecteren. Ik wil gewoon mannen die iedere dag drinken uitsluiten. Doe ik toch al als ik het zie in hun profiel.
Alleen als ze soms drinken en soms roken dan maak ik een uitzondering.
FOEI RP!! Had die tabel voor matches nu uitgebreid i.p.v. domme plaatjes te laten zien bij foutmeldingen. Daardoor krijgt het een slecht imago. Niet het plaatje, maar het NIET uitbreiden van 2 tabelletjes met elk 1 record. Ja, voor een nerd is dat geen interessant werk. Wat klanten willen telt ook mee. Heel veel klanten balen dat ze zoveel ongezonde mensen in hun mailbox krijgen. Heb zelf nog het geluk dat ik wel gezond ben en daarom reacties krijg en dat zelfs zonder zichtbare foto. Raken klanten geïrriteerd van en worden vervelend tegen de mis-matches, Die hebben namelijk niet zoveel zin in het door moeten nemen van allerlei profielen. Op de ene plaats zit het namelijk wel en op de andere niet.
Of...... zijn jullie nerds te dom? Zo moeilijk is dat namelijk niet om het aan te passen.
De commerciële jongens moeten niet denken. Die moet je vervangen door goed technisch personeel die ervoor zorgen dat mensen alleen de echte matches te zien krijgen. Blijven ze ook tevreden zelfs als het er maar weinig zijn. De meeste klanten hebben namelijk niet zoveel tijd en dan gaan ze er een stuk sneller door heen.
Komen ze ook terug. Nu haken ze massaal af of veranderen ze in vervelende zeuren die jaren en jaren tevergeefs op zo'n site staan.

ik vraag me trouwens af of de redaktie van rp dit ook leest..anders heeft dit volgens mij ook weinig zin :) de klachten bij mijn profiel zijn trouwens nog niet verholpen . ps ze hebben de woonplaats nu ook [al] weggehaald . voorheen stond er de plek waar je woonde of : vertel ik je later. waarom dat ook weggehaald..of misschien tijdelijk ?!

Nou, @Marcel, ik denk dat ze dit niet meer lezen na zoveel mutaties.
Ik heb het al meerdere keren - VANAF 2008 - gemeld als fouten.
Misschien dat er hier anderen zijn die ook een foutmelding willen doen.
Ik heb met een aantal mannen daarover gemaild (kort, dat wel) en in heel veel profielen lees ik dat anderen daar hetzelfde over denken. Over dat roken en drinken dan wel. Ik ben ervan overtuigt dat het wel een verbetering is als het bij de matches zou worden toegevoegd. Je krijgt namelijk veel meer te zien dan je wil en dat irriteert.
DEZE review was er toch om DAT even kwijt te raken. ;-)
Verder ben ik toch al afgehaakt daar. Te weinig interessante mannen die ook andere leuke dingen willen doen buiten de slaapkamer of elders met de gordijnen dicht. ;-)

P.S.: RP stuurt wel een mail dat ze het in de groep zullen gooien en als waardevolle suggestie zullen meenemen. Ik weet niet precies hoe de formulering is, maar wel dat ze dat dan gewoon weg gooien.

Ik heb je profiel bekeken. Dus als het tellertje niet is opgehoogd met 1 dan gaat dat ook fout. Heb verder niets met jouw profiel gedaan. Je voldoet niet aan mijn wensen. Te ver weg en te jong. De foto ziet er goed uit, vind ik. Ik kan er maar 1 zien.
Misschien zou je hoofdletters kunnen plaatsen aan het begin van de zinnen? Er zijn bepaalde dames die dat zien als teken van verzorgd zijn, maar niet alle dames vinden dat belangrijk. Je zinnen zijn in elk geval te volgen. In sommige profielen staan de zinnen zonder scheiding. Daar is het moeilijk te volgen.

dag dames, dank voor de spontane reakties tot nu toe :) heb rp net [weer] geneld en ze zeggen dat de technische desk druk bezig is..ik heb ook eerlijk gezegd dat VOOR de grote opschoning ik vrijwel geen klachten had . mijn profiel is nog steeds op hetzelfde aantal kijkers als een paar dagen terug..hoop dat dit snel gaat veranderen .

Dit is de mail die vanmiddag kreeg van de memberdesk

Momenteel hebben wij nog steeds onderhoud aan de site, waardoor bepaalde functies nog niet naar behoren werken. Met man en macht wordt er aan gewerkt om de site weer goed te laten werken. De verwachting is dat de problemen op zeer korte termijn zijn verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Er zal vandaag overleg plaatsvinden hoe wij onze Fullmembers nog extra gaan compenseren. Hierover zul je binnenkort bericht ontvangen.

gisteren heb ik hen gebeld. Heb hun ook gezegd dat als ze eerlijk zouden zijn naar de mensen toe en hen zouden vertellen hoe groot het probleem is bij hun nu om de site weer goed te krijgen de mensen minder kwaad zouden zijn.
Ze laten ons in ongewissen en dat werkt nooit.

hai maaike , onder welke nickname sta jij op rp :)

waarom wil je dat weten ik geef een mening wat maakt het verder uit welke naam op
Rp staat werkt toch niet

als je je nickname niet geeft werkt het zeker niet :) als je je er wel voor openstelt hoor ik het wel

leg eens even uit wat er niet werkt dan. geef alleen mn mening over de site. dus wat is je probleem.

En ik heb mijn 1e interessebericht verzonden sinds 1 jaar!!
Heb mijn profiel weer de-actief gezet, omdat ik het helemaal niet kon aanpassen.
Maar ach... Hij heeft het wel gelezen. Eindelijk een overeenkomst gevonden. Doet eenzelfde sport als ik. :-D

Nou, het werkt dus wel. Had hier gelezen dat het niet zo was.

gefeliciteerd dan, maar voorf velen werkt de site nog niet.

@maaike: Ook zonder de technische mankementen zal de site niet werken. Internetdaten is geen goede formule tot het verkrijgen van een partner. De selectieprocedure is onrealistisch, het ontbreekt aan iedere vorm van spontaniteit en menigeen is niet werkelijk geïnteresseerd in de ander, laat staan in een heuse relatie.

Waarom laat een mens zich eigenlijk graag voor de gek houden. Het blijft een mysterie.

Er staan wel aardige mensen op. Het is alleen moeilijk om ze te vinden. De fouten in de zoekfunctie zitten er al jaren in en worden niet verbeterd. Ondanks de vele meldingen en klachten daarover.

Wat de nerds wel doen. Dat is degenen die normale meldingen doen klieren door er foto's af te gooien en profielteksten aan te passen. Degenen die zich niet voor de gek laten houden dus. Daar kunnen ze namelijk niet zoveel aan verdienen. "Jij koopt toch niks" is mij wel eens door zo'n oliebol vertelt. Maar ik vertrouw gewoon geen domme mensen die niet door hebben dat ze zo doorzichtig zijn. Komt zelfs in het journaal dat de meeste verkopers hun eigen producten niet kennen. Als top 10 ergernis van de meeste Nederlanders. Hopen dat daar toch weer verandering in komt. Weg met de domme nerds die hun product (een goed werkende site) niet interessant vinden. Dat dating weinig kans van slagen heeft dat wist ik voordat ik er aan begon. Is voor iets erbij. Ik heb het geprobeerd.
Ik ben o.a. afgeknapt op al die profielen die na 23:00 massaal op zoek gaan naar een seksdate. Die dan op de een of andere manier steeds weer profielen selecteren die daar geen zin in hebben. Ja, het moet wel een fatsoenlijk mens zijn waar ze voor kiezen. Hun eigen soort vinden ze te min. Ik snap niet dat anderen er dan nog zo op gebrand zijn om toch contact te krijgen met zoiets. Geen antwoord geven dat is iemand aan het lijntje houden. Gelijk een blokkade erop dan worden ze vanzelf afgeketst bij een volgende ronde mail sturen. Nadeel is dan dat ze dan fake gaan aanmaken omdat je dan opeens interessant bent. Willen ze perse weten wie daar achter dat profiel zit. Ja, hadden ze maar niet zo onbeschoft moeten zijn door meerdere keren geen reactie te geven op hun eigen reactie. Ja, ze hebben het natuurlijk te druk omdat ze al die profielen niet meer uit elkaar kunnen houden. Ik zie weinig matches. Ik zou niet weten aan wie ik een bericht moet sturen. Dan is ook nog eens een geval van weinig selectief zijn. Ik geloof niet dat je met zulke mensen een relatie zou kunnen hebben. Een enkele uitzondering daar gelaten.
Verder wens ik jullie veel plezier.

A.u.b. geen vrouwonvriendelijke reacties hier. De foute reageren toch niet en degenen die het goed tot redelijk doen die krijgen het er steeds van langs. Die moeten het bezuren. Dan past het negeren weer wel. Maar op internet doet alles mee.

De site werkt nog steeds niet naar behoren. Ik kan mijn profieltekst niet meer aanpassen. Mijn berichten kunnen wel bekeken worden, maar ik heb geen zin om member te worden. Ik denk dat oudere profielen gewoon niet meer passen bij de veranderingen in de software. Heb ik zelf een keer gehad. Met het nieuwe profiel (zonder dat de site op dat moment was aangepast) kon ik gewoon veel minder dan daarvoor.

Zag gisteren trouwens in "opsporing verzocht" dat er een oproep gedaan werd voor mensen die op een datingsite contact hadden gehad met een lijk toen het nog wel in leven was. :-(

ben al een paar jaar lid.sinds deze ellende vorige week begon is mijn profiel nog niet één keer bezocht en dat is mij nog nooit gebeurd. krijg sinds vandaag ook de melding dat mijn email adres niet zou kloppen en dat ze mij dus geen reacties kunnen sturen.
pfff..ik word er moedeloos van en weet niet meer wat ik er nog aan kan doen

@Lucia
Ik krijg soms het idee dat RP dit gebruikt om op te schonen. Dat ze er bewust fouten in laten staan zodat er weer nieuwe profielen worden aangemaakt. Hier krijg je ook niet veel gerichte informatie. Als je profieltekst niet meer aangepast kan worden dan kun je niets meer mee. Door de klantonvriendelijke medewerkers die ze ook hebben (naast een paar die wel weten hoe het moet) heb ik geen zin om daar persoonlijke gegevens achter te laten. Los van wat ze er mee doen.


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden