kotsplanet

Ik heb al meerdere keren op deze site gepost , nu dus weer :) krijg ik vorige week op rp een berichtje binnen dat ik mag gaan stemmen voor rp , wel of geen website van het jaar , krijg ik twee dagen geleden weer een mailtje binnen , maar dan op mijn gewone hotmail , of ik weer wil stemmen...tuurlijk wil ik dat , want ik vertel graag de waarheid . met veel genoegen heb ik de site een 2 gegeven [ ik hoop zo dat de redaktie dit ook leest ] en dat ik het een regelrecht lachtertje zou vinden als de site voor de 2 e of 3 e [! ] keer weer als [ dating] site van het jaar zou worden uitgeroepen . de site is redelijk overzichtelijk , daarvoor een 2 , maar verder...pff . als je gaat scrollen verdwijnt alles links uit het beeld, was voorheen nooit zo , heel bizar , en zeer slechte service , de leeftijd en de woonplaats intoetsen van waar je wilt gaan zoeken ging in het verleden wel goed maar neutraliseert zich nu weer als je op een foto hebt geklikt of je terug ga naar het hoofdmenu , etc . 80 pct van de vrouwen is te arrogant , trouwens vrouwen , ik zou het w...n noemen . ik vind van mezelf dat ik een goed gelukte foto heb , niet te verwarren dat ik naast m,n schoenen ga lopen, integendeel , ben ik te nuchter voor . zelden , zeer zelden krijg je een spontane reaktie van een vrouw . zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan . veel vrouwen hebben veeeeeeeeeeel makkelijker praten . maar ook velen van hun moeten zich schamen vanwege hun zeer slechte openingstekst . zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan . inderdaad, ik kots [ momenteel] op rp . ik hoop trouwens dat de redaktie dit ook een keer leest..o nee wacht even , slaap ze mannen en ook vrouwen . ha[r]telijke gr van nickname , vrolijk , nh

Sterke punten
redelijk overzichtelijk op slechts een of twee punten

Zwakke punten
heb je een uurtje

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

Marcel, ik ben het volledig met je eens. Van de vrouwen;
65% ramt gelijk op die "geen interesse" knop,
10% blokkeerd gelijk al,
overige 25% geeft geen reactie of slaapt.

Ik kan gerust van mezelf zeggen, dat ik best een aardige goeduitziende man ben, doe geen vlieg kwaad, maar waarom kom ik dan niet in contact met de vrouwen?

Soms heb ik het idee, dat relatieplanet zelf de berichtjes beantwoord.
Of dat er mannen zijn die hun vrouw op de site zetten om te zien of ze een aantrekkelijke partner hebben. Heel vreemd allemaal.

Lexa maakt het nog veel bonter, zodra je je ingeschreven hebt, word je meteen bekogeld met mailtjes, terwijl de profielfoto er nog nieteens op staat, moet nog door de keuring. Je maakt mij niet wijs, dat de members deze berichten sturen. Hier zit een luchtje aan. Zodra je betaald hebt, heb je gelijk geen mailtjes meer en je banksaldo leeggeroofd.

Ik krijg ook mailtjes om te stemmen op RP, maar ik reageer daar verder niet op.
Heb wel wat beters te doen.

Wat ik nou zo jammer vind, dat gratis datingsites zoals Date.nl niet van de grond komen. Best een fijne site, alles erop en eraan, maar veel te weinig leden. Ik wil geen reclame maken, maar dit mag gezegd worden.

Dus bij deze.......

spijker op zijn kop Hans. Ik weet wel waarom ze eropstaan, voor de virtuele aandacht. Om te kijken hoe goed ze in de markt liggen. Die serieuze relatie willen ze niet en ze laten zich ondertussen naaien door de stoere macho ondernemers snelle jongens die al een vrouw hebben...Uiteindelijk gaan ze voor een man die ze uit hun eigen netwerk kennen niet via internet is mijn ervaring

@ Marcel alias Vrolijk,

Je loopt zo vaak hier te zeiken dat ik als man zijnde ook eens je profieltekst hebt bekeken ( lekker gay hé ) en kan begrijpen dat een dat een normale vrouw denkt:"Hij is het toch net niet" en dan ben ik nog netjes.

Internetdaten is voor een voor een man vrij lastig. Belangrijk is toch om een goede foto van jezelf te plaatsen en daarbij een profiieltekst die niet iedereen heeft, want er zit zo veel bagger tussen. Beetje Humor kan wel handig zijn.

Als tip kan alleen maar zeggen dat je vooral als man zijnde man als eerste gratis lid moet worden. Kijk goed rond en LEES de profielteksten van de vrouwen eens goed door en kijk of er misschien een match is? Hoe vaak ik niet lees: "Kan een leuk verhaal vertellen, maar uiteindelijk gaat het toch om de klik" is voor mij echt kansloos.

De site is zeker niet goed, maar uiteindelijk draait het toch wat aangeboden wordt.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden