Een grote nep organisatie !

Een grote nep organisatie !

Ik ben 3 maanden lid geweest en kom tot een bizare ondekking. Je kunt foto(s) zichtbaar en onzichtbaar maken door aan of uit te vinken. Zo chat ik 10 min met een dame waarvan ik 100% zeker van ben, dat ze mijn foto's niet kan zien. Ik kan haar foto ook niet zien. Opeens komt zij met een heel raar berichtje.
Ik citeer wat zij schreef;

"Heb je een foto waarop je iets bruins ( geblokt of gestreept ) draagt en heb je een beetje krullen.... en iets met een hand.... ik zag iets snel voorbij komen...."

Ik denk, wat is dit nou weer? Ik voor de zekerheid controleren, maar heb niets aangevink, hoe kan zij nou mijn profielfoto omschrijven?

Daarna komt er weer een bericht van haar.
Ik citeer;

"Je hebt een wit t-shirt onder je bruine blouse en je hebt je vuist gebald tegen je gezicht..... dus zeg niet dat ik je foto niet kan zien..."

Zij spreekt de waarheid, klopt als een bus en toen kreeg ik argwaan. Hier klopt iets niet, zij kan nooit en te nimmer mijn foto omschrijven. Ik heb van deze teksten foto's gemaakt en dat is maar goed ook, want toen ik de beheerders erover heb medegedeeld hoe dit kan, hebben ze gelijk mijn profiel gesloten. Dit doen ze niet voor niets. Nu weet ik heel zeker dat er een luchtje aan zit.

Ik ben ervan overtuigd dat ik heb gechat met een medewerker(ster) van relatieplanet die een hele domme fout heeft begaan.

En dan dit,

Hoe kan relatieplanet website van het jaar 2009 - 2010 - 2011 zijn?

Slaapt heel Nederland soms?

Sterke punten
Goed geoliede organisatie die op een slimme manier geld verdiend door zelf de berichtjes te beantwoorden. Zo kom je nooit aan je geliefde, en de leden maar denken dat het wel safe is.

Zwakke punten
Er is een zwakke medewerker(ster) door de mand gevallen.






Ik wil iedereen aanbevelen om weg te blijven op betaalsites.
Wie geeft je de zekerheid dat je met echte leden chat?
Mensen, ga toch na swingavonden en singleparties, er worden genoeg georganiseerd in je regio, dan weet je in ieder geval zeker dat je echte partners tref. Succes..........

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden