niet best

Ik ben nu iets meer dan een maand actief op RP. De functies werken allemaal goed, er zijn wel wat minpuntjes - hoe kan een vrouw van ca. 1,75 en ca. 95 kg zichzelf als "volslank" omschrijven? RP staat vol met zulke profielen!

Maar het grootste nadeel is het feit dat vrouwen bijna nooit de moeite nemen te reageren. Ik heb een uitgebreid en (naar ik me heb laten vertellen) leuk profiel, ik stuur altijd een origineel en leuk berichtje waaraan ik tijd en aandacht besteed, maar reactie komt er bijna nooit. Zeker 75% blijft onbeantwoord, en bij de wel beantwoorde berichtjes zitten ook de standaard "geen interesse" berichten.

Gek he dat mannen knip-en-plakberichten gaan sturen!

Sterke punten
Mogelijkheid voor uitgebreide profielen
Redelijk goede zoekmogelijkheden

Zwakke punten
Er wordt veel te vaak niet gereageerd op berichten
Vrouwen met overduidelijk flink overgewicht omschrijven zichzelf als volslank

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Advies: niet zelf reageren maar kijken wie er op jou reageert. Als die personen je niet bevallen, andere manier zoeken om relatie te vinden.

Heel herkenbaar wat je schreef, Simon.Voor mij de reden dat sites als Relatieplanet en consorten al heel lang kunnen barsten; mijn ervaringen zijn nagenoeg precies zo.En John: als je redelijk verlegen bent om contact te maken richting dames ( de zgn. "eerste stap") , dan lijken datingsites de oplossing, zeker als je die irritante spotjes hoort op de radio "stop met dromen, start met daten", o.i.d..Als je steeds weer hetzelfde meemaakt zoals ik en Simon ervaren, hoe kan je dan makkelijker een dame ontmoeten die kijkt hoe je bent als mens, als persoon, hoe je van binnen bent, zonder je meteen af te wimpelen vanwege je uiterlijk?

Misschien reageren op BZV? Daar worden ook minder mooie mannen gekozen. Neem nou Bert.
Maar ja, dan moet je wel veearts zijn om gekozen te worden.

De jonge boeren uit dat programma gaan bijna allemaal voor jong en mooi.

Niet alle dames zullen je afwimpelen op je uiterlijk. Vraag is natuurlijk of jij DIE dames ziet zitten. Als je die dames namelijk niet interessant genoeg vindt, heb je inderdaad een probleem.

een vrouw die 95 kilo weegt bij een lengte van 1 meter 75 die is volslank, dat klopt juist wel simon; wanneer ze 110 zou wegen dat zou ze dik zijn!!!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden