Relatieplanet? Nee, absoluut nooit meer.

Relatieplanet? Nee, absoluut nooit meer.

Als ik op RP ga zoeken naar members uit mijn provincie,
in de leefttijd 41 - 50 jaar, kom ik uit op 1980 vrouwen.
Daarvan zitten er 1160 met foto.
Wat mij gelijk al opvalt, is dat er 6 van de 10 vrouwen, goed uitziet.
Ik heb gelijk al argwaan, dit zie je op geen enkele andere site.

Als ik verder ga filteren, zijn er door de weekse avonden, ongeveer 80 members online, waarvan 55 betalend lid. Dit alles rond de klok van 20.45 uur.

De mooiste zoek ik eruit, en die bericht ik persoonlijk, dus niet via interesse knop. Dit doe ik een paar avonden.

Nu komen de berichtjes retoer.

65%, en dan hou ik het nog laag aan, is een "Geen interesse" bericht.
10% reageerd vaag, en loopt na 2-3 heen en weer berichtjes uit op niets.
19% reageerd gewoon niet, blokkeert of slaapt.
1% heb ik contact mee, en dat is na 3 maanden slechts 4-5 vrouwen.

Hier moet je het mee doen, en dan komt het, de klik, woont ze niet te ver uit de buurt, etc etc. Uiteindelijk loopt het helaas weer uit op niets.

Als ik een berichtje zou krijgen van een vrouw, en ik vind haar niet mijn match, dan zal ik NOOIT maar dan ook NOOIT op die "Geen interesse " knop rammen. Dit vind ik wel zo onmenselijk, geen haar op mijn hoofd die eraan denkt.
Ik geef haar ALTIJD een persoonlijk berichtje retoer.

Nu denk ik, dat de Nederlandse vrouwen best goed zijn opgevoed, en dat ze niet zo snel naar die "Geen interesse" knop zullen grijpen.

Ik heb voor 99,99% het vermoeden, dat de beheerders achter relatieplanet dit flikken !!

We weten allemaal dat er heel veel datingsites zijn in Nederland, die onbetrouwbaar zijn en nep profielen plaatsen, lees de reviews maar na.

Ik ben ervan overtuigt, dat relatieplanet ook tot deze categorie hoort.

Ik ben 2x 3 maanden lid geweest, met een tussenpose van half jaar, heeft mij 2x 43 euro gekost, en sta nog steeds op nul komma nul succes.

De enige die zich kapot lacht en bakken vol geld binnenhaalt, zijn de beheerders achter deze oplichtingsbende genaamd Relatieplanet.

Sterke punten
Ze komen betrouwbaar over, helaas is dit allemaal schijn.
Waar moet je anders terecht voor een partner, vooral de wat oudere generatie, zal hierin geloven.

Zwakke punten
Schei alsjeblieft uit, nep organisatie !!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

9 reacties

De grote vraag na deze review is natuurlijk Hans, wie reageerde er op jou en wat gebeurde er daarna.

Welkom in de harde realiteit, Hans.Zo gaat het nu eenmaal, spreek ik uit eigen ervaring.Heb het zelf ook talloze keren geprobeerd bij diverse sites ( Onehello, Iwannadate, RP, Knuz) maar nagenoeg hetzelfde meegemaakt zoals jij beschreef:
- de meerderheid reageert niet
- een enkeling maakt zichzelf eraf met een goedkoop "geen interessebericht"
- weer 1 heb je in eerste instantie leuk contact mee ( maar had, net als ik op
dat moment), nog geen foto.Op een gegeven moment wel alles van jou
willen weten, willen hebben (foto), maar vervolgens niets terug willen doen
- weer een heb je leuk contact mee ( "ik was de 1e die op haar profiel reageerde,
en ze vond het zo leuk dat ik 5 straten verderop woonde), ze stelt zelf voor om
iets te gaan drinken , en 2 dagen later heeft ze ineens al een date gehad met
iemand anders ( wie neemt wie nu in de maling)..
Dit maak je ongeveer allemaal wel mee als je op datingsites komt.
En inderdaad, de enigen die lachen zijn vaak die eigenaren van datingsites, of die types die dat soort feestjes organiseren van RP in Hoofddorp met hoge toegangsprijzen en consumptieprijzen..en als je dan ziet hoeveel man er binnen is, tel uit je winst.

@ Bertus, dan wilde ze je gewoon niet. Gewoon laten gaan. Ik snap niet dat jij je er zo druk om maakt. Er zijn toch best wel vrouwen die wél wat met je willen? Zou me daar op richten.

Hoi John en Bertus.

John, antwoord op jou vraag; de dames die zelf initiatief nemen, daar heb je meer succes mee, dat is mijn ervaring zo langzamerhand. Je kunt beter de dames laten beslissen, dan dat je zelf achter de vrouwen aanhobbelt. Dat scheeld een hoop tijd en ergenissen. Ik heb dit ook eens gelezen ergens op deze site. Ik heb via normale mailbox contact overgehouden met een dame, maar geen match verder. Wel een superlieve spontane vrouw, maar ze woont te ver weg.

Bertus, antwoordt op jou bericht; wat betreft die feestjes in Hoofddorp, ja wat heb ik hier nou aan? Ten eerste is het van mij uit bijna 2 uur rijden, kom uit oosten des lands, en stel dat ik een vrouw uit Friesland tref. Misschien wel goed bedoeld van RP, maar kan ik toch niets mee. Echt een organisatie van lek me 't vestje.

Even wat anders, ik heb ooit eens gechat op RP met een dame uit een klein dorpje. Toevallig was ik daar bekend en stelde ik een vraag aan haar over dat dorpje. Ze wist van geen toeten noch blazen. Nu jullie weer ! Hoezo nep?
Heb daarna ook nooit meer wat van d'r gehoord.

Op Date.nl ben ik nog geblokt of geen reacties gehad, zelfs de heren berichten netjes. Rara hoe kan dit? Alleen is het leden aantal zeer laag, 1 keer per week bezoeken is voldoende. Tenslotte ben ik absoluut geen verkeerde man, kan met iedereen goed overweg ( behalve dus op RP) Laaielichters !!

Foutje !

Tekst onderaan moet zijn; Op Date.nl ben ik nog NOOIT geblokt of geen reacties gehad,....etc

haha, die Hans....een typisch voorbeeld van een man die denkt dat datingsites supermarkten voor partners zijn....dat je alles kan pakken wat je wil...wat een sukkel. Belachelijk en teenkrommend om dit soort reviews te lezen: @Hans (en Bertus) je hebt niet het RECHT op een mooie vrouw. Mijn advies is 1. kijk eens in de spiegel (en verder)...heb jij wel een goed zelfbeeld? Vrouwen zijn (over het algemeen) niet arrogant maar terecht kritisch. Ik krijg zelf veel reacties op RP maar het grootste deel is niet uit op een relatie maar op sex. Als vrouw van eind 30 moet je wel beetje kritisch zijn als je nog een gezin wil (maar ook open staan voor contacten) en niet zomaar gaan aanrommelen met 'Jan en alleman'.... Mag een vrouw jullie ook lelijk vinden...die mannen kijken alleen naar uiterlijk en leeftijd.

@John: Eigenlijk heb je wel een punt met wat je noemde.Alleen, wat voor mij wat "moeilijker / lastiger" is, is het gegeven dat ik best wel verlegen ben en niet zo makkelijk contact durf te maken ( een soort van drempel).Als ik dan zie dat een vrouw met een "lage" /"arrogante" blik in haar ogen naar mij kijkt , en vervolgens bij iemand anders heel wat vrolijker is, dan ervaar ik dat als iets minder moois.Zo van "waarom reageer je t.o.v mij anders ( arrogante blik, kop om draaien) dan bij een andere kerel " ? Dan blijf ik daar vaak over nadenken.

Het is eigenlijk erg simpel. De vrouwen die iets met je willen kun je wat mee, de rest niet. Als je die vrouwen niet aantrekkelijk genoeg vindt zijn er denk ik nog 2 opties, naar het (armere) buitenland gaan (hou er dan wél rekening mee dat je vaak een zak met geld moet meenemen..) of de betaalde liefde. Blijven klagen, zoals ik op deze site veel lees, is totaal zinloos. Krijg je in mijn opinie (juist doordat de ene nog harder klaagt dan de ander) hooguit complexen van.

Nou bij de mannen is het niet veel anders dan bij de vrouwen.
Volgens mij is het altijd al zo geweest.

Bij relatie.nl kon je kort geleden 2 weken full member gratis doen.
Heb er zelf geen gebruik van gemaakt, maar geloof dat heel veel vroegere leden van RP daar naar toe zijn gegaan.

En ja, na korte tijd haken de meeste mensen al af.
Persoonlijk vind het iets engs hebben als ik berichten krijg van mannen die zonder mij gezien te hebben met "Liefs ......." ondertekenen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden